Şimdi Ara

Hangi sağlayıcı daha sağlam?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar! Bugün babam gitmiş TürkTelekom'a kavga etmiş (telefon hat arızası ile ilgili) hem telefonu hemde doğal olarak interneti kaptırmış. Aslında interneti açık bırakacakmış ama sabit telefon istemeyen şekle dönmek için ta Şubat ayına gün vermişler. Dalga mı geçiyorsunuz demiş kapattırmış.

Neyse asıl konu şu: bizim internete ihtiyacımız var ve ttnet le kavgalıyız Bu yüzden uydunet, dsmart ve superonline a baktım. Uydunet ve dsmart da güzel kampanyalar var ancak superonline tırt gibi sanki Turkcell e numara taşı diyip duruyor. Size sorum şudur ki: hangi internet sağlayıcı daha güvenilir, hesaplı ve sağlam?

İstediğim tarife şöyle birşey:

Download 16 veya üstü (fiber)
    Upload 2 veya üstü
    Adil kota 20 veya üstü
    Kota sınırsız
    Fiyat 70 veya altı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla içlerinden en sağlam firma Uydunet ve Superonline'dır ama TTNET'le kavgalı olmanız neyi değiştirecek? Tekrar açtırabilirsiniz interneti. Firmanın size "siz bizimle kavga ettiniz, biz size küstük" deyip, internet hizmeti veya herhangi başka hizmet sunmayacağını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raptak -- 25 Aralık 2014; 2:04:51 >
  • Uydunet bölgende yoksa kullanamazsın süperonline fiber değilsede gene telekomdan hizmet alıyorsun fark eden birşey olmuyor.
  • Uydunet ucuz olduğu için hoşumuza gitti. 20lik 50akn Upload 2 = 49 TL tek sorun sağlam mı? Ttnet te iken şehrin ortasında olduğum halde (merkez) kesinti desen var kasma desen var yağmur yağınca bile etki ediyordu. O yüzden istemiyorum ttnet i kavgalı olmak tabiki işin şakası uydunet ile bugün görüşüp bilgi alacağım gibi.

• soytari041 S kullanıcısına yanıt
    Altyapısı varmı kablo tv binada ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shamshiel

Altyapısı varmı kablo tv binada ?

Evet bizzat biz kullanıyoruz zaten

• Uydunet de şöyle bir sıkıntı çıktı: kampanyalı internet olduğu için şuan kullandığımız kablolu tv den çıkıp tekrar yeni açmamız gerekiyormuş. Kampanya dahilinde olan şekilde verecek kablolu tv yi ve 200 küsür para istiyorlar. Dsmart da bir sıkıntı yok. Fiber yokmuş bizde ki şok oldum, 16 hızında 50 akn 54 TL dsmart sağlam mı ki? Benim arkadaş kullanıyor ara sıra kesiliyor tamamen ama netten mi yoksa ondan mı kaynaklı bilmiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Modem bizden kampanyasına katılın tavsiyem Uydunet için 25 Mbps download 50 gb akn 2 Mbps upload kablo tv VoIP teledunya temel paket ilk ay üst yayın ve sinema kanalları hediye 49 tl aktivasyon ücreti yok 1 hafta dene beğenmezsen ücretsiz iade et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exileteam -- 25 Aralık 2014; 16:29:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exileteam

Modem bizden kampanyasına katılın tavsiyem Uydunet için 25 Mbps download 50 gb akn 2 Mbps upload kablo tv VoIP teledunya temel paket ilk ay üst yayın ve sinema kanalları hediye 49 tl aktivasyon ücreti yok 1 hafta dene beğenmezsen ücretsiz iade et

Diyorum ya biz zaten kablolu tv olarak Türksat kullandığımız için sıkıntı oluyor. Şuan kullandığım tarifeyi iptal edip senin dediğin kampanyadan yaralanmamız gerek. Ancak çıkıştır yeni kayıttır taahhüttür 200 küsür lira para istiyorlar

öyle bişey mümkün değil hiç bir ücret almadan yapıyorlar size kim dedi ise yanlış bilgi aktarmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.