SİZCE HANGİSİ SBEBLERİYLE BERABER AÇIKLAR MISINZ LÜTFEN :)
bence asus çünkü nvidia ekran kartına sahip, toshibanınkine(amd)'ye oranla daha az ısınır hatta ısınmaz :D bi başka sebep ise asusun nerdeyse hiç kötü yorumu olmaması ve dayanıklı olması :) ((--BENCE--))
Bu fiyatlar, bu ürünler için çok fazla. Bütçeni belirtirsen, daha yüksek konfigürasyonlu ürünler de önerilebilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Sipahi68
Bu fiyatlar, bu ürünler için çok fazla. Bütçeni belirtirsen, daha yüksek konfigürasyonlu ürünler de önerilebilir.
ŞUAN İNDİRİMDE ASUS:1650 TOSHIBA:1710
Yine fazla fiyatlar. 1850 tl ye ; lenovo y500, msi ge60 (i5) gibi ürünlere de bakabilirsin. 1700 tl civarında da asus k56cb (i7u) serisine bakabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Sipahi68
Yine fazla fiyatlar. 1850 tl ye ; lenovo y500, msi ge60 (i5) gibi ürünlere de bakabilirsin. 1700 tl civarında da asus k56cb (i7u) serisine bakabilirsin.
kardeşim o söyledigin i7 serisi bimekste 2700 tl civarı paraydı ha ordan alma diyeceksin mecburen ordan alacam çünkü babam ordan bana casper aldı bende casperi götürüp degiştirdim ekran kartı yoktu adamlar parayı vermiyo .sonra toshıbayı aldım ölü piksel çıktı onuda verdim şimdi asus var yukardaki model onu kullanıyorum pek bi sıkıntı yok.senin söyledigin asus(i5) te vardı hatta onu almak istedigmi söyledim ilkin ama satıcı kapalı ürünü kalmamış dedi teşhir ürününü verebilirlermiş bende almadım teşhir ürünü iyimi ettim kötümü bilmiyorum
arkadaşım DELL alma pc bozuk çıkarsa üstüne bira mı içersin ayran mı içersin artık, teknik servis resmen dalga geçiyor oyalıyor kargo parasını sana ödettiriyor ama değişim kabul etmiyor