Şimdi Ara

Hangi Ramı Almalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle iyi günler Ben bilgisayarımıa yeni ram alacamda anakrtımın özellikleri

    Intel® Core™ 2 Çok-çekirdekli ve FSB 1600 (O.C.) 45nm işlemcileri destekler
    Tümleşik Intel® Graphics Media Accelerator 3100 (Intel GMA 3100)
    Çarpıcı sistem performansı için Çift Kanal DDR2 1066(O.C) bellek desteği
    Tümleşik SATA 3Gb/s
    Yüksek hız Gigabit Ethernet özelliği
    Tümleşik Intel High Definition Ses
    CPU VRM'de katı kapasitör tasarımı
    Bu özelliklere
    Kingston 2 Gb DDR2 RAM 800 Mhz alsam bilgisayarla uyumlu olurmu Teşekkürler



  • tbaykal42 T kullanıcısına yanıt
    ddr 2 olan her bellek sistemine uyum saglar ama anakartın mhz desteginin üzerinde çalışmaz. Yada sisteminde başka ram var ise hangisi düşük mhz sahip ise o mhz değerinde çalışır. Anakartın modelini ve sistemindeki diğer ramin modelini de yazman gerekir daha dogru yanıtlar alman için. Hepimiz ddr 3 kullanıyoruz soruna o yüzden yanıt gelmemiş birde anakartın max bellek kapasitesi var ama senin o değere yaklaştıgını sanmıyorum. evet Kingston 2 gb ddr2 ram sisteminde çalışır. eğer anakartın 800 mhz destekliyorsa 800 mhz hızda calışır. Desteklemiyorsa destekledigi hızda çalışır. Eğer anakartın 1066 mhz desteliyorsa 1066 mhz ramde alabilirsin. Benim sana tavsiyem sistemini komple değiştirmen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tbaykal42

    Çarpıcı sistem performansı için Çift Kanal DDR2 1066(O.C) bellek desteği




    Bu özelliklik anakartına aitse 1066 mhz kadar ddr2 ram alabilirsin. Sisteminde başka bellek takılıysa ve 1066 mhzden daha düşükse o ramle aynı hızda çalışır ama. Anakartın kaç gb kadar bellek desteği var ve sisteminde takılı başka ram var mı? özellikleri ne? bunları da yaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyasyon35 -- 20 Haziran 2015; 22:02:37 >
  • sistemimde 1 gb 337 mhz olması lazım bi tane ram varda yeni ram alınca onu takmamayı düşünüyorum büyük bir ihtimalle bozuldu zaten ram :)
  • ddr 2 değil ozaman ramin ddr 1 Kardeşim sistemin çok eski uygun fiyatlı bir pc almanı tavsiye ediyorum. İlla ram alacağım diyorsan anakartının marka ve modelini tam yaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi monitörü almalıyım
    4 ay önce açıldı
    Hangi telefonu almalıyım
    6 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.