Şimdi Ara

Hangi saati almalıyım? (Anket Eklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

(En Son Oy Tarihi: 21.12.2013)
Giriş
  • İki saat arasında karar veremedim. Sizce hangi saati alayım?

1.http://www.casio-intl.com/asia-mea/en/wat/watch_detail/MTP-1302D-1A1V/

2.http://www.casio-intl.com/asia-mea/en/wat/watch_detail/MTP-1370D-1A1V/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shut Up! -- 21 Aralık 2013; 19:21:56 >

• 4-5 yılda bir saat değiştiren erkekleri anlamıyorum.Bir erkeğin en önemli aksesuarlarından biridir saat.Takıntılı gibi her gün farklı bir saat takarım.Soruna gelicek olursam birincisi daha çok hoşuma gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baytar.

4-5 yılda bir saat değiştiren erkekleri anlamıyorum.Bir erkeğin en önemli aksesuarlarından biridir saat.Takıntılı gibi her gün farklı bir saat takarım.Soruna gelicek olursam birincisi daha çok hoşuma gitti.

Para ssorun olmuyor mu dostum her gün yeni saat?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç yasindasin?Bunlar daha cok 60 ustu yaslilarin takacagi tip.

• alma qnq o saatler kasiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: tylerdurden04

quote:

4-5 yılda bir saat değiştiren erkekleri anlamıyorum.Bir erkeğin en önemli aksesuarlarından biridir saat.Takıntılı gibi her gün farklı bir saat takarım.Soruna gelicek olursam birincisi daha çok hoşuma gitti.

En geç 2 ayda yeni saat alırım.Para pek sıkıntı olmuyor.Bu aralar Samsung Galaxy Gear kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: tylerdurden04

quote:

Sorun olmaz tabi giydigim kiyafete uygun olcak diye sokakta zencilerin sattigi 5 tl lik saatleri alip takarlar bide hava atarlar hergun farkli saat takarim diye.Adam gibi marka alirim bir saat alirim daha iyidir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1

• Bence 2 numara. Klasik saatler her zaman iyidir. Ama beyaz kadran almanı öneririm. Birde deri kordon taktırdı mı tamamdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Bence 2 numara. Klasik saatler her zaman iyidir. Ama beyaz kadran almanı öneririm. Birde deri kordon taktırdı mı tamamdır.

Siyah kadran daha güzel duruyor sanki. Siz neden beyaz rengi önerdiniz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shut Up!

quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Bence 2 numara. Klasik saatler her zaman iyidir. Ama beyaz kadran almanı öneririm. Birde deri kordon taktırdı mı tamamdır.

Siyah kadran daha güzel duruyor sanki. Siz neden beyaz rengi önerdiniz acaba?

Okuması daha kolay olur ve daha şık durur. Tam beyaz değilde hafif beyazla krem arası beyaz mermer rengi gibi parlak bir renk var. Ondan olursa çok daha güzel olur.
  • Ben 2.yi beğendim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.