Şimdi Ara

Hangisi daha iyi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben Ultrabook almayı planlıyorum ve aklımda 2 seçenek var. Genel kullanım : İnternette surf,Photoshop,corel draw gibi programlar ve vazgeçilmezim League of Legends. Tasarımı şık olmalı aynı zamanda hafif olmalı. Isınma olmamalı.

1. Seçenek :http://www.teknosa.com/urunler/125032424/asus-ux32vd-r3014h-ultrabook

2. Seçenek :http://www.vatanbilgisayar.com/asus-s46cb-wx044h-s46cb--core-i7-3517u-19ghz-6gb-ddr3-750gb+24ssd-14-2gb-g740m-bt-cam-win8/productdetails.aspx?I_ID=64973

Beni en az 2-3 sene götürmeli. Başka önerilere açığım ve bütçem 1800 TL internettten alamam mağazadan alabilirim.

• Cevap gelmediği için güncel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vatandaki asus daha iyi onu al
  • Zenbook'da çok kaliteli duruyor. Ama S46CB'de çok performanslı. Ama kaliteli mi kasası ve agırlığı yazmıyor. Ağır olmaması lazım.

• sony vaio lara bak istersen. Asus zenbooklar da çok iyidir. 13" alacaksan zenbookların ağırlığı 1.45 kg. Vaio ise 1 kg civarında.
  • Biliyorum ama fiyatlarını bilmiyorum. Bana vatan gibi hipermarket yada mağazası İstanbulda olan bir site söylerseniz. Max bütcem 1800 TL

• Hala kararsızım güncel.

• ben olsam vatandakini alırdım
  • Sarj sureside önemli tabi. Bu Zenbook Photoshop gibi programları bazı oyunları kaldırır mı mesela LoL. Vatandaki notebookun tasarımını pek beğenmedimde.

• Oyun ve photoshop'tan bahsettiğin için notebook alman faydalı olabilir. Ultrabooklar gerçekten hoş ama performansları hakkında bilgi sahibi değilim. Asus'un modellerini çok beğeniyorum, etrafımda kullananlar da var. S serisi ince hissettiriyor, hafiften ultrabook izlenimi veriyor evet ama S serisinin şu "elleriniz soğuk" mu ne o sloganla yaptığı touchpad'in etrafındaki metal yüzey hoşuma gitmiyor. Resmen her ellediğimde elektrik çarpıyor. Benim tavsiyem Asus'un N serisi.

edit: Şimdi baktım da N serisinin sana uygun fiyatlısı yokmuş. Hepsi 2500 civarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder.t -- 8 Ağustos 2013; 4:48:13 >
  • Bence Zenbook Photoshop ve LoL kaldırır. Zaten 2-3 sene sonra değiştiricem, bizim okuldaki külüstürler bile ( Ekran kartı yok, ram 1gb,C2D) onlar bile kaldırıyorsa bu kaldırır bence. Asus'un daha iyi modelleri var ama benim için tasarımda önemli. Değiştirincede Apple Macbook Pro retinaya geçmeyi planlıyorum.
    Başka öneriniz varsa tavsiyelere açığım.
  • Güncel. Zenbook Alınır mı arkadaşlar?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.