Şimdi Ara

Hangi veterinerlik fakültesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Hangi veterinerlik fakültesi

(En Son Oy Tarihi: 22.3.2016)
Giriş

• olum sivas niye yok.Ben sivası istiyorum.Ayrıca veterinerlik için hangi ünide okuduğunun pek önemi yok yeterki oku.Hocalar konusunda da en rahat üniversite sivas.Bir çok kişiye sordum böyle dediler.Hatta başka üniden kaçıp sivasa gitmek isteyen öğrenciler bile varmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayan_Baytar58

olum sivas niye yok.Ben sivası istiyorum.Ayrıca veterinerlik için hangi ünide okuduğunun pek önemi yok yeterki oku.Hocalar konusunda da en rahat üniversite sivas.Bir çok kişiye sordum böyle dediler.Hatta başka üniden kaçıp sivasa gitmek isteyen öğrenciler bile varmış.

Yok be hocam bursa ile sivas arasında dağlar kadar fark var devlet istiyorsan evet üni nin önemi yok ama birşeyler yapmak istiyorsan çok önemi var en ufağından çevresi bile etkiler adamı
  • Uludağ derim kardeş. Okuyan arkadaşlar var, gayet memnunlar. +1 yıl hazırlığı var başka bir kampüste

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cod55

Uludağ derim kardeş. Okuyan arkadaşlar var, gayet memnunlar. +1 yıl hazırlığı var başka bir kampüste

Uludağ istiyorum bende sınava girerek muaf oluyorsun +1 yıldan yazın bol bol ingilizce çalışıcam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perey Jackson

quote:

Orijinalden alıntı: Bayan_Baytar58

olum sivas niye yok.Ben sivası istiyorum.Ayrıca veterinerlik için hangi ünide okuduğunun pek önemi yok yeterki oku.Hocalar konusunda da en rahat üniversite sivas.Bir çok kişiye sordum böyle dediler.Hatta başka üniden kaçıp sivasa gitmek isteyen öğrenciler bile varmış.

Yok be hocam bursa ile sivas arasında dağlar kadar fark var devlet istiyorsan evet üni nin önemi yok ama birşeyler yapmak istiyorsan çok önemi var en ufağından çevresi bile etkiler adamı

Sen bilirsin hocam ne diyim
  • Perey Jackson kullanıcısına yanıt
    bildiğim kadarıyla uludağın muafiyet sınavı sadece test şeklinde oluyor, düzenli bi çalışma ile halledersin. Bazı bölümlerde hazırlık okuyorsun ama dersleri Türkçe görüyorsun diye biliyorum ama vetde öyle değil sanırım bölüm de tamamen ingilizce diye biliyorum yanılmıyorsam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cod55

bildiğim kadarıyla uludağın muafiyet sınavı sadece test şeklinde oluyor, düzenli bi çalışma ile halledersin. Bazı bölümlerde hazırlık okuyorsun ama dersleri Türkçe görüyorsun diye biliyorum ama vetde öyle değil sanırım bölüm de tamamen ingilizce diye biliyorum yanılmıyorsam

Hocam zaten hangi bölüm türkçe ülkede doğru dürüst türkçe kaynak yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.