Bildirim
Hangi Tür Sayfa Açmalıyım?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Müzik Üzerine Açabilirsin ama belirli bir sanatçı açma güzel bi müzik sayfa ismi bul aç mesela hande yener gibi isimlerle sayfa açma spor sayfası gün geçtikçe çoğalıyor müzik az olduğu için ileride değerlenebilir
-
quote:
Orijinalden alıntı: tugimama
Müzik Üzerine Açabilirsinama belirli bir sanatçı açma güzel bi müzik sayfa ismi bul aç mesela hande yener gibi isimlerle sayfa açma spor sayfası gün geçtikçe çoğalıyor müzik az olduğu için ileride değerlenebilir
peki hangi beğeni sitesini önerirsin ? -
Hocam dini ve milli değerleri sömüren sayfalardan açabilirsin. İnsanlar çok çabuk atlıyorlar böyle sayfalara. Pek ilgilenmem ama çok beğeni aldıklarını görünce baya şaşırmıştım. Beğenmeyen bizden değildir diye statü güncellersin. -
öyle şey asla yapmam rap hakkında açmayı planlıyorum ama beğeni konusu beğendirme sitesi tavsiye edebilirmisin? -
ergenlerin saçma sapan isimli sayfaları da acayip beğeni alıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tupac Hakkında açtım sağolun arkadaşlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X