Şimdi Ara

HANGİ SERVERDAYIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • birlik olak...en azıondan yine muhabbet olur guild muild demiyom...

hangi server'dayız?bence aynı server da olak

• ben x deyım 41 lvl adamı bırakıpda gıtmem baska yere zaten :)
  • belki sadece upload'dur(progman'ın fikri)

herkese başarılar
  • benim kalabalık serverlar hoşuma gitmiyor bunun içi xian

• yaw ben troya gircem de server seçmio yaw neden ark ta da öle oluo
  • evet benle progmanda da seçmiyor (x'deyiz)

şidmi server list de gitti

yoksa sahiden sadece upload mı???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_iceberg2 -- 23 Ocak 2006 16:14:24 >

• bence sadece upload
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sanmıyorum ama 1-2 saat içinde gelmezse olabilir xianı karar verdim orda oynicam
  • neyler trolde oynayın bence neden nerdersenız burdakı adamların %60 ı lvl 60+ olmus pek bırsey yapmazsınız ve turklerın cogunluguda troyda ben burda oynadım troydan gecmıstım sımdı pısmanmıyım eet troyda olsam lvl 50 olmustum 32 lvl adam bırakıp geldım bu tarafa yuksek lvl cok bıraz zor oluyor hersey haberınız olsun
  • ama herkes res'lenmeyecek mi...

ayrıca troy'da lag varmış...
  • ya rest gelmicekmi
  • gelmıcekmıs oyle duydum sonucta gırmeden emın olamayız eger gelmısse ben x e gene devam
  • açılsında serverlar..bakarız..dejavu???

en yeni server'a girek yada...tabi server'lar açıldığında yeni 1 tane olursa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_iceberg2 -- 23 Ocak 2006 16:36:23 >
  • beyler
    amatorler ve oyuna yeni baslayanlar hangi serveri secmeli?
  • ya herkes reslendiyse sorun yok...
    öyle bişe yoksa yeni server..
    aege, xian ve troy eski serverlar...yeni yoksa troy'da türkler var lag var, xian'da uzmanlar var lag yok, türk az, aege bilmiyorum(ebn oynamadım okudum)
  • beyler korede saat 3 diyosa biz +2 gmt deyiz onlar +7 gmt de yani 3 e 5 saat daha ekleyeceğiz tamam mı? (GrALLLLLLLLL )
  • Tam 3 saat 48 dakika!!! Heyoo az kaldı az! Ben usta olup olmamasını önemsemiyorum, "Ağa" veya "Kanka" veya "Hacı" sözünün ne az geçtiği server'a girerim. Önceden Aege'deydim pek az lag oluyordu.
  • yarım saat nuhahaha
  • Arkadaşlar bencede X e girelim derim bide yeni server açılcakmıymış bilginiz varmı açılsa iyi olur serverler rahatlasın biraz ya sinir ediyo girmiyo

• lag lag diyolar asıl lag bu forumda kardeşim bi sayfaya tıklıyom çok sağolun hepimizin yüzünden 2 saatte açılıyo sayfa online olarak forumda tam 1654 kşi filan war ya ohaa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.