Bence bunlardan çok çok daha orjinal ve güzel modelleri var...
İlla bu ikisi arasında dersen, ben siyah olan derim, diğeri bana daha unisex gibi geliyor...Tabi zevk-renk
Bide bişey soracam bu adidaslar nerde üretiliyo.. Çakma almayalım sonra..
Hepsi uzak dogu uretimidir. China - Vietnam - Taiwan uçlusu arasinda degisir. Yani Cin mali olan bir ayakkabi orijinal degildir diye bir kural yok. Cunku hepsinin menseisi uzak dogudur.
Siyah olanı al bence, Golden ın bir ton çakması var etrafta ayrıca kıyafete de uyduramazsın.
bendeki süperstarda made in china yazıyo orjinal mağaza malı. başka yerlerde üretiliyomu bilmiyorum ama converse 3-4 farklı yerde üretiliyor mesela vietnam endoneyza vs..
bana sorarsan 2 side güzel değil daha güzel modeller alınabilir ama ikisinin arasından üstteki derdim
siyah daha güzel
hocam 2.model erkeğin üzerinde biraz concon işi gibi durmazmı ? çünkü çevremdekilerin çoğunda var o renktekileri ve hepsi kız, hiçbir erkeğin giydiğini görmedim.
bu arada bunlar klasik modeller birde sıradışı olanları var ama bulamıyorum
hattaha bende bronx ü istiyordum
birde jeans var tabii
Bu modelleri elden alabileceğim biryer varmı istanbulda ? adidas mağazalarında yok çünkü.
Golden olan daha güzel
quote:
Orjinalden alıntı: LsR
quote:
Orjinalden alıntı: |Uqur|
Fiyatları ne durumda acaba bu süperstarların ? ßu arada üstteki daha güzel duruyor.
@Méxes hocam en alttaki kot adidas orjinal değil ve hiçbir mağazada bulamazsın ürün başka bir modelin çakması, renklerini değiştirmişler. ama çok süper duruyor çakma makma demeden alasım geliyo süper tasarlamışlar
quote:
Orjinalden alıntı: !XiR
@Méxes hocam en alttaki kot adidas orjinal değil ve hiçbir mağazada bulamazsın ürün başka bir modelin çakması, renklerini değiştirmişler. ama çok süper duruyor çakma makma demeden alasım geliyo süper tasarlamışlar
eminmisin yahu ? biz görmemişte olabiliriz Türkiye'deki adidaslar 5 para etmez maalesef hiç çeşitlilik yok , ama gerçekten çakmaysa helal güzel yapmışlar vallahi