Şimdi Ara

Hangi ses kartı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ses kartı piyasası hızlı değişmediğinden konuyu şimdiden açayım dedim.

Ben yaz tatili başı-ortası civarında yeni bi oda düzücem,bu odada Logitech Z5500 ses sistemi olcak (5.1)...

Onun haricinde oyun için Razer Megalodon Oyuncu kulaklığı alcam (7.1)

Hem 7.1 hem 5.1 kullanabilceğim hangi ses kartı önerirsiniz? İşletim sistemi Win7 Ultimate 64 bit olcak...

Dipten Not: Herkes asus xonar öneriyor... Hem daha kaliteli,hem driver sorunu yok diyorlar,sizlerin yorumu ne acaba?

İntel i5 2500k - MSI P67A-GD65 - G.Skill RipjawsX 2x4gb - Asus GTX970 STRIX - SAMSUNG HD1002SJ - Cooler Master HAF 932 Advanced - Seasonic X-750 PSU
    Thermalright Cogage True Spirit - Acer S232HLABID monitor - Razer DeathAdder 3500Dpi - Razer Goliathus Speed edition

Steam id : serhat_katliam
    Origin id : Ectilase
  • güncel...

Fiyat sorun değil,400e kadar yolu var,ama driver sorunu yaşatmasın yeter...
  • onu alacağına bulabilirsen/yada getirtebilirsen bunu al:
    http://www.auzentech.com/site/products/x-meridian2g.php
  • creative x fi titanium 2.elde ise x-fi exterm mus.ed. modelleri
    Xpg 2gb Nvme - 2*16Gb DDR5 Xpg
    Logitech Z906 - Creative Sound Blaster X4
    Play Station 5 - Steelseries Siberia 200
    Msı Mag 323UPF 32" 160Hz 4k 1 Ms - Nintedo Switch
  • Ses kartı için x-fi titanium driver sorunu fln yaşmassın kesinlikle.

Kulaklık olarak da sana bi kulaklık öneriyim uzun yıllar pro. anlamda cs oynadığım için kendi kulaklığımı önericem Plantronics dsp550.Kendi ses kartı mevcut bu kulaklıkta fiyatıda baya uygundur.Razordan falan alabilceğin ses kalitesinden kat kat daha iyidir ;)

Ürünün inceleme linki burda istersen bakarsın

http://www.teakolik.com/plantronics-dsp-550-kulaklik-inceleme/

Orijinalden alıntı: serhat_katliam

razerin beğendiğim kısmı,çevresel ses özelliği çok iyi diyolar,ama pc geçtiğimde dediğin ürünü bi incelerim,telefondan zor oluyo biraz..
    X-fi titaniumda driver sorunu yok diyosanız,listeme onu ekliyorum ozaman?

Hiç bir sorun yoktur driver açısından.Yani ben kullanıyorum sorunsuz bir şekilde başkalarını bilmem win7 sistemde.
    Kulaklıkta pro gamer lar için tasarlanmış bir kulaklık bu yuzden tavsiye ettim :)
    Ses kartı gerekli mi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aslında,bu tarz kulaklıkları gidip kendimiz görebilceğimiz biyer var mı acaba,en azından belki test edebiliriz. Boyutu şekli fln olarak?
  • Bildiğim kadarı ile Vatan gibi mağzalarda test etme imkanı mevcut ancak bu bahsettiğimiz üst sınıf pro gamer ürünlerini bu tarz mağzalarda bulmak biraz zor.
    Klavye için öneriniz nedir bu tür oyunlarda (cs,cod...gibi) yani efsane diyebilceğimiz klavye var mı,yada şu an en alınası klavye nedir pro gamer ürünü olarak?
  • Klavye o kadar önemli değildir.Elinizin rahat ettiği orta sınıf bir klavye yeterli oluacktır.Klavyeden daha da önemli olan konu mouseydi benım için.Bilmiyorum el yapınız nasıl ancak büyük elleriniz varsa razer mouseları eksinlikle önermiyorum.Ben yıllarad logitech g5 kullandım üstüne mouse tanımam.Üzerindeki ekstra tuşlara micrafon, duck gibi özellikler aktarınca çok çok kolaylık sağlıyor kullanıcıya tabiki bu oranda mouse pad de önemli.Kauçuk mouse padleri öneririm

Ne günlerdi beşiktaş Adekste azmı turnuvalara katıldık :)
    Ellerim büyük sayılır evet,fareye bi bakayım ozaman ben :)
    Pc zaten 4000 bütçeli bişey toplicam da ivy bridge ve bulldozer işlemcilerini bekliyorum şu anda...
  • creative x fi titanium HD yi incelemeni tavsiye ederim en iyi x-fi kartı aslında en iyi ses kartıda diyebiliriz piyasada ki incelemeler, yorumlar özellikle z-5500 kullanıcılarına tavsiye edilen bi kart çünkü; alıntıdır wiki** First card with THX TruStudio PC™ audio technology. ve ses sistemide destekliyor http://en.wikipedia.org/wiki/Sound_Blaster_X-Fi alttaki listeden inceleyebilirsin :)

• x-fi titanium HD dediğiniz ürün türkiyeye daha gelmedi diye biliyorum ki geldiğnde 450 tl gibi saçma bir fiyattan satışa sunulucak diye tahmin ediyorum.

Orijinalden alıntı: wituy

x-fi titanium HD dediğiniz ürün türkiyeye daha gelmedi diye biliyorum ki geldiğnde 450 tl gibi saçma bir fiyattan satışa sunulucak diye tahmin ediyorum.

Ne adamsınız araştırmadan etmeden hemen atlıyorsunuz. Sanal marketimde stoklara girmiş 370 lira gibi bi rakamdan. Sen takıl onboard en iyisimi

Orijinalden alıntı: anexiety1

quote:

x-fi titanium HD dediğiniz ürün türkiyeye daha gelmedi diye biliyorum ki geldiğnde 450 tl gibi saçma bir fiyattan satışa sunulucak diye tahmin ediyorum.

Ne adamsınız araştırmadan etmeden hemen atlıyorsunuz. Sanal marketimde stoklara girmiş 370 lira gibi bi rakamdan. Sen takıl onboard en iyisimi

Muhatabım diilsiniz size bir açıklama yapmak zorunda da değilim.Lütfen üslubunuza dikkat edin.Karşınızda sizin yaş seviyenizde bi çocuk yok.

quote:

Orijinalden alıntı: anexiety1

quote:

Muhatabım diilsiniz size bir açıklama yapmak zorunda da değilim.Lütfen üslubunuza dikkat edin.Karşınızda sizin yaş seviyenizde bi çocuk yok.

Önce kendiniz atlamayın madem muhatap değiliz yok 450ymiş yok saçmaymış. siz üslubunuza dikkat edin önce varsa elle tutulur bir sebebiniz onu anlatın kart kart hakkında.

• @wituy bide sormak istediğim,bu plantronics kulaklığı nerden alabiliriz acaba,satış yapan yer bulamadım da.
  • Ben ebay dan almıştm ürün amerikadan getirttim.Hiçbir sorun çıkmadan elime ulaşmıştı gümrük vs derdi yaşamadım.Türkiyede nerde satılıyor bilmiyorum ancak 2.el satanlarda mevcut.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.