interaktif eğitim mi deniiliyor ne deniliyor bilmiyorum şimdi dvd setler vardırya dersaneye gidemeyen arkadaşlar için veya gitse bile ekstradan evdede öğrenebilmek için biliyorsunuz artık bunlar var fiyatları tuzlu olduğu için özellikle öğrenciler buna bu parayı vereceğime giderim dersaneye diyorlar...
şimdi bu setler çok çeşitli eğer alacak olsaydınız hangisini tercih ederdiniz (link atın özellikle bu set diye)
konudaki amaç bu setleri ucuza temin edeceğim ama kaç kişi alır yada almak isteyen gerçekten olur mu bunu belirleyeceğim ve almak isteyen çoksa /arz talep/ getirtmeyi planlıyoruz
cevaplar yorumlar için şimdiden teşekkürler
Dershaneye gitmiyorum, mezunum, ZTV videolarını indirdim.Çok beğendim.//Ücretsiz// yanına femset ile fem dergi düşünüyorum. Periyodum belli olsun diye. Saygılar.
quote:
Orijinalden alıntı: E=mc²
Dershaneye gitmiyorum, mezunum, ZTV videolarını indirdim.Çok beğendim.//Ücretsiz// yanına femset ile fem dergi düşünüyorum. Periyodum belli olsun diye. Saygılar.
Nereden indirdin hocam pm bekliyorum
hocam ztv değilde ücretli olanlardan hangisi var çok beğenilen bakılan buna sahip olmayı isterdim denilen makul fiyatlara getirtcez çünkü