Şimdi Ara

Hangi tür garantili ürünü seçmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben uzun zamandır DSLR makineleri araştırıyorum ve kendime uygun modeli buldum ama iş modeli bulmakla bitmiyor tabii birde bunun fiyatı var. :) Şimdi benim 1800 lira param var aklımda ki makineler ise Canon 600D ve 650D . Benim gönlüm 650D yi almaktan geçiyor ama onunda 0 Vatan Bilgisayar fiyatı şuan 2000 bin lira ve bu fiyatta beni aşıyor. Ama 650D Gold Bilgisayar'da ise 1650 civarında IS II lens,çanta,hafıza kart v.b de yanında hediye olarak veriyorlar. Gold Bilgisayar çok cazip gözüküyor ama bu garanti olayı beni biraz düşündürüyor. Sanırsam Gold Bilgisayar'ın sağladığı garanti türü ithalatçı garanti. İnternet'te ithalatçı garanti hakkında hiç de iyi konuşmuyorlar. Sizce ne yapmalıyım? Ya gidip Vatan dan 600D modelini alacağım ama yanında çanta v.b şeyleri de ekstradan almam gerekecek yada şansıma güvenip makinenin sorun çıkarmayacağını düşünüp Gold dan 650D yi alıp köşeme çekileceğim. Veya diğer seçenek ise hayyam pasajından temiz,garantili bir cihaz bulmak. Bu 2. el olayına da çok da güvenemiyorum ama herkes de alıyor bir şeyde olduğu yok. :) Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. :)

• Arkadaşım ,
    Ben de yeni makine aldım senin gibi çok tereddütte kaldım araştırdım sordum soruşturdum sonuç olarak aldığımız ürünler elektronik cihaz yani distribütör garantili alırsın 2-3 ay içinde arıza yapar ithalatçı garantili ürün alırsın hiç yapmaz bu biraz şans işi burada devreye şu olay giriyor ürünü aldın arıza yaptın karşında muhatap bulma ürünü yaptırma ya da değiştirme konusunda karşılaşabileceğin sıkıntılar.İşte burada zaten aldığın ürünün garantisi doğal olarak ödediğin ekstra para seni biraz rahatlatıyor ve sıkıntını önlüyor.Ben ne yaptım tavsiye ,aldığım ürün canon 70d arada çok büyük fiyat farkları vardı ben yaptığım araştırma sonucu bu parayı başka türlü değerlendirebilirim diyerek refleksfoto sitesinden, aldım çok olumlu yorumlar var güvenmedim kendim telefon aştım sorduğum her soruya cevap aldım çok ilgilendiler ve kararımı bu yön de kullandım tabi başta dediğim gibi elektronik biraz şans işi umarım yardımcı olmuştur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• menvenes kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle bu işler şans işi. Aralarında 350 lira fark olunca insan ister istemez duraklıyor :) Bakalım ne yapacağım. Teşekkürler. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: igayin61

Merhaba arkadaşlar. Ben uzun zamandır DSLR makineleri araştırıyorum ve kendime uygun modeli buldum ama iş modeli bulmakla bitmiyor tabii birde bunun fiyatı var. :) Şimdi benim 1800 lira param var aklımda ki makineler ise Canon 600D ve 650D . Benim gönlüm 650D yi almaktan geçiyor ama onunda 0 Vatan Bilgisayar fiyatı şuan 2000 bin lira ve bu fiyatta beni aşıyor. Ama 650D Gold Bilgisayar'da ise 1650 civarında IS II lens,çanta,hafıza kart v.b de yanında hediye olarak veriyorlar. Gold Bilgisayar çok cazip gözüküyor ama bu garanti olayı beni biraz düşündürüyor. Sanırsam Gold Bilgisayar'ın sağladığı garanti türü ithalatçı garanti. İnternet'te ithalatçı garanti hakkında hiç de iyi konuşmuyorlar. Sizce ne yapmalıyım? Ya gidip Vatan dan 600D modelini alacağım ama yanında çanta v.b şeyleri de ekstradan almam gerekecek yada şansıma güvenip makinenin sorun çıkarmayacağını düşünüp Gold dan 650D yi alıp köşeme çekileceğim. Veya diğer seçenek ise hayyam pasajından temiz,garantili bir cihaz bulmak. Bu 2. el olayına da çok da güvenemiyorum ama herkes de alıyor bir şeyde olduğu yok. :) Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. :)

ben de bu aralar 650d araştırıyorum. bütceniz 1800 tl ise n11.com üzerinden gulcolor'dan alabilirsiniz 650Dyi. ya dahttp://fotografium.com/ sitesinden 1800'e alabilirsiniz. benim bulduklarım bunlar.

• mert6385 kullanıcısına yanıt
    Maalesef internet üzerinden alamam. Nakit olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: igayin61

Maalesef internet üzerinden alamam. Nakit olması lazım.

istanbuldaysanız belki bu sitelerin dükkanları da vardır. bi araştırın derim. bnm canon bayisinden aldığım fiyat 1700 tl 650d için. ama dc lens ile birlikte. IS lens istenirse 100 tl fark alıyor. canon bayisine de sorabilirsiniz, teknoloji marketleri yerine
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer güvenilir bir marka mı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.