Şimdi Ara

Hangisi???Lütfen cevap atıın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizlere çok önemli bişey sorcam. Ama çok iyi bilenler özellikle lütfen cevaplasınlar.

Şu 2-3 ay içinde iPod Touch veya Laptop almayı düşünüyorum. Sizce hangisi benim için daha iyi olur??? Benim pc var ama liseye geçince laptop gerekeceğini düşündüm. Almayı düşündüğüm laptop http://www.fokusbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=T545FL900 veya http://www.fokusbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=T575FL900 yani fiyat olarak ipod touch daha iyi. Ama sizce de laptop mu yoksa ipod touch mu ???? Cevaplarınızı acilen beklerim.

Edit nedeni: Yanlış link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyeD -- 19 Haziran 2008; 20:00:46 >

• oha be usta ne yaptın sen. böyle bir karşılaştırma nasıl yapılabilir ki! hadi iphone mi touch mı, nano mu touch mu desen neyse de birisi laptop diğeri touch ikiside ayrı kulvarlarda. bursa sana tavsiyede bulunmak çok zor. bu tamamen senin kullanım alanına göre değişir.

bana soracak olursan adam gibi pc'm yoksa tabiki laptop alırım ama pc'm varken de gider touch alırım. zaten pc olmadan touchta garip olur
  • Haklısın biraz saçma ama sormak gerekir diye düşündüm bnm bilgisayar 2gb ram 512 nvidia falan ama ne bilim laptop daha kullanışlı
  • naptın ozaman usta sen :D tabki de touсhu al. KUllanıslı derken seyahat mı ediyosun sürekli, unv öğrenсisi falan mısın?
  • Ipod Touch biraz daha yakın geliyor
  • :D:d kadeş herşeyi sırasıyla alsana ben laptopumu aldım psp mı aldım sora ipod umu aldım eer çok muzık dınlemeyı sevıyorsan seyehat da çok ediyorsan tabiikide touch al ama eer pc de çok işin varsa laptop al bu senın kararın
  • bu soru hakkaten biraz garip olmuş ama sana şöyle söyliyim ipod touch ile cebinde mini bi laptop taşıyor gibisin wireless sayesinde internetin tüm nimetlerinden yararlanıyorsun ama laptop un yeri de başka tabi ihtiyaçlara göre farklılık gösteren şeyler bunlar eğer özellikle bilgisayarda kullandığın programlar varsa çizim,web tasarım yada buna benzer laptop alman daha mantıklı olacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: [D]HanD

Sizlere çok önemli bişey sorcam. Ama çok iyi bilenler özellikle lütfen cevaplasınlar.

Şu 2-3 ay içinde iPod Touch veya Laptop almayı düşünüyorum. Sizce hangisi benim için daha iyi olur??? Benim pc var ama liseye geçince laptop gerekeceğini düşündüm. Almayı düşündüğüm laptop http://www.fokusbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=T545FL900 veya http://www.fokusbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=T575FL900 yani fiyat olarak ipod touch daha iyi. Ama sizce de laptop mu yoksa ipod touch mu ???? Cevaplarınızı acilen beklerim.

Edit nedeni: Yanlış link

Laptop lisede işini çok fazla görmez. Ama üniversitede laptop vazgeçilemez. Üniversiteye gidince laptop alırsın. Bilgisayarın varsa şuan için ıpod touch alman en mantıklısı.

• Hakketen ilginç bir karşılaştırma ama söylediğin bilgisayar zaten işini görüyordur. Lisede laptop kenex'in dediği gibi gereksiz. Touch daha mantıklı.
  • Bence de dedikeriniz doğru şu ana kadar hiç toucha yakın değildim ama heralde artık touch alcam.
  • laptopta neymiş touch al.
    lisede touch daha çok işine yarar
  • Bilgisayarın seni Üniversiteye kadar idare eder bence sen bundan ötürü touch al. Ayrıca kategoriler çok farklı zaten, kullanım amaçları ortada
  • Gerçekten hepinize teşekkürler fikirleriniz benim için en ön plande
  • İkisini de al derim
    Tabi okulunda wireless varsa okula laptop götüremeyeceğin için itouch daha ağır basıyor. Bknz: benim okulumda wireless var derslerde mis oluyor, tabi bazen wireless i kapıyorlar onlara benden bir .
  • Beyler ikisini de alcak durumda olsam sormam heralde
  • "Bence"
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.