Şimdi Ara

HANGİSİNİ ALMALIYIM ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Azami 2000 TL bütçem var. Bir kaç farklı seçenek arasında kaldım bazılarını eledim ancak bazıları hakkında kararsızım hala ve bunu almalıyım dediğim bir telefon bulamadım. İlk seçeneğim teşhir ürünü olan Samsung Galaxy Note 5. Bir diğer seçeneğim ithalatçı garantili olan Huawei Mate 8. 3. seçeneğim ise Samsung Galaxy S6.

    Aralarından Note 5 bir adım önde benim için ancak teşhir ürünü olması ve internet üzerinden telefonu görmeden sipariş verecek olmam beni tedirgin ediyor.

    Mate 8 çok güzel bir telefon gibi duruyor ancak ithalatçı garantili olması ve kullanan kişilerin çoğunlukla rootlayıp kullanması kafamı kurcalayan şeylerden. Rootlamadan da rahat bir biçimde kullanabilir miyim ?

    Bir kaç s6 kullanıcısıyla konuştum ısınma ve kapanma sorunu olduğundan bahsettiler ancak bunun her telefonda olabileceğini biliyorum biraz şans işi sanırım.

    Bir de LG G5, Xiaomi Mi 5, Zte Axon 7, iPhone SE, Sony Xperia gibi seçeneklerimi eledim.

    Yardımcı olursanız sevinirim







  • Küçük bir telefon derseniz iphone se.

    Ama özellik derseniz mate8 64gb,axon7 64gb a bakın.

    G5 önermememin sebebi,Her şey bakımından üstün telefon ama botlop ve ghost screen gibi olaylar görünmekte.

    Ama yeni sürümde,Sorunlar giderilmiş deniyor.

    Bana göre s6 ve s6edge o fiyatları haketmiyor.

    Note5 yada note4 e de bakılabilir tabi.Büyük ekran isterseniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • büyük ekran kolay kullanım ve s pen kullanırım diosanız kesinlikle note5 i oneririm. kendi kullandıgım telefon canavar gibi. yalnız tek sıkıntısı ekran arasında silikon var o yüzden tepe üstü düsürmeyin hava kactıgı an cok kotu bir goruntu olusuyor ve 625 tl para alıyolar.. dusurmem derseniz kesinlikle tavsiye ederim.
  • Kardesim telefonculara 1-2 gun kullanilmis ya da kapali kutu cihazlar geliyo.
    Tanidik telefoncu varsa al bi bozdurma note 5 yaklasik 1800 2000 civarina

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bu fiyatlarda telefon düşünüyorum note 5 alacaktım ama kullananlar şarz sıkıntısı var diye vazgeçtim onun yerine A810 (2016) 1869 a almayı düşünüyorum 3300 mah batarya sı var arayüz note7 yani note 5 in kalemsiz hali ayrıca metal kasa ben ciddi ciddi almayı düşünüyorum
  • a810 (2016) piksel hassasiyetini beğenmedim tavsiye etmem o telefonu ama s6 edge güzel telefon istiyorsanız ona bakın bunun da bataryası çok iyi sayılmaz ama estetik görünümü ve görüntü kalitesi açısından alınır yani, bu fiyat aralığında da bulunabilir.
  • Telefonun dış görünüşü benim için o kadar önemli değil o yüzden edge almama gerek yok ben performans istiyorum, rahat oyun oynayabilip, internet üzerinde hızlı bir şekilde dolaşmak istiyorum, bataryası o kadar mühim değil ancak ısınma sorunu, ısınmadan dolayı kapanma sorunu olsun istemiyorum. Daha önceki telefonum 4 inçti mate8 ise 6 inç birden alışabilir miyim bilmiyorum aynı şekilde note 5 te büyük ama performansa bakınca ikisi öne çıkıyor.
  • şuan 6s plus kullanıyorum ve iPhone'dan vazgeçseydim bu sıralar kesinlikle Note 5 tercih ederdim
  • Arkadaşım merhaba. Note 5 tavsiye ederim. Ama teşhir ürün yerine yukarıdaki arkadaşın önerdiği gibi ikinci ele düşmüş birkaç günlük veya kutusu açılmamış faturalı ürünleri yakalamaya çalış. Teşhir ürünleri üzerinde çizik vb olabiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.