Şimdi Ara

Hangi Profesyonel E-Ticaret Sistemini Tavsiye Edersiniz? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
2
Favori
33.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Eticaret ile uzun zamandır ilgileniyorum. Ve birçok firma ile çalıştım fakat çoğunda ilk zamanlar isteklerime ulaşıp sistem çalışır hale geldiğinde ya destek alamadım yada yazılımda hataar ile karşılaştım yada yazılımda eksiklikler ilerlememi önledi. Tsoft ile uzun zamandır çalışıyorum ve sistemlerinden de oldukça memnunum diğerleri gibi başından savmıyorlar tam aksine sorumu çözene kadar ilgileniyorlar. Şuan piyasada en iyi eticaret altyapısını sağlayan tek firma olarak Tsoft u gönül rahatlığı ile önerebilirim. Sitelerine girip baktığınızda zaten yaptıkları çalışmaları detaylandırmalarından ne kadar doğru bilgi verdiklerinden işlerine özen gösterdiklerini anlayabilirsiniz.www.tsoft.com.tr




  • E-ticaret yazılımları hakkında detaylı bilgi sahibi olmak istiuyorsanız, e-ticaret uzmanları tarafından yazılmış olan makaleleri takip edebilirsiniz.

    http://neticaret.com.tr/e-ticaret-portali



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neticaret -- 3 Şubat 2014; 16:35:56 >
  • Rgs yazılım firmasını tavsiye ederim ; birkaç sebebi var hem destekleri çok iyi hem ücretsiz tasarım yapıyorlar hemde isterseniz kendi sunucunuzda kullanabiliyorsunuz. Ve gerçektende ben yazılım tasarım v.s konularında uğramadan başarı istiyorsanız kesinlikle tavsiyem. www.rgsyazilim.com sayfaları ve ayrıca bu aya özel tasarım kampanyaları var.
  • kurumsal deseydiniz evet özel yazılım derdim ama eticaret denildiğinde bir kaç ayda hazırlanan bir yazılım ile senelerdir geliştirilen hergün yeni özellikler eklenen bir sistemi tercih ederim bu konuda en başarılı gördüğüm şuanwww.tsoft.com.tr'dir.
  • Beleş sistemlerden uzak durun.. Onun dışında hepsi hikaye.. RGS Yazılım en kalitelisi. Ben onu kulanıyorum..
  • Merhaba,

    Ben 4 yıldır platinmarket yazılını kullanmaktayım ve çok memnunum, çoğu firma sistemi sattıktan sonra arkasında durmuyor ama benim çaıştığım firma ben aramasamda destek ekibi sürekli beni arıyor ve bana daha fazla satış yapmam için sürekli geliştirme önerilerinde bulunuıyorlar, üstelik bundan dolayı para talep etmiyorlar.
    Sistem sürekli ücretsiz olarak güncelleniyor ve 4 yıldır sitem hiç kapanmadı.
    Platinmarketi seviyorum ve herkese tafsiye ederim.

    E-ticaret yapacaksanızwww.platinmarket.com u ziyaret etmeden karar vermeyin derim...

    Bol kazançlı günler dilerim herkese.
    Saygılarımla.




  • eticaret4 firmasının geliştirdiği eticaret sistemlerini incelediniz mi ?

    Tamamen kendi ekipleri tarafından hazırlanan ve modül kısıtlaması olmadan kullanabileceğiniz bir paket sunmaktadır.kendi web sitesi üzerinden özelliklerine bakabilirsiniz veya daha detaylı bilgi için müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.

    www.eticaret4.com - 0232 873 45 16
     Hangi Profesyonel E-Ticaret Sistemini Tavsiye Edersiniz?




  • Ticimax in yeni versiyonu V8'i önerebilirim. Yeni versiyonlarını Asp.net ile yazmış ve komple yenilemişler. Çok kısa zamanda arama motorlarında ilk sayfaya geldim. Yönetim paneli baya işlevsel. Kampanya modüllerine baya başarılı. Destek ekipleri iyi çalışıyor günün hangi saati arasam karşımda birini bulup soru sorabiliyorum. Ayrıca gördüğüm kadarı ıle memnuniyetsizlik durumlarında para iade garantisi veren tek şirket. Bence deneyebilirsiniz.

    Web adresleriwww.ticimax.com
  • tsofttan uzak durun destek 0
  • ciyomiyo tüm yorumlar hem olumlu tsoft ile ilgili sadece siz uak durun dediniz. Biraz detaylandırır mısınız. Ne gibi sorunlar yaşadınız.
  • gezinirken, bu sayfayı gördüm, Son mesajı görünce de yazayım dedim.

    Benim 2 sitem var, biri gayet iyi iş yapıyor, biri rölantide, ikisinde de tsoft kullanıyorum. Yaklaşık 2 yıldır firmayı tanıyorum. Geçmişte daha amatör 2 projem oldu başka iki firma ile de çalıştım.

    Bir sistem yapmışlar, sitede değiştiremediğin yer yok, telefonla destekleri çok güzel ama karmaşık bir şey isteyince ticketa yönlendiriyorlar, normalde kodlara müdahale edilebiliyor ama kendileri o konuda destek vermiyor, eğer kodlarda değişiklik yapacaksan bu işten anlaman lazım diyorlar. Ben 300'den fazla böyle ticket atmışım, daha bir kere, bu yapılamaz diye anında geri dönüş yaptıkları olmadı. Arge deyip duruyorlar, önce oraya iletiyorlar, bir yolu varsa yaptırıyorlar.

    Kod desteği vermemelerine rağmen, çok işimi gördüler. Muhabbet iyiyse, html, css, kod, destek ekibi yapıyorlar. 10-15 tane destekte çalışan var. Bir kısmı yeni pek bilmiyor vakit kaybettirebiliyor, Adem, Cihan, Oğuzhan favorilerim, sıkıntınız varsa bunları bulun.

    Habire yazılım güncelleniyor, hergün yeni bir şey. güncellemelerde tek tük sorun oluyor ama hallediyorlar.

    Ben başkasını bilmem de, bunlara destek sıfır demeyi ben yakıştıramam, haksızlık olur.

    Tramvaya atladım 3-4 kere ofislerine gittim, aldılar odaya bana özel destek verdiler. Sahiplerini tanımam etmem.

    Ben çok faydalarını gördüm. Google webmaster araçlarında bakıyorum, 200den fazla kelimem birinci sırada çıkıyor. Hiç dışarı seo yaptırmadım. Ben sayelerinde para kazanıyorum.

    Yılda da aldıkları 1000 lira para, helali hoş olsun.

    Herkese de tavsiye ederim.

    Özel mesaj atan olursa, tekrar siteye girersem cevaplarım. Mahmutpaşa, Bezciler sokakta yerim var, herkesi beklerim. yeni site açacaklardan, iç çamaşırı xmli isteyen varsa verebilirim, beraber ticaret yaparız.

    T-Soft iyi hizmet veriyor




  • Bak foruma üye olmuşken, biraz gezeyim dedim,ticimax diye bir firma gördüm, sitesine girdim, aramaile ilgili bir şeyden bahsetmişler, bakim tsoftta arama ile ilgili bir şey var mı dedim.

    http://www.tsoft.com.tr/Eticaret-Yazilim/eticaret-gelistirme-Esnek-Arama-Secenekleri-Ile-Dogru-Sonuc-Getirme-Basarisi-Artirilmistir.php

    http://www.youtube.com/watch?v=4rBOzC9VGJQ

    daha yeni haber yapmışlar, çikolota yazınca çikolatayı getiriyormuş, al sana hizmet.

    müşteri siteme girmiş, pijama yazamıyor, pjama diyor ürün bulamıyor. straplez yazmasını bilemiyor, ilk defa bunlar özellik yapmışlar, google gibi yanlış yazsanda getiriyomuş.

    yarın yükleteyim bakalım neymiş.

    tam dediğim buydu işte, her gün bir şey geliyor, boş durmuyorlar,

    böyle adamlar kazansın, işine yatırım yapanı destekleyeceksin ki, sana hizmet etsin.

    ona söv, buna say, sonra iş yaptıracak adam kalmayacak memlekette




  • Projesoft ile 2 yıldır çalışıyorum. Üstelik mağazaları olan ulusal bir markanın e-ticaret sitesini barındırıyorum.
    Başlangıçta entegre aşamasında çok ufak tefek pürüzler çıksa da özellikle firma ortaklarından Yüksel Bey her sorunla bizzat ilgilenip problemleri çözdü.
    Daha öncesinde bugün halen Türkiye'nin en fazla müşteriye sahip Bilginet firması ile çalışıyorduk ancak gerek panelin esnek olmayışı, gerek destekteki isteksizlikleri ve bir üst versiyona geçme ısrarları gerekse telefon ve mail desteklerindeki sıkıntılardan dolayı bırakmak zorunda kaldık...

    Projesoft ile sıkıntı yaşayan arkadaşların sıkıntılarını bilmiyorum ancak ben şimdiye kadar ticket - destek telefonu ya da cepten özel olarak ulaştığım hiçbir konuda sıkıntı yaşamadım.
  • Arkadaşlar demişsiniz ki t-softta hep olumlu yorumlar var. Bir bakın o olumlu yorumları yazan kullanıların daha önce yazdıklarına.
    Nedense kullanıcılar sadece e-ticaret ile ilgili konularda sadece t-soft u övmüş, oysaki t-soft şikayetleri çok fazla. Şikayetvar v.s. gibi sitelerde şikayetleri çıkmış ancak bir şekilde sildirilmiş.
    Anlicanız tüm yorumları kendileri yazıyorlar, işte bu kadar aciz bir şirket. Yazan zaten 3 tane toplamda kullanıcı var o kullanıcılarada bakarsanız hepsi kendileri. Yorumları yazanların profillerine bakın kendileri yazmış çok belli sadece iyi yazılar yazmışlar ve bir çoğunun tarzı aynı...
    Kimse övmediği için bu şekilde kendilerini avutuyorlar gereksiz pahalı, yaptığı basit şeyleri yok zor, kimsede olmayan özellikler gibi gösterip yüksek ücretler alıp e-ticaret yapacakları kandıran, kendi kendilerini yükseklerde gören, en rahatsız olduğum nokta ise Ideasoft, bilginet ve diğer e-ticaret şirketlerini aynı sektörden, işten ekmek yedikleri şirketleri forumlarda v.s. yerlerde başkasının ağzından devamlı kötüleyen rant sağlamaya çalışan bir şirket. Bu şirketleri o kadar kötülediklerinde, kendi yazdıkları yorumlara inanıp onlara site yaptırdım ancak pişman oldum. Daha sitemde satışlara başlayamadan trafiğimin bittiğini ve para ödemem gerektiğini söylediler, tasarımımı geç teslim ettiler, her gün yeni bir sorun çıkarttılar teknik desteklerindeki adamlar ukela.
    Farklı sitelerde de bu şekilde yorumları mevcut daha çok kendilerini sanki gerçekten o yazılımı kullanan biriymiş gibi tanıtıp , onların bazılarında bu anlaşılmış ve afişe edilmiştir. Aman kanmayın, para için yapmayacakları şey yok, destek sıfır. Rekabet edemeyecekleri anda rakiplerini kötüleyerek aciz bir pazarlama şekli içerisindedir. Ben kazıklanarak ödediğim parayı içerde bırakarak farklı bir firmaya geçiş yaptım. Adamlar işlerimi çözüler, trafik raporlarıma bakıyorum sitem daha aktif olmadığı için trafik falan yapmıyor, henüz bir ücret v.s. de ödemedim bunlar gibi. Kullanıcılarıda söylimde bakarsınız.... Bunlar benim okuyupta inandığım yazıları yazanlar. Aaah aah bir araştırsaydım kullanıcılara tıklayıp baksaydım ne yapmışlar diye.. duygucoskun, SelimSoydan, eticaretseo

     Hangi Profesyonel E-Ticaret Sistemini Tavsiye Edersiniz?

     Hangi Profesyonel E-Ticaret Sistemini Tavsiye Edersiniz?

     Hangi Profesyonel E-Ticaret Sistemini Tavsiye Edersiniz?




  • Sürat Kargo güvencesiyle Sürat E-Ticaret Paketleri Tamamen Ücretsizdir.http://www.surateticaret.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrhanDUYGU -- 13 Ekim 2014; 17:53:54 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OrhanDUYGU

    Sürat Kargo güvencesiyle Sürat E-Ticaret Paketleri Tamamen Ücretsizdir.http://www.surateticaret.com

    Yeni bir yazılım mı? Ayrıca acaba altyapısı nasıl bilginiz var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .net teknolojisi ile yapılmışhttp://demo.surateticaret.com adresinden inceleyebilirsin Seo da çok iyi yapısı varhttp://demo.surateticaret.com/tablet/ gibi siteden ön başvuru yapıyorsun hangi ilde isen ilçene bakan sürat kargo müşteri temsilcisi gelip seninle görüşüp sözleşme yapıyor ve ücretsiz olarak 1 gün içerisinde kuruluyor. Yönetim panelini dehttp://demo.surateticaret.com/yonetim adresinden kullanıcı adı demo şifre demo olarak girip inceleyebilirsin. E ticaret paketinden beklentilerin önemli tabi piyasada bir çok paket var hepsinde değişik değişik Özellikler var önemli olan geliştirilebilir olması ve bu yapı da öyle. Her gün yeni bir özellik ekleniyor ve isteklerine göre şekillendirilebiliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrhanDUYGU -- 14 Ekim 2014; 13:12:21 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Yazılım kurulumu ücretsiz anladım daha sonra kullanım ücretli mi? Ya da aidat falan mı var?
  • Hayır tamamen ücretsiz sadece ürünlerinizi sürat kargo ile taşıma sözü veriyorsunuz. 0850 455 14 40 ya da en yakın sürat kargo şubesine gidip bilgi alabilirsiniz.
  • merhaba sözleşmeden anladığım kadarıyla aylık belli bir ciroyu taahhüt etmek gerekiyor.asgari ciro tutarı ne kadardır acaba ve bu ciroyu yapamadığımız zaman ödeyeceğimiz tutar ne kadardır bunun içinde bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.