Bildirim
hangi resindeki monitör daha iyi ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
75hz çok iyi bir seçenek bence.2-3 inc sizin için önemliyse 24 inç olanı da alabilirsiniz. _____________________________ -
hocam hangisi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ben olsam 75HZ'yi alırım.
_____________________________ -
ama öbürüde 24 inç
Olsun.Bana 21 inç bile büyük geliyor. _____________________________ -
asus alma servisi rezalet. ölü piksel değişmiyorlar. _____________________________ -
http://urun.n11.com/monitor-ve-ekran/asus-vx248h-gaming-monitor-24-1ms-hdmix2-dahili-hoparlor-3-yil-P163205907
Bu ürünü aldım oyun performansı bana göre iyi sayılır hocam. :)_____________________________ -
-
144 Hz aşağı bir monitöre yatrım yapmak sanırım artık iyi bir fikir değil.Bende resimdeki aoc 75 hz monitörü almayı düşünüyordum ama vazgectim
Para biriktirmeye devam
nasıl ediyorum sence rx 560 ile bu monitöru ?
quote:
Orijinalden alıntı: jerula limbaw
nasıl ediyorum sence rx 560 ile bu monitöru ?
144 hz monitörler biraz pahallı.Bütcen var ise bence 144 düşünebilirsin.Viewsonic 24" XG2401 1920x1080 1ms / 144Hz bende bu monitörü almayı düşünüyorum ama 1500 gibi biraz yüksek bi fiyatı var pusudayım
-
Viewsonic indirim ile o fiyata alabilirim zaten.Bi ara 1200 seviyesine indirmişler kampanyalı olarak yine bekliyoruz bakalım.. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt