Şimdi Ara

HANGİ RAM OYUN İÇİN DAHA İYİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 2GB Team DDR3 1600MHz Xtreem Dual Channel kit
    mi oyunlarda daha iyi performans verir yoksa

4GB Mushkin DDR2 PC2-6400 ECC FB-DIMM for Apple Mac Pro (2x2GB) Dual Channel kit
    mı verir?

Ryzen 9 5950X || Msi MPG Coreliquid K360 || MSI MEG B550 Unify || Crucial Balistix 4x16GB || MSI GTX 1660 LOKUM || PNY CS3030 Nvme || Sandisk 1TB SSD || WD Red Pro 6TB || FSP Aurum PT 1200W || Cooler Master SL600M
    Eski Kullanıcı Adı : Chris Brown
  • _____________________________
    Q6600 3.8ghz 1.55v/gigabyte X38ds4/2x1gb ocz reaper 934mhz 5-4-4-12@2.35v/his hd3870 ICEQ turbo 870mhz-2500mhz bios mod/seagate sata2 250 gb/lc power 550wat/thermaltake SHARK/BENQ 22''
    /Water cooling items Swiftech Apogee GTZ Extreme //MAGICOOL Extreme I - 120mm Radyatör&alphacool NexXxos240mmx5.1cm/Swiftech MCP655-B 12v DC Pump/Swiftech MCRES Micro Revision 2 reservoir
  • ikinizede çok teşekkür ederim
    @pegasus arda sanırım dediğin gibi yapacağım
    800mhz OEM ram ile 800mhz çok üstün bir markanın rami arasında %10luk bir fark olur.Ama o markayı pahalı yapan nedir,ram modüllerinin kaliteli olmasıdır.Bu da overclock kapasitesini arttırır.800mhz OEM ram in overclock kapasitesi çok düşük iken kaliteli markanın rami oem rami performansını 2 ye katlayabilir.Overclock yapmayacaksanız ramde 60-70$ ın üzerine çıkmayın.

Orjinalden alıntı: GTXgamer

2GB Team DDR3 1600MHz Xtreem Dual Channel kit
    mi oyunlarda daha iyi performans verir yoksa

4GB Mushkin DDR2 PC2-6400 ECC FB-DIMM for Apple Mac Pro (2x2GB) Dual Channel kit
    mı verir?

Almak için sorduğunu varsayarak yazıyorum.

Karşılaştırdığın RAMlerden biri DDR3, diğeri DDR2.
    Biri SDRAM-DIMM, diğeri FB-DIMM.
    Biri PC için, diğeri Apple için.

Yani çok alakasız RAMler soruyorsun. Önce platformu belirle sonra soruyu tekrar sor. RAM'e göre bilgisayar almayı düşünmüyorsan hangisinin daha hızlı olduğunun daha iyi performans verdiğinin hiçbir manası yok.
    Belki de bundan kimse cevap vermemiştir. Değil mi?
    Q6600 @ 3.41GHz // Asus Maximus Formula // VTX HD4870 1GB @ 770MHz // OCZ Blade 2x2GB 1066MHz DDR2 // Asus Xonar DX // Seagate 7200.10 250GB w/16MB cache // Thermaltake Toughpower 750W Modular Cable // Cooler Master RC-690 // Thermalright Ultra 120 Extreme // Aerocool Streamliner 14cm Fan // Scythe 12cm Fan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cevaplar için sağolun, valla ben ne bileyim kanfelaketi zaten bilmediğim için soruyorum değilmi? bak biri applemiş diğeri pc miş bilsem zaten böyle oldugunu gelip buraya yazmam ben aslında şunu merak ediyordum 2 gblik ddr3 rammi daha ii oyun oynatır 4 gblik ddr2 mi , en azından fv-dımm neymiş onu öğrendim bu sayede yani bir işe yaradı
    @sanalkabus özellikle şu overclockla ilgili söylediklerin ii oldu
    tekrar hepinize teşekkürler

Orjinalden alıntı: Kanfelaketi
    Karşılaştırdığın RAMlerden biri DDR3, diğeri DDR2.
    Biri SDRAM-DIMM, diğeri FB-DIMM.
    Biri PC için, diğeri Apple için.

Yani çok alakasız RAMler soruyorsun. Önce platformu belirle sonra soruyu tekrar sor. RAM'e göre bilgisayar almayı düşünmüyorsan hangisinin daha hızlı olduğunun daha iyi performans verdiğinin hiçbir manası yok.
    Belki de bundan kimse cevap vermemiştir. Değil mi?

harbı ya gelmıs bıde yok 30 kısı bakmıs nıye cevap vermıyorsunuz dıye kızıyo

saka bı yana su an yuksek gecıkme vede yuksek fıyatı yuzunden ddr3 ler yalan.
    bırde 800mhz 4-4-4-12 gecıkmede tum ddr2 ler ddr3 lerı gecınce ddr3 un bır cazıbesı kalmıyor

Formula 1 tarihinde bir sezonda yapılan 16 yarışın 15 ini kazanan,10 unda da duble yapan,o sezon içerisinde 27 tur dışında tüm yarışlarda lider giden,halen bu rekorun tek sahibi,f1 tarihinin en mukemmel ikilisi alain prost ve ayrton senna ya sahip olan tek takım.McLAREN

• oyun için geilin game serisi var ve extreme serisi var turuncu şekil ama piyasada yok bende bulamıyorum oyun için benzersiz

iki tane daha Kingston 1 GB DDR2 800 MHz RAM(toplam 2GB) taksam uyumlu olur mu yoksa sorun mu çıkartır?

GENEL TOPLAM: 3 GB
  • Oyun için bellek, firmaların uydurduğu gereksiz bir ayrıntı bana göre. Ben corsairin 667 mhzlik belleğini kullanıyorum.2.1 voltajla 1000mhz üstüne çıkıyor 5.5.5.15 ile ya da 4.4.4.12 850mhz i görüyor. Yeğenim 800mhz twinmos kullanıyor o da çıkıyor 1000 üstüne. Ama 1000 üstüne çıkamayan markalı bellekler de var.

Bu arada sisteminde ECC bellek kullanabilmen için ankartının ECC desteği olması gerekiyor. Sanırım bir sitenin listesinden seçtiğin en pahalı iki belleği sorguluyorsun
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.