Şimdi Ara

PVC Pencereler [ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.403
Cevap
48
Favori
605.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Winsa küçük penceleri yapmıyor diye duydum. Winsa veya başka kaliteli yerli markalardan yaptığınız en küçük pencerenin ölçüsü nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba biz de eski ahşap pencerelerden sonra eve pvc pencere düşünüyoruz fakat 2 farklı bayii pimapen bir winsaya bir de rehau baktık ölçlerle fiyat aldık karar veremedik winsa 70lik pimapen 75lik aynı fiyata çıktı
    rehau fiyat 2000tl fazla çıktı.karar veremedik daha ilerde mantolama yapılacak binaya,camlar siner-argon sizce hangisini yaptırmalıyım rehauya 2000 fazla vermeye değer mi ilerde pimapen yada winsada pişmanık yaşarmıyız,rehau et kalınlığı daha fazla gibi geldi bana ispanyoletlerde farklı kilitleme varmış,rehau da 70lik. diğerlerinde güvenlik yok.firmaya karar verdikten sonra işçiliği sağlam bayii arayacağım. teşekkürler.yer Ank.
  • aksesuar veya kilitleme sistemi bayi insiyatifindedir. rehau muhtemelen roto aksesuar çıkarmıştır, aynı aksesuar pimapende uygulanabiliyor ve mükemmel uyumludur, yıllardır uyguladığımız sistem. et kalınlığı önemli diyorsanız 7000 maximus isteyiniz bayiden 3mm et kalınlığı olan üründür. Pimapen veya Winsa markaları Rehau ile rekabet edebilen hattan daha iyi çözümler sunan tek yerli markalardır. Sinerji ve argon kesinlikle öneririm kış döneminde müthiş fark ediyor... Şahsen önerim Pimapendir size.
  • Rotonun kollarınıda hoppe üretir zaten, bildiğim kadarıyla secustic özelliğinin patenti hoppe de dolayısıyla benzer muadil ürüne hiç rastlamadık.
  • arkadaşlar bursadayım bende.

    yeni aldığımız ev için pvc yaptırıcam.

    aklımdaki markalar

    fıratpen , pimapen ve winsa.
    kalite açısından hangisini önerirsiniz?

    birde renklide yaptırabilirim , beyazda olabilir.

    sizce hangisi daha kullanışlı..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bbgelen

    aksesuar veya kilitleme sistemi bayi insiyatifindedir. rehau muhtemelen roto aksesuar çıkarmıştır, aynı aksesuar pimapende uygulanabiliyor ve mükemmel uyumludur, yıllardır uyguladığımız sistem. et kalınlığı önemli diyorsanız 7000 maximus isteyiniz bayiden 3mm et kalınlığı olan üründür. Pimapen veya Winsa markaları Rehau ile rekabet edebilen hattan daha iyi çözümler sunan tek yerli markalardır. Sinerji ve argon kesinlikle öneririm kış döneminde müthiş fark ediyor... Şahsen önerim Pimapendir size.

    Pimapenin maksimus 7000 serisiyle roto aksesuarın buluşmasına eşlik eden ısıcam 4-16-4 kombinasyonu bir çok eve değer ve konfor katacaktır.

    Ben şahsen kendi evime ve annemlere bu kombinasyonu bilerek ve isteyerek yaptırdım. Bu kaliteli malzemeye özenli işçilikle bir sanat eserine çevirebilirsiniz. Ben uşak beyazı mermer kullandırdım. Çok yakıştı. Pencere ölçüsünü de özel tasarım yaptık. Emsalsiz bir sonuç çıktı ortaya. Tavsiye ederim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bbgelen

    Rotonun kollarınıda hoppe üretir zaten, bildiğim kadarıyla secustic özelliğinin patenti hoppe de dolayısıyla benzer muadil ürüne hiç rastlamadık.

    Teşekkür ederim. Hoppe marka kol taktılar. Gayet kaliteli ve şık görünüyor.
  • arkadaşlar mrb. önümüzdeki günlerde kısmet olursa cam balkon yaptırmak istiyorum. ankaradayım çok fazla seöenek var akat güven duygusu sıfır güvenemiyorum acaba kalitelimidir iyi malzeme kullanırmı yada işçiliği nasıldır diye araştırmalarıma göre 2 cam balkon markası öneriliyor bunlar;
    1) elephant marka. bu marka için alman malı en iyisi bu diyolar.
    2) albert genau marka. bunada iyi diyolar!!!

    açıkcası karar veremedim veremiyorum. yoksa bu markalar yerine piyasadaki normal cam balkonlardanmı yaptırsam bilemiyorum ve yardımınızı istiyorum. özellikle bu iki markayı kullanıp yorum yapacak olanlar varsa sevinirim ;)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onzy

    arkadaşlar mrb. önümüzdeki günlerde kısmet olursa cam balkon yaptırmak istiyorum. ankaradayım çok fazla seöenek var akat güven duygusu sıfır güvenemiyorum acaba kalitelimidir iyi malzeme kullanırmı yada işçiliği nasıldır diye araştırmalarıma göre 2 cam balkon markası öneriliyor bunlar;
    1) elephant marka. bu marka için alman malı en iyisi bu diyolar.
    2) albert genau marka. bunada iyi diyolar!!!

    açıkcası karar veremedim veremiyorum. yoksa bu markalar yerine piyasadaki normal cam balkonlardanmı yaptırsam bilemiyorum ve yardımınızı istiyorum. özellikle bu iki markayı kullanıp yorum yapacak olanlar varsa sevinirim ;)

    Yaptırmadım cam balkon ama çok araştırdım ve en iyisi için genau dediler hocam ama en pahalısı da kendisi bizim balkon 2 sandalyelik anca yeri var 1700 TL fiyat verdiler sen düşün gerisini.. (: Ama yinede takıp kullananlar yorum yaparsa bende sevinirim..




  • Merhaba

    Antalya yeni taşındıgım evin yatak odasında caddeye yakın olması sebebiyle geceleri arac gürültüsü geliyor , İnşaatı yapan firma standart özelliklerde diyebilecegimiz egepen pvc taktırmış , Kapı şeklinde 2 bölüm , Pvc yi takan bayi ses izalasyonu için en içi çözümün akustik lamine cam oldugu söyledi , profili degiştirmeye gerek kalmadıgını sadece camı değiştireceklerini belirttiler , 2.70 m2 lik cam için 800 tl fiyat talep edildi , bu fiyat bana yüksek geldi sizce normal mi ?

    Bilgi için şimdiden teşekkürler
  • Fiyat olarak biraz yüksek söylenmiş ama akustik lamine cam gürültü kontrolüne kesin çözümdür, kilitleme aksesuarlarının da iyi olması gerekir yalnız, cam akustik aksesuar düşük kalite olursa pek verimli olmaz.
  • arkadaşlar ADANA'da Egepen veya pimapen bayisi işini temiz düzgün yapan bayi önerirmisiniz.?
  • Arkadaşlar merhaba, geçen sene mantolama yaptırırken mutfak balkonunu iptal edip onu mutfağa kattık ( mutfak demiri arkasına duvar örülerek kapatıldı). Bu sırada mutfak pencerelerini de değiştirdik. O zaman araştırdım ve ustalar da çağırdım ve fiyatlar aldım. Hatta bizim binada mantolama sırasında pencerelerini değiştirenler de oldu. Biz de o zaman maddi olarak uygun değildik ve yaptıramadık. Bu aralar yaptırmayı düşünüyoruz. Pencerelerde ve balkonda panjur var. Sadece Balkon panjurunu iptal edip yerine renkli cam ile kapatacağız, diğerlerini kullanmaya devam edeceğiz. Çünkü cepheden çok güneş alıyor. Üsküdar/Bağlarbaşı'nda önerebileceğiniz iyi bir bayi var mı? İşçilik çok önemli çünkü.. Teşekkürler..
  • Pencereleri takan ustalar 6 ayda bir hareketli mekanizmaları wd40 spreyle yağlamamızı tavsiye ettiler, parçaların ömrü uzun oluyormuş.
  • Bu iş çok karışıkmış, önemli olanda işçilik sanırım

    Arkadaşlar Ankara' da Sincan yada Etimesgut tarafında tavsiye edebileceğiz bir bayi varmı.
  • Bu ahşap görünümlü pvcler için rötuş kalemini nerden bulabilirim? Montajdan sonra birkaç noktaya ustalar yapmıştı. Sonradan birkaç tane daha yapılması gereken yer gördüm onları kapatmak istiyorum. Ustaların elindeki kalem Rehau markaydı sürünce macun gibi bir tabaka bırakıyor.
  • rötüş kalemini kementaş firmasından temin edebilirsiniz, veya aksesuar satan firmalardan da bulabilirsiniz. Rehau yazılı kalemde kementaşda aynı firmadan geliyor, en kaliteli üründür.
  • Yanıt için teşekkür ederim. sitelerine baktım her çeşit ürünleri var, tam aradığım gibi
  • arkadaşlar SCHUCO markasını araştırmanızı tavsiye ederim. tamamen almanyadan ithal ürünler ile üst düzey yalıtım ve kalite sağlıyorlar araştırmanızı tavsiye ederim...
  • Şu son 10 gündür havalar acayip sıcak gidiyor ve konfor camın faydasını görmüş bulunmaktayız. Eskiden salon ve mutfakta sıcaktan durulmazdı, şimdi içerisi eskisi kadar sıcak olmuyor. dışarıdan bakınca camlar biraz mat duruyor ama görünüşü güzel İmkanlar el veriyorsa yaptırmak isteyenlere tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.