Şimdi Ara

hangi xiaomi'yi önerirsiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • herkese iyi forumlar, iphone 5s kullanıyorum 2015 temmuz ayında almıştım onun ayarında xiaomi veya hangi modeli önerirsiniz? ön kamerası iphone 5s gibi canlı olan bir model tavsiye ederseniz sevinirim, iyi günler...

    edit; realme 5pro aldım çok memnunum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aNTIWIRUS -- 3 Mayıs 2020; 13:41:4 >



  • Bütçenizi yazarsanız daha iyi yardımcı olabilirim. Mi 9t, Mi A3, Redmi Note 7 veya Redmi Note 8 /Pro modellerine göz atabilirsiniz. Xiaomi'nin çıkarmış olduğu 1500-2700 TL bandındaki telefonlar yukarıda yazdıklarım. Xiaomi dışında 1700-1800 TL civarındaki Realme 3 Pro modeline bakabilirsiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 13th Patronus kullanıcısına yanıt
    Maximum taş çatlasa 3000 bin bütçe

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küçük telefon istiyorsan mi9se. Küçük dediğim o iphoneden büyük.
  • aNTIWIRUS kullanıcısına yanıt
    Telefonu kullanım şekliniz nasıl, telefonda olmasını istediğiniz özellikler nelerdir? Yukarıda saydığım modeller ihtiyacınızı fazlasıyla görecek cihazlar, yukarıdaki cihazlar arasında Redmi Note 8 Pro ile Mi 9T diğer modellere göre oyun performansı daha iyi olan cihazlar. Kamera performansı olarak yukarıda saydığım cihazların hepsi sizi memnun eder, pil performansı olarak Redmi Note 8 Pro 4500 mAh diğerleri hemen hemen 4000 mAh pil kapasitesine sahip yani kullanımınıza göre 1-2 gün şarjı gidecek cihazlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 13th Patronus kullanıcısına yanıt
    fotoğraf,sosyal medya,e-mail,web'de takılacağım oyun yok :D
  • aNTIWIRUS kullanıcısına yanıt
    1700-1800 TL bandındaki telefonlar işinizi görecektir. Redmi Note 7, Mi A3, Realme 3 Pro ve Redmi Note 8 arasında tercih yapın. Bu saydığım modeller hemen hemen aynı özelliklere sahip. Realme 3 Pro bu telefonlar arasında en performanslı ve en f/p oranı yüksek olan cihaz. Realme 3 Pro Türkiye'de 1-1,5 ay önce çıktı bu yüzden teknik servisinden pek bir şey beklememek gerek bunun dışında herhangi bir sorunu yok. Mi A3 saf android arayüzüne sahip yani çok sade bu kimi kullanıcıların beğendiği kimi kullanıcıların ise beğenmediği bir kullanıcı arayüzü (saf android konusunu araştırın ona göre karar verin). Redmi Note 7 benim şu anda kullandığım telefon yaşadığım herhangi bir sıkıntı yok, tavsiye ederim. Redmi Note 8 ise bu ay çıkan bir cihaz Redmi Note 7'den kamera performansı ve oyun performansı olarak daha iyi bir cihaz ama sorunu var mı yok mu bilemiyorum çünkü yeni çıktı.
    Edit: Benzer telefonlar oldukları için çok keskin çizgilerle ayrım yapamadım. Bu yukarıda saydığım telefonlar işinizi görecektir bu yüzden daha pahalı olan Redmi Note 8 Pro, Mi 9T/Se gibi modeller almanıza gerek yok. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım ama bu segmentte çok fazla benzer model olduğu için bu kadar yardım edebildim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 13th Patronus -- 15 Ekim 2019; 23:33:47 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • 13th Patronus kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler xiaomi mi9t karar kıldım fiyatların kırılmasını bekliyecem uygun zamanda çok teşekkür ederim tekrar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aNTIWIRUS kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, imkanınız varsa en performanslı olan telefonu almak daha mantıklı tabii ki. Redmi Note 8 Pro modeline de bir göz atın isterseniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende telefon arayışındayım.7 senedir iPhone 4—5s kullanıyorum.Iphone 11 düşünüyorum ama bir yandanda xiaomi aklımı çeliyor.Xiaomi konularına girince kafam karışıyor ve direk ıphone bölümüne gidiyorum
    Modeller çok fazla redmi note8,mi9 pro,mi9,mi9 t,global rom,rom atmak,imei silinmesi derken iş çorbaya döndü.
    Türkiye garantili hangi modeli önerirsiniz,farkları kabaca nedir bunların.9 serisi yeni çıktı sanırım.
    Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • icemy İ kullanıcısına yanıt
    rom imei falan onları boşver sen git xiaomi türkiye garantili al bunlarla uğraşmazsın. mi 9 lite, note 8 pro ve mi 9t var. 3 modelde 2500 civarında. Birinin ön kamerası iyi ötekinin ekranda parmak izi okuması var gibi farkları var. Daha ucuza realme 3 pro ve redmi note 7 var
  • Sağolun .Bu modellerde 5g ve veya kablosuz şarj mevcutmu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • icemy İ kullanıcısına yanıt
    Yok 2250 dolarlık cihazlardan her şeyi beklememek lazım
  • Mi9 SE tavsiye ederim. Boyut olarak çok şaşırtmaz sizi, performansından da memnun kalırsınız. Kamerası zaten iyidir İphone'a göre. Bir de en kritiği telefonun genişliği fazla değil yani elinizde çok rahatsız etmez iphone'dan sonra. Fiyat olarak da 1650-1800 arasına bulunabiliyor garantisiz olanları.
  • Mi 9 lite öneririm. Ayrıca incelemelerde telefonun ismini Cc9 olarak görebilirsiniz. Aynı telefon yani. Kamerasında sony imx 586 sensör yer almakta. Bu yüzden kamera performansi gayet yerinde. Pil performasida aynı şekilde. İşlemcisi de size yeterli olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GokhanG3444 -- 1 Kasım 2019; 13:25:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mi 9t al.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.