Şimdi Ara

Hangi Telefonu Alıyım Sizce (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: turgut-0640

biri sony mi dedi teleservice garantiliyse birde simdiden gecmis olsun.

Neden Hocam
  • Konuyu açan arkadaşım eskiden sony telefonlara sadece teleservis bakıyordu ve şikayet fazlaydı ama artık KVK da bakıyor ve teleservise oranla daha ılımlı ilgililer.O yüzden servis konusunda için rahat olsun .Telefonun ekranına özel cam ekran koruyucular var bende kulanıyorum onlardan takarsan kırılmasını ve çizilmesini önlemiş olursun .

Taviseyeye gelecek olursak kesinlikle z3 almanı tavsiye ederim bir çok yönden daha üstün bir telefon.İphone 6 malesef fiyatını hak etmeyen marka isminden ötürü satan bir model oldu.Yinede son tercih senin ama yeriinde olsam z3 alırdım .
  • sony i seviyorum sadece musteri memnuniyeti yonunden sevmiyorum.musteri hizmetleri ve servisi kotu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇaĞLaR..

Konuyu açan arkadaşım eskiden sony telefonlara sadece teleservis bakıyordu ve şikayet fazlaydı ama artık KVK da bakıyor ve teleservise oranla daha ılımlı ilgililer.O yüzden servis konusunda için rahat olsun .Telefonun ekranına özel cam ekran koruyucular var bende kulanıyorum onlardan takarsan kırılmasını ve çizilmesini önlemiş olursun .

Taviseyeye gelecek olursak kesinlikle z3 almanı tavsiye ederim bir çok yönden daha üstün bir telefon.İphone 6 malesef fiyatını hak etmeyen marka isminden ötürü satan bir model oldu.Yinede son tercih senin ama yeriinde olsam z3 alırdım .

Temperli Camdan Bahsediyorsanız Arkadaşın Z2'Sinde Var Dokunmatiğin Bazen Çalışmamasına Sebep Oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullanım tarzına z3 daha uygun gibi ama garantisi seni korkutuyorsan iphone
    ama bu elektronik işide şans işidir yani alıp hiç sorunda yaşamayabilirsin, terside olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: UNF0RGIVEN

kullanım tarzına z3 daha uygun gibi ama garantisi seni korkutuyorsan iphone
    ama bu elektronik işide şans işidir yani alıp hiç sorunda yaşamayabilirsin, terside olabilir

Hocam Şimdl Bakınca Z3'ün Karşısında IP6'nın Teknik Özellik Olarak Bir + Tarafı Yok Gibi Sadece Servisi Alınabilir Yapıyor Onu Birde Sürekli Model Çıkartmaması :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BritneySpears<3

quote:

Orijinalden alıntı: UNF0RGIVEN

kullanım tarzına z3 daha uygun gibi ama garantisi seni korkutuyorsan iphone

Hocam Şimdl Bakınca Z3'ün Karşısında IP6'nın Teknik Özellik Olarak Bir + Tarafı Yok Gibi Sadece Servisi Alınabilir Yapıyor Onu Birde Sürekli Model Çıkartmaması :)

yani sony 6 ayda bir yeni modeli çıkarıyor, şimdi türkiye ye gelmedi daha 1 2 aya geldi ve aldın desek 3-4 ay sonra z4 ün lansmanı yapılır senin telefon alt modele düşer. teknik özelliklere de çok takılma z3 2.5gbz ip6 1.4ghz ama hız olarak hiçte öyle değil. ama sd kart destegi, batarya,sıvı temasına dayanıklı olsun, her bilgisayarda işimi görürüm direkt dosyayı indirir atarım dersen z3.

servis işine çok takılma öncelikle sana uygun cihazı belirle bence

• quote:

quote:

Konuyu açan arkadaşım eskiden sony telefonlara sadece teleservis bakıyordu ve şikayet fazlaydı ama artık KVK da bakıyor ve teleservise oranla daha ılımlı ilgililer.O yüzden servis konusunda için rahat olsun .Telefonun ekranına özel cam ekran koruyucular var bende kulanıyorum onlardan takarsan kırılmasını ve çizilmesini önlemiş olursun .

Temperli Camdan Bahsediyorsanız Arkadaşın Z2'Sinde Var Dokunmatiğin Bazen Çalışmamasına Sebep Oluyor

Benim taktıgım koruyucu çok iyi çalışıyor sorun yok dokunmatiğin de ,o arkadaş nasıl kalitede bir ürün almışsa bilmiyorum .

Ayrıca çok şık gösterdi telefonu.

Hangi Telefonu Alıyım Sizce Hangi Telefonu Alıyım Sizce Hangi Telefonu Alıyım Sizce

• quote:

quote:

quote:

Benim taktıgım koruyucu çok iyi çalışıyor sorun yok dokunmatiğin de ,o arkadaş nasıl kalitede bir ürün almışsa bilmiyorum .

Ayrıca çok şık gösterdi telefonu.

Hangi Telefonu Alıyım Sizce Hangi Telefonu Alıyım Sizce Hangi Telefonu Alıyım Sizce

Bizim Arkada Bir Telefon Tamircisi Var Ordan Almış Bende Dedim Neden Ordan Alıyosun Diye 50 TL Vermiş Bana Çok Kalın Geldi Tırnağım Takılıyordu Yani Elimi Sürtünce

• Dandirik birşeydir o
  • quote:

Dandirik birşeydir o

Bakalım Z3 Gelsin 2300 Gibi Bir Fiyata Gelirse Alırım Büyük İhtimalle
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.