Şimdi Ara

Hangisi Daha Avantajlı : Avea , Türkcell , Vodafone

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• GS Mobile numarasını taşıyana 300 dakika her yöne,1905 dakika ise GS Mobile'lılarla hediye veriyor.Hem de 1 aylığına değil 4 ay boyunca.Sen topla artık kaç saat ediyor.(Hatta kaç gün.)

Halâ devam ediyor mu bilmiyorum ama sanmıyorum.Gene de 2'de 1 tarifesi güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MİY1988 -- 4 Mart 2010; 13:04:14 >
  • hepsi birbirinden beter. Cep telefonumu ve hattımı kırıp atmak geliyor bazen içimden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

hepsi birbirinden beter. Cep telefonumu ve hattımı kırıp atmak geliyor bazen içimden.

Aynen bende bazen bunu düşünüyorum.Şu GS Mobile'dan önce faturalı memur tarifesindeydim.(avea) telefonum külüstür bir modeldi,poliflonik melodi bile çalmazdı ama bana faturada içerik indirmişim parası geldi.100-125 TL böyle boşa gitti.Yahu benim telefonum son model olsaydı bile ben neden servis sağlayıcısından dandik duvarkağıdı melodi indireyim ki.Evde kendim pc'den atarım.Bu kadar mı zenginim ! Valla açıkçası 6-7 ay içinde faturalı hatta 1,500 TL gibi bir param gitmiş.Daha fazla zararı olanları bilirim ama vallahi yazık.Babama karşı mahcup oldum aylarca.Yazıklar olsun.
  • Bence Vodafone
  • Vodafonu 2000 yılından beri kontörlü hat olarak kullanırdım baktım olmuyor geçen ay 400 dk diğer operatörlerle bedava ,vodafone + sabit hat bedava paketine geçtim aylık 50 Tl ye memnunum.Ama hala alışamadım desem yeri.Telefonu kapattığımda kaç kontörüm kalmış mesajı beklediğim oluyor bazen
  • Kangal alır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.