Arkadaşlar visual basic net 2003 e yavaş yavaş başlamak istiyotum hangi yazarın hangi kitabını almamı önerirsiniz. Başlangıç için sade ve öz anlatımlı bir yazarın kitabını tavsiye ederseniz sevinitim
ben zeydin pala nın kitabını aldım türkmen kitabevinden ama daha yeni başladığım için tam bi yorum yapamıyorum. biraz daha ilerledikten sonra daha iyi bir yorum yaparım senin için fakat kağıt kalitesi ve baskı kalitesi iyi değil. sonra başlamadan önce bi yerlerden visual studio.net cd lerini bulmalısın çünkü onun üzerinden anlatıyor. ben microsoftun sitesinden visual basic 2005 in betasını indirdim fakat anlattığı biraz eski sürüm olduğu için bazı yerleri değişmiş programın biraz zorlanıyosun ulen bu benimkinde yokki veya bende bu var bunu niye anlatmıyo diye. sonra yeni çıkmış bi kitap almanı öneririm yani ilk baskısı 2005 de yapılsın. bu işi iyi bilen birisinin kitabını al yani yazarı iyi araştır. dandik bi kurs hocası felan olursa hem parana hem emeklerine yazık olur. birde diyeceğim (eğer programlamaya yeni başlıyorsan) algoritmayla ilgili kaynakları oku önce, işin asıl kasan yanı o. gerisi hikaye kodlamayı öğrenmek felan. ama yavaş yavaş .net e başlayayım dediğine göre temelin var demekki. benim hiç temelim yok ve algoritma kitaplarını okudum biraz. baya zor bi olay algoritmayı kavraması. ama pratikle çözülebilecek bi hadise, basic.net le birlikte götürmek en akıllıcası. hem onu kavrıyosun hemde .net in gelişmiş oluyor.
Türkmen kitabevinin kitapları güzel oluyor.Ayrıca hiçbir zaman MCE, falan microsoft sertifikali adamların kitaplarını yeni başlayanlara önermiyorum.Adamlar kendilerince biraz bilimsel anlatıyorlar ve ne dedikleri anlaşılmıyor.
Prestij Yay. nı tavsiye edebilirim.
Visual Basic a başlaman iyi olmuş. Öğrendiğin kodlar OFFICE EXCEL - ACCESS te de çok işine yarar.