Bildirim
Hangi set iyidir arkadaslar?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Tamron 18-200 optik olarak iyi durumda değil.Canon 70-300 yerinede gene canon 55-250 is daha iyi olacaktır bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR
Tamron 18-200 optik olarak iyi durumda değil.Canon 70-300 yerinede gene canon 55-250 is daha iyi olacaktır bence
-
tabiki 75-300 ama buda yeterli derim.75-135issnn tercihin -
quote:
Orijinalden alıntı: mehmetdemirs
tabiki 75-300 ama buda yeterli derim.75-135issnn tercihin
kardesim sen ne yapmaya calisiyosun? 2 konudada canon 600D linki vermissin, saticiysan saticiyim de, burda insanlari yanilgiya dusurme, senin gibi uyeler neden hala var anlayamiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: yclycl
quote:
Orijinalden alıntı: mehmetdemirs
tabiki 75-300 ama buda yeterli derim.75-135issnn tercihin
kardesim sen ne yapmaya calisiyosun? 2 konudada canon 600D linki vermissin, saticiysan saticiyim de, burda insanlari yanilgiya dusurme, senin gibi uyeler neden hala var anlayamiyorum
dostum aynı yazıyı nasıl becermişim 2 konuyada yazmayı anlamadım bende:S
-
ne için kullanacağına bağlı -
Bence de ikisini alacağına canon 55-250 mm IS II i al daha iyi. ben geçen 450 tl ye aldım. ama II olanını almanı tavsiye ederim titreşim engelleme özelliği biraz daha geliştirilmiş...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X