Şimdi Ara

HANGİSİNİ ALIRDINIZ: FUSİON,FİESTA,CLİO III (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
14.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1.6 tdci iyi bi motormuş çok atak ve sessiz olduğunu duydum hayırlısı olsun arkadaşım kazasız belasız gülerekten kullanın işallah

Orjinalden alıntı: gt-40

valla konu hortlamış alan kişi aracını satmıştır bile

ho ho arkadaş doğru demiş yahu

Orjinalden alıntı: mathrew

Kardeş Ford Fiesta tabii ki, fusion kamyon gibi gelio bana çok tipsiz clio da ise işçilik bence çok basitt..

Geçen yıl açtığım bu topiği 6 ay sonra hortlatan arkadaşa huzurlarınızda teşekkür ediyorum.

sadece başlığa ve ilk mesaja bakıp cevap vermenin doğal bir sonucudur bu..

iki tip insan korkutur beni..birincisi aç insan, durduramazsın..ikincisi cahil insan,anlatamazsın
    Kör cehalet çirkefleştirir insanları...Suskunluğum asaletimdendir.Her lafa verilecek bir cevabım var. Lakin, bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye !!!
    2011 Fiat Bravo Sport Style 120+ Hp Dualogic M-Jet Skydome-Asist Kit-Bianco Pastello
  • quote:

Orjinalden alıntı: gt-40

valla konu hortlamış alan kişi aracını satmıştır bile

Alan arkadaş aracını satmadı.aldığına da hiç pişman olmadı.özellikle motor performansı ve düşük yakıt tüketiminden çok memnun...

iki tip insan korkutur beni..birincisi aç insan, durduramazsın..ikincisi cahil insan,anlatamazsın
    Kör cehalet çirkefleştirir insanları...Suskunluğum asaletimdendir.Her lafa verilecek bir cevabım var. Lakin, bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye !!!
    2011 Fiat Bravo Sport Style 120+ Hp Dualogic M-Jet Skydome-Asist Kit-Bianco Pastello
  • gendarme merhaba. ben aracı kötüleme baabında söylemedim ,yaklaşık 10 aylık bir mevzu olduğu için espiri ile karışık hani eski bir konu, alan satmıştır bile, o şekilde konuştum.yoksa yanlış anlaşılma durumu olmasın.
  • Fiesta Arkadaşımda , Fusion bi taksici ağbimde var. İkisi aslında aynı sınıfta sayılır. Fusion Fiesta nın çekiştirilip büyümüşü gibi sanki ama kalite dahil herşey aynı. Fiesta kütük gibi geliyor bana arkada oturamadım. Direk sıkıştım ( boyum 1.80) hiç rahat değil. Clio ya test sürüşüne çıktım. Arkada oturdum gercekten bariz fark var. Clio daha mantıklı bence tabı sırf bu şarttan ötürü değil . Bilmiyorum Bence Fiesta/Fusion dan daha kayda değer bir araç. Görünüm olarak bilemem ama asla ve asla almayacağım arabadır fusion vs. Hoş , Asla Asla Dememek gerekir ama fikrim bu.

Ayrıca Fusion arkası rahat ta olsa bence cok vasat bir araç . Taksici ağbimde iş için olmasa yuzune bakmazdım dıyor. Kendisinde ne var bilemiyorum.

Sevgiler.

• fusion dıerlerıne gore daha vasat bi araç fiesta ıle clıo arasından sececk olursk kesnlıkle clıo derim iç mekanıyla olsn dıs kısmı ıle olsn fıesta ya gore cok ustun
    Core2Duo E6850@3600mhz //Big Water 735//Abit IN9 32XMAX Wifi //Sapphire 4770//2*2GB Crucial Ballistic Tracer//2*500 Gb Seagate RAID0//HP W2207//Ev Yapımı Feel! Tıkla //LG Dvd-rw//Philips cd-rw//Lc POWER 550Watt//HP 1315 All in one//Creative Megaworks THX550 5 1//Creative Audigy2ZS //Logitech Momo Racing Force//
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.