Şimdi Ara

Hangi Superstar'ı alıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
11.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 16.7.2009)
Giriş
  • Yarın bi superstar alacam fakat karar veremedim arkadaslar yan tarafı altın rengi olan daha güzel dedi.. Diğer siyahtan alma dediler..

Sizce hangi modeli alıyım ?

• üstteki
  • bence ikiside güzel değil ama ikisi arasından bir seçim yapılacaksa siyahlı olanı al
  • Bence bunlardan çok çok daha orjinal ve güzel modelleri var...

İlla bu ikisi arasında dersen, ben siyah olan derim, diğeri bana daha unisex gibi geliyor...Tabi zevk-renk
  • Siyah
  • quote:

Orjinalden alıntı: kyle007

Bence bunlardan çok çok daha orjinal ve güzel modelleri var...

İlla bu ikisi arasında dersen, ben siyah olan derim, diğeri bana daha unisex gibi geliyor...Tabi zevk-renk

bana da öyle geliyo bu altın sarısı olan bi garip olur siyah daha klasik yani..

Bide bişey soracam bu adidaslar nerde üretiliyo.. Çakma almayalım sonra..
  • Fiyatları ne durumda acaba bu süperstarların ? ßu arada üstteki daha güzel duruyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    New balance mı Adidas mı?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İkinci ayakkabıyı kız arkadaşım giyiyordu O.o
  • Altın sarısı daha hoş duruyor bence, diğeri daha basit gibi, oyum sarıya...
  • quote:

Orjinalden alıntı: |Uqur|

Fiyatları ne durumda acaba bu süperstarların ? ßu arada üstteki daha güzel duruyor.

Akşam uğradım Adidas mağazasına kredi kartına 110 tl peşin 98 tl
  • Golden almanı öneririm ama ben bundan aldım.

• quote:

Orjinalden alıntı: LsR

quote:

Orjinalden alıntı: kyle007

Bence bunlardan çok çok daha orjinal ve güzel modelleri var...

Bide bişey soracam bu adidaslar nerde üretiliyo.. Çakma almayalım sonra..

Hepsi uzak dogu uretimidir. China - Vietnam - Taiwan uçlusu arasinda degisir. Yani Cin mali olan bir ayakkabi orijinal degildir diye bir kural yok. Cunku hepsinin menseisi uzak dogudur.

• Siyah olanı al bence, Golden ın bir ton çakması var etrafta ayrıca kıyafete de uyduramazsın.
  • bendeki süperstarda made in china yazıyo orjinal mağaza malı. başka yerlerde üretiliyomu bilmiyorum ama converse 3-4 farklı yerde üretiliyor mesela vietnam endoneyza vs..

bana sorarsan 2 side güzel değil daha güzel modeller alınabilir ama ikisinin arasından üstteki derdim
  • siyah daha güzel
  • hocam 2.model erkeğin üzerinde biraz concon işi gibi durmazmı ? çünkü çevremdekilerin çoğunda var o renktekileri ve hepsi kız, hiçbir erkeğin giydiğini görmedim.

bu arada bunlar klasik modeller birde sıradışı olanları var ama bulamıyorum

hattaha bende bronx ü istiyordum

birde jeans var tabii

Bu modelleri elden alabileceğim biryer varmı istanbulda ? adidas mağazalarında yok çünkü.

• Golden olan daha güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: LsR

quote:

Orjinalden alıntı: |Uqur|

Fiyatları ne durumda acaba bu süperstarların ? ßu arada üstteki daha güzel duruyor.

Akşam uğradım Adidas mağazasına kredi kartına 110 tl peşin 98 tl

Teşekkürler bilgilendirme için.
  • @Méxes
    hocam en alttaki kot adidas orjinal değil ve hiçbir mağazada bulamazsın ürün başka bir modelin çakması, renklerini değiştirmişler. ama çok süper duruyor çakma makma demeden alasım geliyo süper tasarlamışlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: !XiR

@Méxes
    hocam en alttaki kot adidas orjinal değil ve hiçbir mağazada bulamazsın ürün başka bir modelin çakması, renklerini değiştirmişler. ama çok süper duruyor çakma makma demeden alasım geliyo süper tasarlamışlar

eminmisin yahu ? biz görmemişte olabiliriz Türkiye'deki adidaslar 5 para etmez maalesef hiç çeşitlilik yok , ama gerçekten çakmaysa helal güzel yapmışlar vallahi

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.