Şimdi Ara

HANGİ TELEFON ALINMALI???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • özellikle Gprsle nete bağlanmak için telefon almak istiyorum postları okuduğum kadarıyla çoğunluk ericsson kullanıyor sizce hangi telefon alınmalı? r520m'in fiyatı uygun bluetooth da var amahttp://www.gsmworld.com/technology/gprs/terminals.shtml adresinde class 4 yazıyor...class 8 almak şart mı? hangisi ile en iyi performansı sağlarım:
    r520m (class 4 ??? )
    t200 (class 8)
    c336 (bağlantı sürekli kesiliyormuş bunda galiba) (class 8)
    6310 (class 6)
    ya da sizin tavsiye edeceğiniz bir model?

• Geçen aylarda chip dergisinde bu konu işlenmişti, bulursam tarar bir yere atarım.
    Eğer aboneysen veya bulabilirsen hiç uğraştırma...
  • t200'ün yazılımda sorun var, boşver
    r520m, eskidi bile, boşver
    c336,ne bu siemens mi?? hiç bi fikrim yok
    6310,almayın kardeşim nokia yaf
    t300,very good+400milyon[:P]
    t68[:P],daha da very good ama 800 milyon
    7650[:O],epey bi veri gud, ama 1.5 milyar..

çok azmayayım neyse...))
  • valla gprs 8310'da var telefon kullanmak açısından bizim teknik servis(başarı teknik servis) hepsine sordum hepside 8310 diyor. en az sorun çıkan telefonlardan biriside
  • Doğukan t200 yazılım sorunu var dedin biraz açar mısın? bütün t200lerde mi genelde mi? bir de yazılım yüklenince sorun gidiyor mu? Bir de arkadaşta kapanma sorunu var o yazılımdan mı kaynaklanır?
    Ajanhakan senin 8310 nasıl durumda..? onda gprs var da çeçenim!!! class 6 ama. nokialarda class 8 olan var mı? herhalde yok...Bir de kardeş sizin orda ericssonlara bakıyolar mı sadece nokia değil herhalde....(hadi sen düşün ben kimim)
  • bende T68i var ama gprs ye giremiyom.şifresi felan yok.nerden bulcaz yaf bunları???
  • real, türksel'senwww.turkcell.com.tr 'den bilgileri alabilirsin.. telsim'senwww.telsim.com..

immortal06, yazılım sorunu "genelde" diyebiliriz ama piyasadaki çok büyük çoğunluk t200 hatalı.. yeni yazılım yüklenerek sorun giderilebiliyor, ayrıca da yeni yazılım yüklemek beleş çünkü hata ericsson'da kapanma sorunu yazılımdan, yeni yazılımı yüklettirirsen sorun kalmaz, benim a3618 'in pilini oynatınca telefon kapanıyordu, yazılım yüklettim, şimdi istediğin kadar oynat kapanmıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu bütçeye hangi 2. el telefon
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eğer pirim yapan bir telefon arıyorsan onerimi dikkate alma ama alıp kullanacağın ve gprs için kullanacağın ve hesaplı bir telefon arıyorsan. Sana Raks 7530 u oneririm. Aldığımdan beri bir gün bile tıklamadı. Sorunsuz çalışıyor görünüşüde güzel ozelliklede çok hafif. İstersen bi goz at. Fiyatıda Kablo Dahil 245 Milyon felan olması lazımç Garantili tabi.. class 8 daha ayrıntılı bilgi almak istiyorsan..

www.raksmobil.com
  • Inf bağlantısı nasıl raksın (hızı falaln), bir de pili ne kadar gidiyor...? kablo dahil olması çok iyi yazılımı da vardır herhalde...
  • Şimdi baktımhttp://www.gsmworld.com/technology/gprs/terminals.shtml adresinde 7530 class 4 yazıyor????
  • http://www.raksmobil.com/urunler_7530.htm

bu linkten bi bak istersenn.. CLass 8 :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.