Şimdi Ara

Hangi ses sistemini almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar 5+1 ses sistemi almayı düşünüyorum fakat karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim. Araştırmaktan bıktım artık Ses, onboard 7.1. Hangisi daha net ve temiz ses verir sesi çok fazla açmayacağım zaten.
    Aklımda Logitech Z506 ve Logitech X-530 var ama logitech daha önce kullanmadığım için kalitesi nasıl bilmiyorum. Kullananlar beğenmiş.
    Birde Creative Inspire T6160 düşünüyorum daha önce Inspire T5900 kullandım çok güzel ve kaliteliydi T6160 nasıl acaba?
    6 - 7 yıl kullanılmış Inspire T5900 var birde abimin çok temiz kullandı kumandası hafif aksak ama iyi. Ön iki hoparlördende ses hafif boğuk gibi geçende MW3 videosu izlerken biraz cızırtı yaptı önler, jack ı çıkartıp takınca düzeldi. Ama sağlam bence.

Hangisini alayım arkadaşlar ses sistemini Oyun, Film ve Müzik dinlemek için alıyorumn ürünü internetten sipariş vericem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sh@DeKeepeR0 -- 19 Mart 2012; 17:59:54 >

• kimse cevap vermicekmi? arkadaslar.
  • ilk önce ne kadar bütçe ayıracaksınız onu söylemelisiniz ?
  • en fazla 200tl ayirabilirim.
  • o fiyat aralığında çok fazla seçenek yok zaten bana kalırsa biraz bekleyip bütçeni arttırman yok dersen z506 iyi bir seçim olacaktır. o sistemler içinde en güncel olanı.
  • Logitech X-530 dinledim T5900 den kalitesiz ses veriyordu bence benim tercihim T5900 dan olcak yinede sağolun cevapladığınız için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.