Şimdi Ara

Hangisini almalıyım sizce ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben oyun ve film izlemek için LG42LW4500 almayı düşünüyordum
    ama sonradan projeksiyon olayını öğrendim ve bu bana daha mantıklı geldi
    hem taşınabilir hem daha büyük ekran, boyutunu istediğin gibi ayarlayabiliyorsun da daha ne
    2000 tl vermek yerine 800-900 tl civarı bir projeksiyon almak istiyorum
    tv de haberler dışında pek birşey izlemem zaten tüplü tv de yetiyor o iş için

Neyse aklımdaki ürünler

http://www.hizlial.com/elektronik/projeksiyon-cihazlari-ve-aksesuarlari/viewsonic-pjd5123-2700-ansilumen-3d-800x600-projeksiyon-cihazi_05.009.5210.0014.htm

http://www.hizlial.com/elektronik/projeksiyon-cihazlari/acer-x1210k-dlp-2300-ansilumen-1024x768-3d-projeksiyon-cihazi_05.009.1177.0039.htm

http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/promacto-pro-x08-led-projeksiyon-cihazi-55267887

3D olayını 800x600/1024x768 çözünürlüklü bir projeksiyon da yaşayabilir miyim ?
    laptop bağlayacağım e kartı 525m sanırım 3D film oynatabilirim
    3D de olsun istiyorum ama zevk verir mi bilmiyorum
    Eğer 3D gereksiz derseniz promacto pro x08 cihazı almayı düşünüyorum
    full hd ye kadar çözünürlük destekliyor ve lamba ömrü uzun
    ayrıca rekler daha canlı..
    Kararsız kaldım 3D olsun mu olmasın mı ?
    Birde promacto nasıl bi cihaz ? kaliteli mi ?
    youtube de vs baktım ama hiç videoya rastlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulocanxxx -- 2 Nisan 2012; 10:04:57 >

• Merhaba arkadaşım.

Ben 3d projeksiyona geçeceğimden dolayı sattığım EPSON EH-TW450 720p hd projeksiyonu tavsiye ederim.

Gerçekten harika bir görüntüsü var. Bir de gri perde de alabilirsen kontrast ve ışık gücünü de randımanlı kullanırsın.

Saygılarımla.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-sinemasi-epson-eh-tw450-720p-hd-3lcd-projeksiyon-kargo-bedava-76303239/detay/

• http://www.teknomarketim.com/asp/show_stock.asp?product=PRO-X08

Bu ürünü aldım umarım iyidir 2,5-3 m mesafeden kullanacağım zaten
    inşallah pişman olmam
  • Hayırlı olsun bu model hoşuma gitti cidden
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulocanxxx

http://www.teknomarketim.com/asp/show_stock.asp?product=PRO-X08

inşallah pişman olmam

Cihaz hakkında yorumunuz nedir? Ben de promacto pro x08i almayı düşünüyorum. Kullanım şeklim; masa üstünden 200e 240'lık projeksiyon perdesine yansıtarak; akşamları tamamen karanlık veya loş ışıklı bir ortamda kullanıma yönelik. Sitede 7-8 tane resim buldum cihaz ile ilgili. Renkler hakkında sizin yorumunuz nedir? Soluk ve cansız mı? Sitede Optama GT750XL kullanıcısı bir arkadaşın koyduğu resimleri inceledim. Renkler çok daha canlı gibi. Cihazı asıl kullanımım; hdmi kablosuyla philips media player'ıma bağlayıp hd film izlemek şeklinde olacak. Ayrıca xbox'dan pes-fifa gibi oyunları oynamak için ve dsmart decoder'ımı bağlayıp normal TV yayınlarını izlemek için kullanacağım. Bir kullanıcı olarak sizin öneriniz nedir? Renkler-görüntü beni tatmin eder mi? Yoksa daha fazla ekleyip Optama'ya mı yöneleyim?
    Ayrıca istanbulbilisim'de cihaza hediye olarak 2 adet 3d gözlük veriyorlar. Cihaz 3d'yi destekliyor mu?

• Ben size normal lambalı tavsiye ederim. Ben daha önce LG HW300 almıştım, memmun kalmadım. O nedenle led tavsiye etmiyorum. Ayrıca optoma değil alacaksanız Epson alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_sv35

quote:

Orijinalden alıntı: sulocanxxx

http://www.teknomarketim.com/asp/show_stock.asp?product=PRO-X08

inşallah pişman olmam

Cihaz hakkında yorumunuz nedir? Ben de promacto pro x08i almayı düşünüyorum. Kullanım şeklim; masa üstünden 200e 240'lık projeksiyon perdesine yansıtarak; akşamları tamamen karanlık veya loş ışıklı bir ortamda kullanıma yönelik. Sitede 7-8 tane resim buldum cihaz ile ilgili. Renkler hakkında sizin yorumunuz nedir? Soluk ve cansız mı? Sitede Optama GT750XL kullanıcısı bir arkadaşın koyduğu resimleri inceledim. Renkler çok daha canlı gibi. Cihazı asıl kullanımım; hdmi kablosuyla philips media player'ıma bağlayıp hd film izlemek şeklinde olacak. Ayrıca xbox'dan pes-fifa gibi oyunları oynamak için ve dsmart decoder'ımı bağlayıp normal TV yayınlarını izlemek için kullanacağım. Bir kullanıcı olarak sizin öneriniz nedir? Renkler-görüntü beni tatmin eder mi? Yoksa daha fazla ekleyip Optama'ya mı yöneleyim?
    Ayrıca istanbulbilisim'de cihaza hediye olarak 2 adet 3d gözlük veriyorlar. Cihaz 3d'yi destekliyor mu?

Ben promacto yu geri iade etmiştim iki gün içinde farkını ödeyerek Acer X1210K 3D Ready almıştım
    Cihaz hakkında yorumuma gelince Optoma ile karşılaştırman bile hata Optoma GT750XL çok çok daha kaliteli bir cihaz
    fazla ayrıntıya girmeme gerek yok bu iki cihazı karşılaştırmaya gerek yok Optoma al sonra pişman olma
    Ve sakın lamba ömrüne takılma

Ayrıca promacto da 3D desteği yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Epson ev sinemasında kendini ispat etmiş bir firma.
  • evde sinema veya oyun keyfi için projeksiyon cihazı alınacaksa normal lambalı cihazlar tercih edilmeli,
    led cihazlar günde 10 saatten fazla kullanım olacaksa tercih edilmeli,
    hd 3D sınıfında optoma gt750xl başarılı bir cihaz,
  • quote:

Orijinalden alıntı: newonw1

evde sinema veya oyun keyfi için projeksiyon cihazı alınacaksa normal lambalı cihazlar tercih edilmeli,

Fiyat o kadar yüksek olmasa alacam hocam ama bütçemi çok aşıyor.

• quote:

quote:

evde sinema veya oyun keyfi için projeksiyon cihazı alınacaksa normal lambalı cihazlar tercih edilmeli,

biraz daha uygun fiyatlı olarak ve HD 3D desteği ek adaptörle verebilen model viewsonic pro6200 var,
    onunda kalitesi gayet başarılı, o cihazıda düşünebilirsin,
  • quote:

quote:

quote:

biraz daha uygun fiyatlı olarak ve HD 3D desteği ek adaptörle verebilen model viewsonic pro6200 var,
    onunda kalitesi gayet başarılı, o cihazıda düşünebilirsin,

Sağolun hocam ilgilendiğiniz için. Kendi kullanım amacımı ve beni tatmin edecek beklenti düzeyini de göz önünde tutarak lg ürünü bir led projeksiyon almaya karar verdim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.