Şimdi Ara

Hangi Serverler daha dolu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar yaklaşık 7,8 ay önce oynamıstım Terayı o zamanlar tek oynadım biraz, daha sonra kuzenimle oynadıktan sonra sıkmaya başladı bıraktık. daha sonra neverwintere geçtim o oyunda para verenin kısa sürede çok saglam olabildigi bir oyun oldugundan bıraktım. teraya tekrar dönmeyi düşünüyorum sorularım şu şekilde

1- En çok user hangi serverde ve en çok türk hangi serverde ?
    2- warrior oynuyordum ama sıkmıştı tavsiyee classınız varmıdır ?
    3- Oyunun sisteminden bahsedermisiniz arkadaşımla başlayacaz ne yapmalıyız ne yaparsak sıkılmayız ?
    4- + basma sistemini anlatırmısınız ?
    5- pay2win özelliği bu oyunda da varmı yani para veren kısa sürede güçlenebiliyormu ?

teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: wasiLikosLow

merhaba arkadaşlar yaklaşık 7,8 ay önce oynamıstım Terayı o zamanlar tek oynadım biraz, daha sonra kuzenimle oynadıktan sonra sıkmaya başladı bıraktık. daha sonra neverwintere geçtim o oyunda para verenin kısa sürede çok saglam olabildigi bir oyun oldugundan bıraktım. teraya tekrar dönmeyi düşünüyorum sorularım şu şekilde

1- En çok user hangi serverde ve en çok türk hangi serverde ?
    2- warrior oynuyordum ama sıkmıştı tavsiyee classınız varmıdır ?
    3- Oyunun sisteminden bahsedermisiniz arkadaşımla başlayacaz ne yapmalıyız ne yaparsak sıkılmayız ?
    4- + basma sistemini anlatırmısınız ?
    5- pay2win özelliği bu oyunda da varmı yani para veren kısa sürede güçlenebiliyormu ?

teşekkürler

bu konu başlığının cevabı belki 100 kere diğer konularda da verildi diğer topiclere göz atmanı tavsiye ederim

• Bende teraya başlamayı düşünüyorum şuan yavaşta olsa iniyor.Sorularının birkaçının cevabını biliyorum sanırım.
    1-En çok türk Veritas serverinde sanırım.En çok user ise Killian.
    2-Ben priest açmayı düşünüyorum şahsen , genelde support oynarım zaten oyunlarda.Warrior sıktıysa sorcerer,archer falan deniyebilirsin
    3-60 levele kadar hiç para harcamadan hep görev yapıyorsun sanırım.Görevleri esgeçme hakkın var,fakat story questleri esgeçmemen daha iyi olur.
    Öbür 2 sorunun cevabını bende bilmiyorum üzgünüm.Güzel bir oyuna benziyor,umarım eğlenirsin
  • diğer sorulara egemen cevap vermiş o yüzden 4 e geçiyorum.
    4-+ basmada ilk +12 ye kadar basabiliyosun.+6 ya kadarki olan kısımda godly alkahest ile(npc lerden düşürebiliyosun),+6 dan +9 a olan kısımda ise refined alkahest kullanıyosun onuda düşürebiliyosun.yada bunları merchant tanda satın alabilirsin.+9 dan +12 ye getirmek içinde masterwork yapman gerekir bunuda araştırırsan hemen bulursun zaten master enigmatic scroll gerekli.ama herhangi bir yanma yada + sını düşürme gibi bir durum yok ya oluyor yada olmuyor yani.
    5-pay2win olduğunu düşünmüyorum kesinlikle tabiki avantajların oluyor ama.Daha hızlı mountlar örneğin.Teranın en iyi yanlarından birisi muhteşem mountları bence:)son eklenen exp scrolları var mesela onlar ile daha hızlı lvl atlayabilirsin.

Açıkcası oyun bir kez 60 yaparken bile sıktı beni.en kötü yanı oyunun sürekli aynı tarz görevler olması bence, x tane şundan öldür gibi.Sıkıcı grind tarzı lvl sistemine rağmen bence şu an bulunabilecek en iyi mmo.Grafikler, non target sistemi oynanış başka bir oyunda yok şu an.Black Desert gelene kadar idare edecek bir oyun ama ilk f2p olduğu zamandan itibaren populasyonu çok düştü hatırlıyorum 3-4 channel high oluyodu diğerleride medium filan oluyordu lumbertown'da şimdi channel 1 medium oluyor sadece:)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Farklı bir Server Bakın
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.