Arkadaşlar bu 3 üründen 2sini almayı düşünüyorum alanlar memnun mu sizce hangilerini almalıyım ?
1 ve 3 derim
1 iyimiş.3 de iyi ama gerçekte bence daha açık kırmızıdır büyük ihtimal.Resimdeki gibi bordoya yakın değildir.
Yerinde olsam 1'i alırdım. İnternetten sipariş etmeyeceksen 3'te güzel ama sipariş edeceksen üstteki arkadaşın dediği gibi buradaki kırmızı tonuna güvenme derim.
1,2
yorumlarınız için teşekkürler ben de en çok 3. yü beğendim ama internetten sipariş vereceğim için renk tonuna güvenemiyorum
Ben de 3 numaralı ürün var, yarın PM atarsanız bana öğlen saatlerinde size gündüz aydınlığında fotoğrafını çekip gönderebilirim.
Bu arada 2 ürün alacaksanız; 2 ve 3 olsun bence.
1 ve 3 güzelmiş
1 ve 3'ten alın derim hazır stoklarda varken. Bunlar çabuk tükeniyor sürekli yenilenmesine rağmen...
2-3 derim hele 2 baya hoşuma gitti
1 ve 3
bende ürünler ilk çıktığında 1 ve 3 beğenmiştim.Fakat İzmir'deki GS STORE'da varmı onu bilmiyorum.Görmedende almak istemiyorum.Bir ürüne canlı olarak bakıp bir test edelim.Kırmızı ile ilgili rengi iyi gibi duruyor ama gerçekten öyle mi alan biri varsa bilgi verebilirmi?
1 ve 2 sanki kumaş olarak çabuk pamuklanacak bir ürün gibi duruyor, mağazada görmediğim için kesin bilgi veremiyorum ama 3 numara daha uzun ömürlü gibi duruyor. Kırmızı yakışıyorsa 3 derim
3.yü almayı düşünüyordum fiyat'ı görünce yine ters köşe oldum
Vallahi birde kumaş yerine bakmak lazım yakından, ama 1 numara gayet şık, sade. Fakat hem önümüz kış doğal olarak beyaz pek tercih edilmez, ve çabuk kirlenir. O yüzden 3 numara kırmızı olanı almak daha mantıklı sanki
Ben 1 e gidip baktım o çok iyi bende alcaktım hatta para olunca.
3 numaralı ürün beni hayal kırıklığına uğrattı. rengi maalesef fotodaki gibi değil. cırtlak bir kırmızı. sadece 1 al ve bekle derim.
3 numara iyi gibi duruyor ama -vetivet arkadaşın dediği gibiyse 1 diyorum
2 numara boğazlı galiba kışın giymek için alınabilir.