Bildirim
Hangi Sistem Daha İyi? (Hangisini Alayım?)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Intel sistem lakin gtx970 out rx480 in yap
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rx480'i bekleyin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Amd sisteme yazdığın anakart 9590 ı desteklemiyor hop uçtu sistem 9590 220 watt tdp li her anakarta takamazsın. (Uyarı: Bu anakart 200W ve üzeri CPU desteklememektedir.)
Ve oyun oynamak istiyorsan intel daha önde -
Teşekkürler ancak AMD işlemcini GHz felan yüksek ve 8 Çekirdeği var yani biraz daha iyi gelmişti gözüme. (Bu AMD neymiş be arkadaş senelerdir bilgisayar kullanıyorum ama AMD'yi halen çözemedim.) -
quote:
Orijinalden alıntı: Kuna Yoni
Teşekkürler ancak AMD işlemcini GHz felan yüksek ve 8 Çekirdeği var yani biraz daha iyi gelmişti gözüme. (Bu AMD neymiş be arkadaş senelerdir bilgisayar kullanıyorum ama AMD'yi halen çözemedim.)
hep ghz ile göz boyarlar lakin tek çekirdek performansı önemlidir oyunlarda, bu konuda da intel daha başarılı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İntel sistemi alsam daha iyi o zaman. Acaba mümkünse İntel sistemi biraz daha ucuzlatmak için ne yapabilirim? Gigabyte'ın başka bir anakartını seçeyimmi veya RAM'i değiştireyimmi. Lakin bütçemi biraz aşıyorda. Ne olur ne olmaz hani. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kuna Yoni
İntel sistemi alsam daha iyi o zaman. Acaba mümkünse İntel sistemi biraz daha ucuzlatmak için ne yapabilirim? Gigabyte'ın başka bir anakartını seçeyimmi veya RAM'i değiştireyimmi. Lakin bütçemi biraz aşıyorda. Ne olur ne olmaz hani.
illa overclock yapmam diyorsan i7 6700 ve h veya b serisi çipsetli anakart alırsan daha mantıklı olur. işlemci soğutucusundan fiyat kırabilirsin
optik sürücü illa ihtiyacım yok dersen çıkarılabilir
gtx970 değişir
Kasa zalman z3 alınır kendi güç kaynağı ile
mobilden yazıyorum yanlışlık varsa kusura bakma, bütçeyi azaltmak için i5 6600 ve yukarıdaki çipsetli anakartları alabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X