Şimdi Ara

hangisi sizce yardim edin?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • simdi benim birikmis 1000+ tl m var ama pc mi alsam yoksa xbox360 mi alsam yoksa ps3 mu alsam bilemedim ( soyle bir durum var benim pc var ama icindeki ozellikler soyle intel pentium radeon r7 sapphire amd ekran karti 1tb hdd anakart bayagi dandik onu bosverin ram toplamda 6 gb ama onlarda dandik. ama nerden baksan lol 100 fps skyrim 40 fps cs go 50 fps gibi aciyor) ben bunun icindeki ekran karti vd hdd yi alip 1000 tl ye kral bise mi dizsem yoksa pc yi kendi haline birakip yari fiyatina (600 tl civari) xbox 360 alip jtag yapip icine milyon tane oyun yukleyip mi kullansam yoksa ps3 alip (750 tl civari) ri kalan parayla ful gercek oyu alip multiplayer mi kullansam lutfen yarcim edin herkes baska birsey soyluyor ne yapacagimi sasirdim birisilutfen yapilmasi mantikli cevap yazabilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theallmightyofwarband -- 10 Şubat 2017; 17:12:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Xbox360 kullanmadım bilemeyeceğim.

Sizin şuan kasada olan tüm parçaları ayrıntılı olarak bir yazar mısınız?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1000 tl ye bir kaç aylık Xbox one s alıp ea Access ile 20 kadar oyunu yıllık 60 tl ye oynayabilirsin.
  • forvet09 kullanıcısına yanıt
    Ama ben hiç para ödemek istemiyorum miktarı ne kadar olursa olsun ps3 veya 4 de hiç ödenmiyo diye biliyorum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç odememe gibi bir durum yok. Ps3 de de 4 de de öduyorsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O paraya kral bişey dizemezsin. İkinci el Ps4 Pro veya düz Ps4 al. Oyun çıkan bir platform olsun aldığın. Ayrıca psn kardeşlikteki bir açıktan korsan oyun alabiliyorsun. Ama online oynayacağın zaman orjinal oyunda alsan yine para ödüyorsun aylık psn plus diye bir şeye.

• Rokie T kullanıcısına yanıt
    Şunu söyleyeyim bende zaten ekran kartı var güç kaynağı ve toshiba 1tb hdd var 1300 tl ye sistem toplama videosuna bakın mesela ben bunu dizmek isterim 1000 tl ye (oyun testlerine bakabilirsiniz bence bu pc kral bu bütçeyle)

-Kingston HyperX Fury 8GB 2133MHz DDR4 Ram

-Frisby FC-8920G USB 3.0 400W 1xFan Işıklı Midi Tower Kasa

-MSI A68HM-E33 V2 Amd A68H 2133Mhz(OC) DDR3 Soket FM2+ mATX Anakart

-Amd A8-7600 Kaveri 3.1GHz Soket FM2+ 65W İşlemci

-Kingston SSDNow UV400 120GB 550MB-330MB/s Sata3 2.5" SSD SUV400S37/120G

bunları satın alırsam zaten pc iyi bir giriş seviyesi olabilir. (ayrıca ps4 veya xbox one gibi cihazları satın almak istemiyorum) oyüzden sordum bunları mı dizsem yoksa xbox 360 jtag lesem mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yardım edin delircem yoksa
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ikinci el ile aran nasil hocam? Cunku bazi parcalari ikinci el alarak sistemi daha ucuza mal edebilirsin, yada direk ikinci el baksan, bu sistemden daha iyi biseyler bulabilirsin..

(ram ddr4 anakart ddr3 uyumsuz olmus hocam, bende xbox ps4 falan anlamayan biri olarak yorumladim, pc nin yeri ayridir, xbox ile halo falan oynamistim bi keresinde ama ben mouse ve klavyeciyim hocam)

• Grafik kartın R7 değil de R9 serisi olsaydı güzel olabilirdi. Ancak şu haliyle çok şey vaad etmiyor. AAA oyunlarda saç baş yolarsın ondan dedim. Bence elinde xbox 360 varsa şimdilik jtag yaptırıp bütçe arttır. Sonra da Rx 470 gibi bir kartla aynı sistemi tamamla. Kurduğun sistem en azından Ps4 kalitesinde grafik versin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.