Şimdi Ara

Hangisini almalıyım? Butce Maksimum 13.000 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bir oyuncu bilgisayari satin almak istiyorum. Siz olsaniz Aşağıdaki modellerden hangisini tercih edersiniz? Butcem maksimum 13.000 tl. Surekli Seyahat halinde olmamdan oturu Masaustu bilgisayar dusunmuyorum.
    Monster bilgisayarin ekran tepki suresi 9 ms, digerlerinin 3 ms. Monster icin Ghosting vs olur mu? Fiyat ve ekran karti acisindan dusundugunuzde monster hakkinda ki yorumlariniz neler? Yardiminizi bekliyorum. Tesekkur ederim.

www.monsternotebook.com.tr
    Tulpar T7 V19.2 17.3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
    https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/MONSTER-TULPAR-T7-V19-2.html

https://www.itopya.com/asus-rog-gl704gv-ev024-i7-8750h-islemci-16gb-ram-1tb-8gssh-disk-256gb-ssd-rtx2060-6g-ekran-karti-173-fhd-dos-notebook/

https://www.itopya.com/msi-ge75-8se-230xtr-i7-8750h-islemci-32gb-ddr4-ram-rtx2060-gddr6-6gb-ekran-karti-256gb-ssd-1tb-disk-173-fhd-144hz-3ms-dos-notebook/

--->msi ram ddr4-2666mhz, asus cift kanalli 2666 mhz, monster ddr4l 2666.

--->Asus ve msi ekranlar ips, monster mat led

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamathamat -- 13 Şubat 2019; 14:38:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyat ve özellik olarakRtx2070 li monster daha mantıklı görünüyor. Fakat ekranının 9ms olduğu nerde yazıyor?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: makca42

Fiyat ve özellik olarakRtx2070 li monster daha mantıklı görünüyor. Fakat ekranının 9ms olduğu nerde yazıyor?
    Mail atmistim. Bu sekilde cevap gonderdiler

Hangisini almalıyım? Butce Maksimum 13.000 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamathamat -- 13 Şubat 2019; 14:49:19 >
  • hamathamat H kullanıcısına yanıt
    144hz ekranda 5ms nin üzeri sıkıntı yaratır. 9ms ile ghosting yaşama olasılığınız çok yüksek.

• quote:

Orijinalden alıntı: makca42

144hz ekranda 5ms nin üzeri sıkıntı yaratır. 9ms ile ghosting yaşama olasılığınız çok yüksek.
    Evet oyle gorunuyor. Bu yeni kasalari Kullanan arkadaslar var midir acaba onlarin deneyimi ogrenmek lazim. Monster servis yonunden de iyi. msi ve asus icin muhatap bile bulamazsiniz diye bir iki sey okudum. Bu da monster icin arti. Bilemedim, kararsizim. Cevabiniz icin tesekkur ederim.

• Monster alma msi veya Asus Rog varken

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-041FF024C

Monster alma msi veya Asus Rog varken
    Rtx 2070 var monsterda diğerlerinde rtx 2060 ve ekstra 1000 tl kadar fiyat farkı var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SELAMLAR... 5.000 TL bütçe
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamathamat

Rtx 2070 var monsterda diğerlerinde rtx 2060 ve ekstra 1000 tl kadar fiyat farkı var.

Alıntıları Göster
    Sorun istemiyosanız monster tavsiye etmeyin diğer markalara göre gerçekten kalitesiz arkadaşımdan biliyorum çok şikayetçi

• Monsterdan kimisi memnun kimisi memnun degil kullanici kitlesi ikiye ayrilmis durumda. Haftasonu kadikoy subesine gidip urunlerini kontrol edecegim.

• www.vatanbilgisayar.com
    Msi Ge63 Raider Core i7 Gaming Notebook Fiyatı - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/msi-ge63-raider-core-i7-8750h-2-2ghz-16gb-256gb-ssd-1tb-15-6-rtx-2070-8gb-w10.html

• Max Richter kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim ancak 15.6 inc dusunmuyorum :)

• Vatanda ge75 ler vardı 15.6 inc boyuntunda 17.3 rtx2070 32 gb ram 8750h bır bakın belki ündirim yaptırabılırsınız . 2060 lı olan modelini 11.700 e sattılar giç kalmadı mesela yurtdısından daha uyguna vatan boyle birşeyi nasıl yaptı bende inanamıyorum

• CuneytBora kullanıcısına yanıt
    Vatan gereksiz pahali satiyor. Ayni urun baska sitelerde 2-3 bin daha ucuz. Vatandan almayi dusunmuyorum. Rtx 2060 idare eder mi acaba asus rtx2060 12.500 e buldum?

• Hocam bütçeyi çok az daha zorlayıp en azından RTX 2070 ekran kartlı GE75 alabilirsin. Paneli IPS ve 144Hz 3ms.

• Hocam temiz 96 broadway öneririm. Tam bir oyun canavarı. Gerçek hayat battle royal oyunlarına falan vız demez düşünün derim

• hamathamat H kullanıcısına yanıt
    Ne kadar ekmek o kadar köfte

• paylane P kullanıcısına yanıt
    Vr deneyimi haklısınız.

• Bütçeye uygun ve 17.3" panel sahip. Üzerinde RTX 2060 ekran kartı var.

• Arkadaslar hepinize tesekkur ederim. incelemelerim ve onerileriniz sonucunda eger 13-13.5 civari msi 17.3 rtx 2070 bulabilirsem onu alacagim eger bulamazsam bir muddet daha beklemeyi dusunuyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.