Şimdi Ara

Hangisi daha mantıklı... Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
58
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok deneme var elimde hepsini çözecek zamanım kalmadı.Bir yandan eksiklerimi kapatmak istiyorum bir yandan deneme çözmek.
    Elimdeki Denemeler: AYT---> FDD 2,3,5,6,7,8,9,10/ Apotemi 7li 2,3,4,5,6,7/345 Genel 2,3,4,5/Frekans 5li 2,3,4,5
    TYT---> 345 GENEL6LI 3,4,5,6/Bilgi Sarmal deper3lü 1,2,3/Lemma 5li 2,3,4,5/Yayındenizi Turnuva2li 2
    Çıkmış Sorular YGS 2010-11-12-13 LYS 2015 fen kısmı (mat kısmını çözdüm) 2016 matfen 2017matfen
    FDDnin çözümleri yok ,depar ve yayındenizi karekodlu uğraştırıyor.
    LÜTFEN YARDIM EDİN.Daha genel tekrarlarım ve bir kaç konum var.

• Bunlara göre bir program yapmıştım bir kaç gün önce ama kötü oldu uygulayamıyorum onu.Sizlerden çok acil yardım istiyorum hedef İstanbul da MİMARLIK.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HürEl -- 18 Haziran 2018; 22:9:33 >
  • 345 tyt hepsi
    345 ve sarmal ayt hepsini coz.Apotemiden de birkac tane coz.Digerlerini bosver.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam çıkmışlar,Frekans ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HürEl -- 18 Haziran 2018; 22:12:19 >
  • HürEl H kullanıcısına yanıt
    Hocam sarmal frekans iste.Cikmislari da 13ten itibaren coz hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafam dağınık şu an kusura bakma.Depar güzel diyorlardı onu diyecektim.Çok sağ ol Uruk yardımıma hep sen koşuyorsun Allah da sana yardım eder inşallah.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce mantıklı olan hangisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.