Şimdi Ara

Hangi Sistem Daha İyi? (Hangisini Alayım?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Full AMD ve İntel + NVidia sistem topladım. Fiyatları birbirine biraz yakın ancak şöyle bir bakınca AMD sistemi sanki daha performanslıymış gibi duruyor. Sizce hangisini almam daha mantıklı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E5D5A5D52 -- 13 Haziran 2016; 14:09:00 >

• Intel sistem lakin gtx970 out rx480 in yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rx480'i bekleyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amd sisteme yazdığın anakart 9590 ı desteklemiyor hop uçtu sistem 9590 220 watt tdp li her anakarta takamazsın. (Uyarı: Bu anakart 200W ve üzeri CPU desteklememektedir.)

Ve oyun oynamak istiyorsan intel daha önde
  • MertBsk M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ancak AMD işlemcini GHz felan yüksek ve 8 Çekirdeği var yani biraz daha iyi gelmişti gözüme. (Bu AMD neymiş be arkadaş senelerdir bilgisayar kullanıyorum ama AMD'yi halen çözemedim.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuna Yoni

Teşekkürler ancak AMD işlemcini GHz felan yüksek ve 8 Çekirdeği var yani biraz daha iyi gelmişti gözüme. (Bu AMD neymiş be arkadaş senelerdir bilgisayar kullanıyorum ama AMD'yi halen çözemedim.)

hep ghz ile göz boyarlar lakin tek çekirdek performansı önemlidir oyunlarda, bu konuda da intel daha başarılı

• MertBsk M kullanıcısına yanıt
    İntel sistemi alsam daha iyi o zaman. Acaba mümkünse İntel sistemi biraz daha ucuzlatmak için ne yapabilirim? Gigabyte'ın başka bir anakartını seçeyimmi veya RAM'i değiştireyimmi. Lakin bütçemi biraz aşıyorda. Ne olur ne olmaz hani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi sistem daha uygun ve iyi?
    3 yıl önce açıldı
    hangi laptop daha iyi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuna Yoni

İntel sistemi alsam daha iyi o zaman. Acaba mümkünse İntel sistemi biraz daha ucuzlatmak için ne yapabilirim? Gigabyte'ın başka bir anakartını seçeyimmi veya RAM'i değiştireyimmi. Lakin bütçemi biraz aşıyorda. Ne olur ne olmaz hani.

illa overclock yapmam diyorsan i7 6700 ve h veya b serisi çipsetli anakart alırsan daha mantıklı olur. işlemci soğutucusundan fiyat kırabilirsin

optik sürücü illa ihtiyacım yok dersen çıkarılabilir

gtx970 değişir

Kasa zalman z3 alınır kendi güç kaynağı ile

mobilden yazıyorum yanlışlık varsa kusura bakma, bütçeyi azaltmak için i5 6600 ve yukarıdaki çipsetli anakartları alabilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.