Şimdi Ara

Hangi server güzel?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Black_Dragon

yaw benim anlamadığım bir şey war siz archangelde lag war diyonuz ben giriyorum 0 lag, sizin bilgisayar göçmüş herlade

arkadaşım eskiden kabul ediyorum lag vardı ama web sitesini pc'm den kaldırdıgımdan beri lag oranı 0 . Bu lag sorunundan beni kurtardıgı icin Mu-Turkiye çalışanlarından ViP e teşekkür dileklerimi iletirim

evde adsl si olan herkes muserveri acıyor demeyi gec adsl dısında başka bir imkanım yok ayrıca cogu server adsl üzerine kurulu turkiyede bizmu veya muturkiye ney üzerine kurulu bir söylermisin ? ben bu serveri acalı tam 10 ay oluyor yani sonradan 97d acalan serverlardan deil MuArchAngeL serveri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A~town -- 27 Mayıs 2006; 11:26:02 >

• quote:

Orjinalden alıntı: freadom

1----Biz Mu
    2----Muarchangel
    3----Mu-Turkiye
    4---GlobalMu
    5---Psychic-doom
    6---Turkishmu
    7----KastelMU
    8---LockDown Mu
    9----The Sexy MU
    10---Sega MuOnline
    11----Mugse

ewet ark sizce hangi server kaliteli,oynamaya değer?

Aslında aradan sadece Global in Çıkması gerekir.
    Ben yukarıdan birii hariç değerli olan bi server olduğunu düşünmüyorum. Tabiki bizmu ne kadar son zamanlar Rayını tutturamasada yakın bi sürede Farkını ortaya koyacaktır. Bunlar asla bi yalakalık değil kişisel düşüncelerim.

• Number_One BizMu

BizMu
  • bizmu suan kapalı mi bi site verin?
  • $u anda site ve oyun yapılıo ama forumların ıaçar birasdan holyaty

http://bizmu.ath.cx

$u an kapalı olabilir 97+99 la kar$ınısda olcak(:forum 12 den sonra açar bilgi toplamak için(:
  • özellikleri ne acaba?exe falan
  • yanlı$ hatırlamayosam

exp=100
    max player=200-300 arası
    max res lmt=150
    max lvl=350
    bb bug=off
    version=97+99
    drop%80

boleydi
  • evde adsl si olan herkes muserveri acıyor demeyi gec adsl dısında başka bir imkanım yok ayrıca cogu server adsl üzerine kurulu turkiyede bizmu veya muturkiye ney üzerine kurulu bir söylermisin ? ben bu serveri acalı tam 10 ay oluyor yani sonradan 97d acalan serverlardan deil MuArchAngeL serveri

Kabul et yani sen bile inanmiyorsun serverinin güsel olduguna sorunsuz olduguna.birak bu işi bilen kişiler yapsin kardeşim.senin adsl disinda bi imkanin yok adamlarda pentium 5 makina var ve sadece server icin alinmis... kaliteli dururken eziqi kim ne yapsin
  • BEYLER BEN SİZE SÖLİMMİ? EN İİSİ UZMU losena.ru serverı yemin ederim mütüş
    İTEM SATAN YERLERDE +11+16+LUCK WALLA HERYERDE AYNI WİZARD ELBİSESİ SATAN YERDE BÜTÜN SKİLLER VAR BLESS 9m SOUL 6 M YE SATILIYO WALLA BENİM LEVEL 270 LERDE FALAN
    BK GÖREVİNİ YAPTIM ŞİMDİ HEYECANDAN KALBİM GÜP GÜÜP ATIYO ÇÜNKÜ GLOBALDE ÇOK ZORE LEVEL ATLAMAK BEN ŞİMDİ 270 LEVEL 350 LEVELDE RESET ATIP ARK'IN GUİLDE GİRCEM ÜSTÜMDE +11+16+LUCK ÜSTLER VAR BANKADA +12+16+LUCK+EXC ÜSTLER VAR WALLA BİLLA SİZDE GELİN AMA PARAM YOG wİNG ALACAK KADAR YOG YANİBENCE ZİDE GELİN SİTESİ BURDA http://uzmu.myvnc.com/
    @ @
    HEYT BE ABMBULANS NASIL AMA HEYT BE PK LAR BUNLA HASTANEYE GİDİYO

• kardeş sen uzun süre global kastığın için oyle gelio sna aslında ole serverler çok yani bi arama motorundan tarat karşına çıkan 100 serverden 80 i oyledir.nese sen madem orayı çok sewdk kas bklm orda.gelirim blki
  • herkes reklam peşinde
  • quote:

Orjinalden alıntı: eray_doon

hehe bizmu en güseli mu turki yede tartı$ılmaz dierleri bo$ bele$ yaf

lagdan oynanmıyoo.bugg doılu ksurekli dc verio vs cabuk hacklenio.....alayına BizMU

hicbir server hacklenmez die bise yok.sana zamaninda bizmunun hacklendigini ispatlarim sora kaalırsın burda agzi acık!
  • quote:

Orjinalden alıntı: OSIRIS

quote:

Orjinalden alıntı: eray_doon

hehe bizmu en güseli mu turki yede tartı$ılmaz dierleri bo$ bele$ yaf

lagdan oynanmıyoo.bugg doılu ksurekli dc verio vs cabuk hacklenio.....alayına BizMU

hicbir server hacklenmez die bise yok.sana zamaninda bizmunun hacklendigini ispatlarim sora kaalırsın burda agzi acık!

gösterince mutlu mu olcan!!!
  • ahanda bu server güzel

SERVER SETTINGS
    EXP: 10000%

VERSION: 0.97D + 0.99 ITEMS

MAPS: StTANDART [STADIUM]
    DROP: 100%

BLESS BUG: ON

RESET:AUTO [Statai lieka]
    POINT FOR LEVEL 35& 45
    +1+2Kundunai ir Max

http://explosion-mu.servegame.com/
  • quote:

Orjinalden alıntı: incomplate

evde adsl si olan herkes muserveri acıyor demeyi gec adsl dısında başka bir imkanım yok ayrıca cogu server adsl üzerine kurulu turkiyede bizmu veya muturkiye ney üzerine kurulu bir söylermisin ? ben bu serveri acalı tam 10 ay oluyor yani sonradan 97d acalan serverlardan deil MuArchAngeL serveri

Kabul et yani sen bile inanmiyorsun serverinin güsel olduguna sorunsuz olduguna.birak bu işi bilen kişiler yapsin kardeşim.senin adsl disinda bi imkanin yok adamlarda pentium 5 makina var ve sadece server icin alinmis... kaliteli dururken eziqi kim ne yapsin

pentium 5 die bi makina yokarkadaslar yeni mi üretti?zuahuahauhauahuahuahyattim yerlere ya..

• quote:

Orjinalden alıntı: Soul_Master

ahanda bu server güzel

SERVER SETTINGS
    EXP: 10000%

VERSION: 0.97D + 0.99 ITEMS

MAPS: StTANDART [STADIUM]
    DROP: 100%

BLESS BUG: ON

RESET:AUTO [Statai lieka]
    POINT FOR LEVEL 35& 45
    +1+2Kundunai ir Max

http://explosion-mu.servegame.com/

kardes giriyorum hata yazısı cıkıyor

• ya aga bırak o serveri sabah akşam full+lag
  • quote:

Orjinalden alıntı: OSIRIS

quote:

Orjinalden alıntı: incomplate

pentium 5 die bi makina yokarkadaslar yeni mi üretti?zuahuahauhauahuahuahyattim yerlere ya..

murat abi napsın arkadaşlar biraz uçmuş madur görmek lasım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.