Bildirim
hangi üniversite gelir?
Russell Hobbs tost makinesi [3'ü 1 arada: 17888-56 masa üstü ızgara, açık ızgara plakaları, panini ve sandviç makinesi, temas ızgarası, aynı anda her iki taraftan] paslanmaz çelik, yapışmaz kaplamalı plakalar : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B008MZKS5C
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ve bu sene eşit ağırlık sıralamaları sizce ne kadar ve ne yönde oynar?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
ben kendi tahminimi şöyle söyleyeyim: tıp ve diş kontenjanı arttığı için sayısaldan hukuk seçen veya eşit ağırlığa yönelen aday sayısı azalacak. dolayısıyla da hukuk sıralamaları da bir şekilde oynayacak fakat bu ne yönde ne gibi tahminim yok
Oynama olmaz Bursa İzmir veya Maltepe gelir . Erciyes ve altinbasa da hazır et kendini . EA 25k sıralamaya sayisaldan ilk 15bindekiler girebiliyor . İlk 15k sayidaldaki adam da kolay kolay hukuk yazmaz.
izmir olma olasılığı kaç sizce?
Edebiyat çözmüşse yazar önüne bile geçmiştir 10 edebiyat çözse bile yeter
up up up
Ben en güçlü aday olarak İzmir görüyorum .Bursa gelmezse yüzde 80 gelir diyorum çünkü kontenjanında ciddi artış var . Ama bunlar sadece benim fikrim bölüm yeni açılmış . Kestirmesi zor .
teşekkür ederim hocam rahatlattınız içimi. bursa geriler mi bilemiyorum ben de
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X