Şimdi Ara

Hangi Server

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cypherde oynuyordum bırakmaya karar verdim son serverlerden birinde başlamak istiyorum 3ü arasında kaldım Akara,İonia,Kronos sizce koxp durumu ve user bakımından hangisi daha iyidir ?

• eger premium cekersen kronos 1 de bebe yok o yüzden cok güzel istedigin yerde pt alıyolar yani bebeler yok k1 de
  • kronos'a gel istersen şerif iyi çalışıyor koxpsuz iyi oluyor
  • arkadaşlar yorumlar için teşekkürler kronosa başladım ama bi şeyde kararsız kaldım elimde 150 tl kadar bir para var bunla exp pre alıp geri kalanıyla gb mi cekim yoksa hepsiyle mi gb alıyım?job um rogue
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lookup

arkadaşlar yorumlar için teşekkürler kronosa başladım ama bi şeyde kararsız kaldım elimde 150 tl kadar bir para var bunla exp pre alıp geri kalanıyla gb mi cekim yoksa hepsiyle mi gb alıyım?job um rogue

Exp premium al gerisini ticari yatırım olarak kullan. :)
  • premium alıp ticaret yap diyosunda kardesm pre bosuna gitmicekmi o zaman
  • Oyunda sürekli kalmak için girişte problem olmasın diye istersen bronze premium da ala bilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mu Online Türk Server Arıyorum
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • exp pre alıp hemen 69olup sonra ticaretle uraşsam nasıl olur?
  • O zaman da gb alıp item yapmak zorunda kalmayacak mısın?
  • Nabmalıyım kararsız kaldım valla kronos piyasasını pek bilmiyorum ne hızlı alınıp satılır ondan yeni olduğum için kararsızım
  • HB al sat iyi para var.
  • Trinada felan iyi iş varmı?
  • Uyanık olursan ticarette her zaman kazanç vardır.
  • kardeşim başını şişirdim ama hbleri kaca alıp satmalıyım
  • En son bildiğim kadarıyla +7si 10 gb civarıydı ama piyasa sürekli değişiyor araştırman lazım pm at pazarlık falan yap ola bildiğince düşür fiyatı hem zevkli olur hemde charını dizersin. :)
  • Yardımların için çok teşekkürler kardeşim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.