Şimdi Ara

Hangi server güzel??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2----Muarchangel
    3----Mu-Turkiye
    4---GlobalMu
    5---Psychic-doom
    6---Turkishmu
    7----KastelMU
    8---LockDown Mu
    9----The Sexy MU
    10---Sega MuOnline
    11----Mugse

ewet ark sizce hangi server kaliteli,oynamaya değer?

• BİZMU tabiki herkes gorcek cok az kaldi acılmasina bomba gibi gelıyo bizmu herkesi bekleriz 7/24 artık o bizimmuomuz

Bekleriz herkesi arkadaslar..
  • www.mu-turkiye.com vehttp://bizmu.servegame.org disindaki hepsini silseydin kardesim.iki serverda cok iyi az sabredin
  • bizmu ve türkiye bomba gibi gelecek diğerlerini at çöpe bişey çıkmas onlardan.

ama bence bizmu çünkü ilk başladığım server.mu online yi orda öğrendim ben
  • vardır aga belki onlarıda sevenler onları horgörmemek lazım
  • hehe bizmu en güseli mu turki yede tartı$ılmaz dierleri bo$ bele$ yaf

lagdan oynanmıyoo.bugg doılu ksurekli dc verio vs cabuk hacklenio.....alayına BizMU
  • aliyina bizmu alayina kesh guildi herkes gorcek bizleri bizmuda bekleriz herkesiiii
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Farklı bir Server Bakın
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: l SNAKE l

bizmu ve türkiye bomba gibi gelecek diğerlerini at çöpe bişey çıkmas onlardan.

hepinizi şimdi anlıyorum nasıl insanlarsınız emege saygısı olmayan garip insanlar sizin gibilere muonline yi oynatmamak lasım at cope o nedemek senin emegini hice saysınlar sen kas kas sonra secim yapsınlar en iyi playerler kim yazsınlar senin adınıda oraya biz şunlar şunlar iyi öteki playerleri at çöpe desek hoşuna giderdi sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: A~town

quote:

hepinizi şimdi anlıyorum nasıl insanlarsınız emege saygısı olmayan garip insanlar sizin gibilere muonline yi oynatmamak lasım at cope o nedemek senin emegini hice saysınlar sen kas kas sonra secim yapsınlar en iyi playerler kim yazsınlar senin adınıda oraya biz şunlar şunlar iyi öteki playerleri at çöpe desek hoşuna giderdi sanırım

bence senn serverini bu 2 siyle kar$ıla$tıtırsak dierleri baya ağır basarbence her$ye mu halefet olma taam burak biras kötü konu$mu$ ama kıyaslamada ağır basarbu forumda ban katılan arklarda vardır bu konuda

• quote:

quote:

senin açtığın serveri da görüos.kaç kere servera res attığını,yedekleme yapmayıp server saatini geri aldığını.ayrıca lag desen oda var.senin emek harcayıp yaptığın server bu ise bence uğraşıp hiç yapma.sana server açma demiorum karışamamda zaten.ama açıcaksan doğru dürüst bir server açta millet kassın.

• psychic-doom
  • quote:

Orjinalden alıntı: Black_Dragon

psychic-doom

balck sana tavisiye ederim bizmu ve mu-turkiye süper olcak vede global türk server larına gelebilirsin(:birde bi$i sorcam orda oynuyorsan psycis e res gelcek mi(:adamlar uçmu$
  • quote:

Orjinalden alıntı: eray_doon

quote:

psychic-doom

balck sana tavisiye ederim bizmu ve mu-turkiye süper olcak vede global türk server larına gelebilirsin(:birde bi$i sorcam orda oynuyorsan psycis e res gelcek mi(:adamlar uçmu$

walla tam emin deilim ama 97d kapatilacak 1.0 a gecilecek die soylentiler dolaşıyor. İnsallah su 97d kapanır cunku adamlar harbiden uçmuş

• Şuan zaten evde adsl si olan herkes mu-server aciyo kardeşim.Emekse tamam emek ver de güsel bişeye ver bari yada bu işi Profosyonellere ( bizmu ve Mu-turkiye ) kişilere bırak derim.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: eray_doon

quote:

psychic-doom

walla tam emin deilim ama 97d kapatilacak 1.0 a gecilecek die soylentiler dolaşıyor. İnsallah su 97d kapanır cunku adamlar harbiden uçmuş

in$allah reslenir bisde kasarıs ahahah seni bizmu ya beklerim(:ssenn gibi gençleri orda gormek isteris$aka maka cidden beyler bizmu yaha beklerizzz

• bizmu yada mu-turkiye ikisinden birini tercih edcem kardesim..
  • quote:

quote:

quote:

senin açtığın serveri da görüos.kaç kere servera res attığını,yedekleme yapmayıp server saatini geri aldığını.ayrıca lag desen oda var.senin emek harcayıp yaptığın server bu ise bence uğraşıp hiç yapma.sana server açma demiorum karışamamda zaten.ama açıcaksan doğru dürüst bir server açta millet kassın.

o reset atma olaylarını bana atlatma hangi admin olursa olsun onu engelleyemezdi ayrıca lag oranını herkes biliyor forumdakilere sorabilirsin

• quote:

Orjinalden alıntı: incomplate

bizmu yada mu-turkiye ikisinden birini tercih edcem kardesim..

bizmu ya beklerim ordayım nick MaHZeN olcak gene
  • yaw benim anlamadığım bir şey war siz archangelde lag war diyonuz ben giriyorum 0 lag, sizin bilgisayar göçmüş herlade
  • İste kardesim res olaylarını engellersen( databaseleri yakmazsan ),lagg ve buna benzer bişiyler olmazsa işte ancak o zaman güsel bir server denile bilir.bak durduk yere eleştiriliyorsun bence daha güsel bişi yapacak yetenek vardır ama imkan yoktur belkide..profosnoleller ve her zaman online olan adamlara birak bu işleri.evde adsl si olan herkes mu-server aciyo
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.