Şimdi Ara

Hangisini alsam ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi aklım bir muhabbet kuşuna gidiyor bir de gonzales'e gidiyor.Şimdi nedeni ile birlikte hangisini alsam diye yazabilirmisiniz ?
    Yoksa yazı-tura atmak zorunda kalacağım .

• Git bi sultan papagani al. Hepsinden iyi. Egitirsin hem. Bende bu yaz ringneck papagani alicam. Gonzales koku yapar. olmadı muhabbet al. Ama fare alma...
  • Edirne'de papağan satan yer çok aradım, fakat bulamadım.
  • Hocam sultan büyük ihtimal vardır. Muhabbet kusu gibi baya rahat bulunan bir tür. Bende ringneck bulabilirmiyim tam bilmiyorum. Bulamazsam ben de sultan alicam. Bizim burda kuşçular çarşısı var. Olmadı sultan papagani ile ilgili forumlar var. Oradaki kişilere sor. Elbet bilen çıkar. Ama bence kesinlikle gonzales alma. Arkadaş çift olarak aldı. Sürekli doğuruyor ve iki günde bir yaşadığı ortamı temizlemezsen acayip kokuyor. Sundu baya pişman. Ne seviliyor nede baska birşey yapılıyor.
  • Hmm, peki sultanların ortalama fiyatları ne kadar ? 75 TL diyorlardı.Ve sultanlar konuşup kendisini sevdirebilir mi ?
  • ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: king22

?

Erkek olanlar birkaç kelime konuşabilir. Dişi olanlar konuşamaz. Zaten erkeklerin sesleri farklidir. Daha güzel ve melodik sesleri vardır. Konuşmanın dışında melodik bir ıslık çalarsan onu da baya iyi taklit ederler. Cok cana yakın olurlar. Alıp fazla sıkmadan sevebilirsin. Zaten genelde bunu onlar isterler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangisini almalıyım?
    2 ay önce açıldı
    Hangisini Almalıyım
    geçen yıl açıldı
    Hangisini önerirsiniz?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir tane buldum. 85 TL Kafesi de 45 TL imiş. Aslında iyi fiyatı.Fakat ilk kez kuş bakacağımdan tecrübelenmem gerek.
  • quote:

Bir tane buldum. 85 TL Kafesi de 45 TL imiş. Aslında iyi fiyatı.Fakat ilk kez kuş bakacağımdan tecrübelenmem gerek.

Sultan papagani ile ilgili forumlar var. Oraları biraz incele bence. Herşeyi anlatilyor ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • millet fareye para veriyor yav ne farkı var bu normal farelerden onu anlamıyorum sadece tüyleri biraz uzun başka hiç bir farkı yok.
    en güzeli kuştur hele birde yavruyken alırsan alıştırırsan kendine süper olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: II G4ngsTeR II

quote:

Bir tane buldum. 85 TL Kafesi de 45 TL imiş. Aslında iyi fiyatı.Fakat ilk kez kuş bakacağımdan tecrübelenmem gerek.

Sultan papagani ile ilgili forumlar var. Oraları biraz incele bence. Herşeyi anlatilyor ;)

Babama sordum pek sıcak karşılamadı."Ya hemen ölürse? Hem ne farkı var muhabbet kuşundan" diyip tutturdu.Sanırım bakamayacağımdan şüpheli.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: II G4ngsTeR II

quote:

Babama sordum pek sıcak karşılamadı."Ya hemen ölürse? Hem ne farkı var muhabbet kuşundan" diyip tutturdu.Sanırım bakamayacağımdan şüpheli.

ben sultan papağanını 50tl gördüm kktc nin kazık bir petshop unda muhabbetde 25 idi 2 tane muhabbet kuşu aldım

• quote:

Arkadaşlar şimdi aklım bir muhabbet kuşuna gidiyor bir de gonzales'e gidiyor.Şimdi nedeni ile birlikte hangisini alsam diye yazabilirmisiniz ?
    Yoksa yazı-tura atmak zorunda kalacağım .

muhabbet kuşu almanı tavsiye ederim ama sultan 'da alabilirsin ikisinde besledim çok güzel hayvanlar tavsiye ederim konuşma yönünden muhabbet kuşu daha iyi alcaksan erkek al hem daha iyi konuşuya hemde daha kolay evcilleşiyo dişiler biraz yabani oluyolar sultanlardada aynı şey geçerli ama sultanlarda cinsiyet tespiti biraz zor ötüşlerini takip etmen gerekiyor o yüden şansına kalmış birşey....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.