Bildirim
HANGİ SERVERDAYIZ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben x deyım 41 lvl adamı bırakıpda gıtmem baska yere zaten :) _____________________________ -
belki sadece upload'dur(progman'ın fikri)
herkese başarılar_____________________________ kim:(ben) akinci
server:babel
level:degisken
uzmanlik:spear(ates-mizrak) -
benim kalabalık serverlar hoşuma gitmiyor bunun içi xian

_____________________________ KaRaRGaH Fırtınası Sürecek Sonsuza Denk . . .
Guildimize Oyuncu Alımı Başlamıştır 72 + Aktif Oyuncuların Dikkatine Pm ThE_DoCToR_2
FoRZa KaRaRGaH ThE_DoCToR_2 SeRVeR=OASİS LeVeL=100
-
yaw ben troya gircem de server seçmio yaw neden ark ta da öle oluo _____________________________ +AllVisibLe
LeAdErs İn ManeS -
evet benle progmanda da seçmiyor (x'deyiz)
şidmi server list de gitti

yoksa sahiden sadece upload mı???
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_iceberg2 -- 23 Ocak 2006 16:14:24 >_____________________________ kim:(ben) akinci
uzmanlik:spear(ates-mizrak)
-
bence sadece upload _____________________________ -
sanmıyorum ama 1-2 saat içinde gelmezse olabilir xianı karar verdim orda oynicam
_____________________________ +AllVisibLe
LeAdErs İn ManeS -
neyler trolde oynayın bence neden nerdersenız burdakı adamların %60 ı lvl 60+ olmus pek bırsey yapmazsınız ve turklerın cogunluguda troyda ben burda oynadım troydan gecmıstım sımdı pısmanmıyım eet troyda olsam lvl 50 olmustum 32 lvl adam bırakıp geldım bu tarafa yuksek lvl cok bıraz zor oluyor hersey haberınız olsun _____________________________ -
ama herkes res'lenmeyecek mi...
ayrıca troy'da lag varmış..._____________________________ kim:(ben) akinci
ya rest gelmicekmi _____________________________ -
gelmıcekmıs oyle duydum sonucta gırmeden emın olamayız eger gelmısse ben x e gene devam _____________________________ -
açılsında serverlar..
bakarız..dejavu???
en yeni server'a girek yada...tabi server'lar açıldığında yeni 1 tane olursa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_iceberg2 -- 23 Ocak 2006 16:36:23 >_____________________________ kim:(ben) akinci
beyler
amatorler ve oyuna yeni baslayanlar hangi serveri secmeli?_____________________________ Amd rulez! -
ya herkes reslendiyse sorun yok...
öyle bişe yoksa yeni server..
aege, xian ve troy eski serverlar...yeni yoksa troy'da türkler var lag var, xian'da uzmanlar var lag yok, türk az, aege bilmiyorum(ebn oynamadım okudum)_____________________________ kim:(ben) akinci
beyler korede saat 3 diyosa biz +2 gmt deyiz onlar +7 gmt de yani 3 e 5 saat daha ekleyeceğiz tamam mı? (GrALLLLLLLLL 

)
_____________________________ -
Tam 3 saat 48 dakika!!! Heyoo az kaldı az! Ben usta olup olmamasını önemsemiyorum, "Ağa" veya "Kanka" veya "Hacı" sözünün ne az geçtiği server'a girerim. Önceden Aege'deydim pek az lag oluyordu. _____________________________ Öldüm, kurtlandım, kımıl kımıl binlerce canım...
Ragnarok, Fantasy Fiction, Gothic Rock, Anime... Who needs something else??? -
yarım saat nuhahaha 
_____________________________ -
Arkadaşlar bencede X e girelim derim bide yeni server açılcakmıymış bilginiz varmı açılsa iyi olur serverler rahatlasın biraz ya sinir ediyo girmiyo 

_____________________________ ID: _SfenkS_
Lvl: 76
7-1 Hybrid- Nuker
Server :RedSea
-
lag lag diyolar asıl lag bu forumda kardeşim bi sayfaya tıklıyom çok sağolun hepimizin yüzünden 2 saatte açılıyo sayfa online olarak forumda tam 1654 kşi filan war ya ohaa 
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
The Elder ScrollsOnline
Hızlı