Şimdi Ara

hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senol001 -- 12 Ağustos 2006; 19:31:06 >

• dostum forumu birazcık kurcalasan hrşeyi bulursun
    şunu bir bak...
    http://forum.donanimhaber.com/m_8479737/tm.htm
    birde 175 fazla fiyat verme
    bak sitelere webdenal.com a bakabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asean20 -- 11 Ağustos 2006; 22:45:17 >
  • ewt konunun içeriğini değiştirdim.sizden yardım istiyorum bunlardan hangsi?
  • bence n200 micro line in girişi var çünkü
  • mp3 playerlarla ilgili bilgim yok sayılır. bu 3 ürün birbirine yakın fiyatlarda.başka üstün özelliği olan var mı bunlarda
  • hadi arkadaşlar yorum yok mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: weros

bence n200 micro line in girişi var çünkü

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangisi artı, hangisi eksi ?
    13 yıl önce açıldı
    Hangisi sizce
    5 ay önce açıldı
    Sizce hangisi güzel
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beyler line in girişine çok fazla güvenmeyin, kaynağından şarkı alınırken line ile şarkının orjinal hali ile alınamıyomuş daha kötü kalitede geliyomuş sesler yanlız bu sadece bir duyum kesin bilgi değil aksini idda eden bir arkadaş varsa ve bizimle paylaşırsa daha kesin bilgiye ulaşmış oluruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MyStİCaL

Beyler line in girişine çok fazla güvenmeyin, kaynağından şarkı alınırken line ile şarkının orjinal hali ile alınamıyomuş daha kötü kalitede geliyomuş sesler yanlız bu sadece bir duyum kesin bilgi değil aksini idda eden bir arkadaş varsa ve bizimle paylaşırsa daha kesin bilgiye ulaşmış oluruz.

eğer line out aldığın cihazın ses çıkış kalitesi kötü ise tabiki kötü bir kayıt gerçekleştirirsin. Tüm mesele çıkış aldığın cihazın ses kalitesinde
  • önerisi olan yok mu arkadaşlar?????
  • Zen Micro N200
  • nano plusla zen micro n200 ün ne farkı var? sadece line in mi? peki bu iki makinada usb den mi şarj oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senol001 -- 12 Ağustos 2006; 16:22:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.