Şimdi Ara

hangisini almalıyım LENOVO Y50-70 yoksa ASUS N550JK-CN090H

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar başlıkta da yazdığım gibi 2 bilgisayar arasında kararsız kaldım Lenovo Y50-70 mi yosa Asus N550jk-cn090h mi

Lenovo (2850 TL idi kaçırdım şuan 3000 TL) işlemcisi i7-4710HQ - 2.5 GHz ve ekran kartı nvidia gtx860 DDR5 ama forum da pek beğenmiyorlar özellikle ekran çok dile getirilmiş (kendim görüp incelemeye zamanım yok kendim göremedim)

Asus (3300 TL 8gb ram olanı 2800 TL) işlemcisi i7-4700HQ - 2.4 GHz ve ekran kartı nvidia gtx850 DDR3 herkes çok beğenmiş

sizce hangisini seçmeliyim çok kararsızım yardımlarınızı bekliyorum bunlar gibi başka bilgisayar önerilerilerine de açığım ama 3000 tl geçmemeli

Asus u biliyorum kullandım kaliteli ama Lenovo hep duydum ama bilgim yok

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • legolas0650 L kullanıcısına yanıt
    İlla ikisi arasından değilse kesinlikle acer vn7 modeli iyi olabilir
  • acer vn7 modelinde ekran kartı gtx860 fakat 2gb ram kapasitesi uzun süreli kullanımda sıkıntı yaşatmazmı dersin?

bende acer vn7 çok düşündüm ama ekran kartı 2gb olduğu için o sıra biraz geri planda kalmıştı benim için. Bu arada hala laptop alabilmiş değilim ve bu günlerde asus fiyatları 3500 üzerine çıktığı için lenovo y50 ve acer vn7 arasındayım (tam laptop karar verip alacakken arabama park halinde vurup kaçtılar onu yaptırmak zorunda kaldım o yüzden laptop alımını biraz erteledim ve hala alamadım ama bu hafta alırım sanırım) hatta bugün lenovo y50 alacaktım vatandan ankarada hiçbir şubesinde bulamadım ve alamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legolas0650 -- 28 Ocak 2015; 20:36:17 >
  • legolas0650 L kullanıcısına yanıt
    beklerseniz 1.5 ay içinde yeni model monsterlar geliyor gtx960mli
  • quote:

Orijinalden alıntı: legolas0650

acer vn7 modelinde ekran kartı gtx860 fakat 2gb ram kapasitesi uzun süreli kullanımda sıkıntı yaşatmazmı dersin?

bende acer vn7 çok düşündüm ama ekran kartı 2gb olduğu için o sıra biraz geri planda kalmıştı benim için. Bu arada hala laptop alabilmiş değilim ve bu günlerde asus fiyatları 3500 üzerine çıktığı için lenovo y50 ve acer vn7 arasındayım (tam laptop karar verip alacakken arabama park halinde vurup kaçtılar onu yaptırmak zorunda kaldım o yüzden laptop alımını biraz erteledim ve hala alamadım ama bu hafta alırım sanırım) hatta bugün lenovo y50 alacaktım vatandan ankarada hiçbir şubesinde bulamadım ve alamadım

y50 al tasarımı performansı müthüş ışıklı klavye vs de var tek dezavantaj ekran biraz kötü

• http://www.kliksa.com/urun/acer-vn7-791g-78m4-intel-core-i7-4710hq-notebook/980006068

Bence acer vn7

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum artık ASUS bildiğin o eski ASUS değil hele N serisinden uzak dur paranla rezil olursun. Refurbished aletleri Türkiye'ye sıfır diye sattığı iddiaları var, hatta forumda bir arkadaş bu N serisi için bunu destekler nitelikte kanıt da sunmuştu. (sıfır aletin HDD'sinden çıkan fotoğraflar vs.)
  • Lenovo y50 internetten almayı düşünüyorum fakat bu güne kadar hep mağazalardan almıştım laptolarımı ve ilk kurulum falan yapılıp veriliyordu ve format atmak istediğimde ben sadece recovery programına girip başlatıyordum (Acer recovery menegment gibi) şimdi internetten alınca sıkıntı yaşamam değilmi? Bildiğim kadarıyla win8 de kodu da biosa gomülü oluyor. Aldığımda bilgisayarın recovery hdd olacak sadece ben kuracakmıyım yoksa reovery falan da mı ben oluşturacağım?

• Y50 ekranı gerçekten dedikleri kadar kötü. Vatan'a gidip incelemiştim. Siyahları grimsi veriyor panel. Parlaklık çok düşük ve renkler soluk. Göruş açısı çok dar. Sırf ekran yüzünden vazgeçmiştim.

Asus'tan ise uzak dur. Kullandıkları gtx850m ddr3 versiyonlu. Full hd'de oyunlarda sıkıntı çıkariyor. İnanmayan notebookcheck'e baksın. N550 oyun bilgisayarı olmaya çok uzak.

Acer 2gb bellekli gtx860m kullanmış. İlerisi için sıkıntı olabilir belki. Ekran olsun, ses olsun çok başarıli ama. Bence acer al.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.