ARKADAŞLAR 1024X768 (17 İNCH EKRANDA FULL) ÇÖZÜNÜRLÜKTE TV İZLEYEBİLECEĞİM HANGİ TV KARTINI ÖNERİRSİNİZ
FLY tv kartı alma da ne alırsan al. XP ile bir türlü düzgün çalışmadı. Ben kaç aydır kullanamıyorum.
eğer analog arıyosan sana kendi kullandığım leadtek wintv 2000 i öneririm.
eger anaolg istiyosan ben de bi ay önce bir sürü araştırmadan sonra avermedia ve inca arasında karasız kaldım daa sonra chip dergisinin o ayki sayısında tv kartı testlerinde inca premium tv 2. idi..birinci avermedia digital tv kartı idi. bende inca premium tv kartı aldım şu anda çok memnunum kablo tv ile kullanıyorum salona gitmez oldum.. üstteki arkadaşların sölediği gibi xp ile hiç bi sorunum yok ....
Avermedia 303
Avermedia veya didigal düşünürsen skyvision öneririm.
SAĞOLUN ARKADAŞLAR XP İLE UYUMLU TAM EKRAN GOSTEREBİLEN ANALOG LAZIM
skyvision öneririm
Capture kalitesi konsunda bir fikriniz var mı beyler? Güzel capture yapan bir kart arıyorum ben de.
1024 pixel ve yukarısına vga girişli tv box lar ile ulaşabilirsin. aver tv box 7,9 ve benzeri ürünler.
winfast tv2000 expert. en iyi analog tv kartıdır.
avermedia inca ve winfast hepsi güzel ama ben DATRON öneririm...
Selamlar
Ben 97 yılında Aver TV Phone almıştım çok memmunum hala kullanıyorum
Tam ekran ve 3 küçük boyutta izleme imkanı var
kayıt yapabiliyorsun görüntü resmi çekebiliyorsun Radyosu VCD si 16 kanal gösterme özelliği v.s. var
Sonuç olarak 97 yada 98 de aldımen önemlisi arıza yok sorun yok güzel bir kart
Saygılar...
Dijital düşünüyorsan skstar2 al derim fiyat uygun mahareti çok, analogta ise aver ve ülkemizde pek bilinmiyor ama huplee diyeydi sanırım bu kartta çok güzel, hatta yurtdışında çok çok yaygınn
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme