Şimdi Ara

Hangi türk boyundansiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
130
Cevap
1
Favori
3.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim ailenin çoğu sinoplu ve gözleri hafif çekik dedem kurtuluş hatta çanakkale savaşlarında bulunmuş sonra istanbula göç etmişler ben kendimi tatar veya cepni boyu olarak tahmin ediyorum ya siz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 18 Ağustos 2015; 0:16:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben zazayım ama istiklal madalyası var dedemden kalma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.78

• Kürdum ve 190 yakisikli kara kasli kara gozluyum :)) her turden irkla yarisim guzellikte :))

• Şu göz çekikliği olayına çok taktınız kafayı :)
    Ural ve Altay'ları biraz araştırın. Ural ve Altay'dan çıkan her ırk çekik gözlü değildir. Bizler Altay'dan gelen Türkleriz. Yani çekik gözlü olmayız. Ama Ural'dan gelenler Moğollar mesela çekik gözlü olur. Ben Oğuz/Türkmen boyu Çepni Türk'üyüm.
  • Dedeme sorduğumda " oguzlardanız oğuzlardan " diye kısa bir cevap vermişti.Oguzun hangi soyundanız bilmiyorum.Ama dediğin gibi benimde gözler çekik , turan kemiği dedikleri kafanın arkasındaki çıkıntı büyük birde sakal ve bıyık tam türk. Yanı şu türk figürleri aynı ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: 5krilleX

Şu göz çekikliği olayına çok taktınız kafayı :)
    Ural ve Altay'ları biraz araştırın. Ural ve Altay'dan çıkan her ırk çekik gözlü değildir. Bizler Altay'dan gelen Türkleriz. Yani çekik gözlü olmayız. Ama Ural'dan gelenler Moğollar mesela çekik gözlü olur. Ben Oğuz/Türkmen boyu Çepni Türk'üyüm.

Cekiklik çok belli olmuyor hatta uzaktan belli olmuyor iyi bakınca anlaşılıyor tabi yakin normal hizadan anlarsin yoksa öyle full kisik değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 18 Ağustos 2015; 0:23:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi İlin Nesi Meşhur ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bozulus artı çerkeslik var biraz

edit:balalıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peaky Blinders -- 18 Ağustos 2015; 0:26:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The wind blow

quote:

Orijinalden alıntı: 5krilleX

Şu göz çekikliği olayına çok taktınız kafayı :)

Cekiklik çok belli olmuyor hatta uzaktan belli olmuyor iyi bakınca anlaşılıyor tabi yakin normal hizadan anlarsin yoksa öyle full kisik değil

Açıkcası fiziki özelliklerimi tarif etmem gerekirse. Kahverengi göz, kahverengi saç, beyaz ve kumral karışımı ten rengi, 1.87 boy, geniş omuz, bacaklarım boya oranla daha uzun, kafam arkaya ve yukardan aşağıya doğru %80 aynı orantıda uzunlukta (biraz büyük), kaşlarım yay gibi ne ince ne kalın kusursuz (kaşlarını alıyor musun diyenler dahi oluyor ), burnum sağdan sola ince, yukarıdan aşağıya uzun, suratım çıkıntılı belirgin, ama öyle aşırıda değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göz- -- 18 Ağustos 2015; 0:28:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Raz3rs

Dedeme sorduğumda " oguzlardanız oğuzlardan " diye kısa bir cevap vermişti.Oguzun hangi soyundanız bilmiyorum.Ama dediğin gibi benimde gözler çekik , turan kemiği dedikleri kafanın arkasındaki çıkıntı büyük birde sakal ve bıyık tam türk. Yanı şu türk figürleri aynı ben.

ben uzatmasamda hatlardan görüyorum aşağı sivri biyik altında sivri sakal tabi top seklindede olabilir ara sıra

• 190 boylanırdanım

• Ahahahajjaahjajaja

• Niğdeliyim belki Türkmen olabilir. Emin değilim.

• Bende sinopluyum gözlerde hafif çekiklikte var sinoplularda ırsimi diye düşündürdün şimdi beni Soya gelicek olursak 'turan çıkıntısı' dedikleri çıkıntı var kafamın arkasında bir bunu biliyorum yinede hangi boydanım bi fikrim yok
  • fenotip olarak kaçınız turanid merak ettim
  • Cidden Dedem anlatmıştı Nordlardan geliyomusuz haçlı seferleri sırasında taa. Sonradan türkle kız alınıp verilmiş. Şu an yarı nord yarı türküm galiba.

• Birseksengiloğulları

• Oguzlarin Bozok kolu Kayi boyu :D

• quote:

Orijinalden alıntı: ReisimÇetin

Cidden Dedem anlatmıştı Nordlardan geliyomusuz haçlı seferleri sırasında taa. Sonradan türkle kız alınıp verilmiş. Şu an yarı nord yarı türküm galiba.

Ne nordu

• Adam 1.80 boyunda Türk olduğunu iddia ediyor kardeş damarların ya müslüman slav yada müslüman ermeni kanı akıyor :D Ben ahıska türküyüm, memleketim de ahıska din faktöründen dolayı pek dışarıyla bağ olmadığı halde ben kendime %100 türk diyemiyorum ki babannem sarışın mavi gözlü büyük ihtimal müslüman olan bir slav karışmış, adam rum diyarı anadolulu ben Türküm diyor bu ne biçim iş Mesele Türk olup olmamak değil önce insan sonra müslüman olmak boş işlerle uğraşmayın.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.