Şimdi Ara

HANGİ SATICIDAN ALMALIYIM ACİL FİKRİNİZİ ALABİLİR MİYİM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar notebook sipariş vereceğim fakat hepsiburada dan başka bir siteye güvenemiyorum (teknosa vatan vb. başlıca siteler hariç ama pahalı :D ) bu nedenle hepsiburada'dan sipariş vereceğim .. Hepsiburadada ise 2 tane farklı satıcı var birbirlerine yakın fiyatlarda hangisi daha sorunsuz gönderir hangisinde sıkıntı yaşamam diye merak ediyorum bir deneyimi olan varsa yada alışveriş yapan satıcılarla yardımcı olabilir mi? İkisinin koyduğu üründede yorum falan yok :/

Laptopfirsati

http://www.hepsiburada.com/asus-x550jx-xx171d-intel-core-i7-2-6-ghz-4-gb-1-tb-15-6-freedos-tasinabilir-bilgisayar-p-BDX550JXXX171D

EBRAR BİLGİSAYAR

http://www.hepsiburada.com/asus-x550jx-xx171d-intel-core-i7-2-6-ghz-4-gb-1-tb-15-6-freedos-tasinabilir-bilgisayar-p-BDX550JXXX171D?magaza=Ebrar%20Bilgisayar

• Ebrar bilgisayar bilindik güvenilirdir diğerini duymadim hic

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mjxlabx kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler..

Var mı başka fikri olan veya alışveriş yapmış olan ?

• Ebrar bilişim güvenilir. Fakat benwww.eksenbilgisayar.com adresinide kontrol etmeni tavsiye ederim. Ben 2 hafta önce buradan aldım dizüstü bilgisayarımı.
  • omeraktan24 O kullanıcısına yanıt
    Fiyatı daha pahalı görünüyor .. Ebrar bilisim sıcak gelmeye başladı sanırım ordan alıcam .. Ebrar bilisim ile sıkıntı yaşayan var mi merak ediyorum

• kardeşim ikiside hepsi burada üzerinden satış yaptıkları için güvenilirdir.hepsiburada onları kontrol etmiştir zaten bi sakat durum olursa da iade edebilirsin.
  • Tesekkur ederim kardesim ekstra olarak ebrar bilgisayar hakkinda bi bilgin var mi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem tavsiye alabilir miyim?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ebrar sanıldığı kadar da ak değil. Mesela kendimden örnek vereyim, n11* üzerinden msi ge60 2pc model Laptop satın aldım. Laptopun touchpad i sıkıntılı çıktı. Ufak tefek başka sorunlar da vardı. 2. Gününde Ebrari arayıp vazgeçtiğimi sorunlu ürün olduğunu söyledim, bana ürünün kutusu açılmış olduğu için servis kaydı olmadan hiçbir işlem yapamayacaklarını söylediler. Net üzerinden alınan ürünlerde ilk günler cayma hakkımın olduğunu belirttim,nafile... Karşınızda kabul etmek istemeyen bir insan olmayınca dahasi insan olmayınca işi nasıl yokuşa sürüyorlar şahit oldum. Belki bütün çalışanları böyle Değildir ama ben tavsiye etmiyorum... Fakat şöyle etraflıca düşününce Türkiye'de hakkıyla ticaret yapan bir firma var mı? Ben hiç denk gelmedim...

• amashe kullanıcısına yanıt
    Başınızdan talihsiz bir olay geçmiş bunun için geçmiş olsun .. üründeki sorunla direk n11 in ilgilenmesi gerekirken iadeyi kabul etmesi gerekirken etmemis ama hepsiburadada site aliciyi saticiyla muhattap etmiyor diye biliyorum direk hepsiburada ile isleminiz tamamlaniyor diye duymustum .. Ne kadar dogru bilmiyorum ama öyle zannediyorum ... Fakat her ne kadar bazı yasanılan sorunlar olsada söyle biseyde var sanirim ebrar bilgisayar daha duyulmuş daha cok alisveris yapilan bir magaza laptopfirsati icin kimsenin bi fikri bile yok :/ siz ne düşünüyorsunuz?

• Forumun her yerinde konusu var ama aklınızda olsun hızlıal sanalpazar ve gold teknoloji sıkıntılı iflas ettiler muhtemelen,

Ebrar güvenilirdir diğer site için bir araştırma yapmak lazım...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim kardesim + hepsiburadaninda izledigi politika sayesinde verdigi güven var haksız mıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anzeh -- 7 Ocak 2016; 17:34:02 >
  • ben genelde aldığım şeyler hepsiburada kendi deposundan gönderiyor.hiç 2.firmadan alışveriş yapmadım
  • amashe kullanıcısına yanıt
    merhaba kardeşim.keşke bir de hepsiburada yı arayıp derdini anlatsaydın ürünü iade etmek istediğini söyleseydin,o da olmadı tüketici hakem heyetine faturanla başvurarak 7 gün içinde iade edebilirdin.bundan sonra aklında bulunsun.
  • Böyle bir hakkın olduğunu daha önceden biliyordum ama forumlarda vs. okudugumda bazı alışveriş sitelerinin iade konusunda sıkıntı yarattığını ve direk satıcıyla alıcıyı muhattap ettiğini yeni gelen ürünleri garantiye gönderme teklifinde bulunduklarını gördüm. Bu yüzden bu ikileme düştüm ... ama sizinde söylediginiz gibi sanırım hepsiburada iade konusunda sıkıntı cıkarmayan bir site ..
    Cevabın için teşekkür ederim kardeşim kendinizin daha önce hep hepsiburadanın kendi deposundan siparis ettiginizi söylemişsiniz farklı satıcılardan almak umarım risk teşkil etmez. Bazı arkadaşlar yapacağım alışverişi çok abarttım diye düşünebilir ancak bir çok mağdur insan biliyorum görüyorum neden 2500-3000 liram heba olsun ki :)

Uzattım galiba biraz kusura bakmayın

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anzeh -- 7 Ocak 2016; 18:29:45 >

• tabi ki araştırmalısın.sonuçta bir kere alınacak bir şey.kimse mağdur olmak istemez.
  • Beyler bu bilgisayarın aynısı 12 gb rami olanı ebrarin kendi sitesinde 2680

http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-x550jx-xx171d-12gb-4gb-gtx-950m-notebook-pmu347143

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.