Bildirim
Hangi Pokemon ile başlamalıyım?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
ben de yeni aldım, soulsilver ile başladım. zaten içinden çıkılacak gibi değil epey derin ve zevkli bir işmiş bu pokuman, ben SS ile başladım çok mutluyum, sen de hg veya ss ile başlayabilirsin. pokewalker super bir icat hem. -
Senin bahsettiğin son sürüm sanırım. Ben şu an ilkinden sonuncuya sırayla oynamayı, bitirmeyi düşünüyorum. Ama oyun çok uzun sürüyorsa sonuncusunu oynamak tabiiki daha mantıklı. Bir oyun ne kadar sürüyor arkadaşlar ortalama? -
1- Diamond ya da Pearl
2-Platinum
3-SS ya da HG
Yani toplamda 3 tane rpg oyunu var. Aslında sıralama farketmiyor.
Diamond ve Pearl, Soul Silver ve Heart Gold aynı oyunlardır.Sadece artı olarak birkaç özel pokemon var her oyunda. -
Peki hangisiyle başlamamı önerirsin? Yoksa farketmez mi demek istiyorsun? -
SoulSilver ve HeartGold bildiğim kadarıyla iki harita içeriyor. Orjinal oyun alacaksan bu ikisinden birini almanı öneririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kiralik kettle -- 28 Mayıs 2010; 17:33:46 > -
pokewalker i kulanmayı beceremedm ya nsı pokemon atıcam içine o aletin :D ne işe yarıyo ki bu? -
Su pokemonuyla başla . -
SoulSilver ve HeartGold arasında ne fark var? -
Birde versiyonlar ne anlama geliyor? Soulsilver 5.0 ve 6.0 gördüm mesela.
Soulsilver ın son sürümünü indirebileceğim bir link pm den atarsanız çok sevinirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Estheim
1- Diamond ya da Pearl
2-Platinum
3-SS ya da HG
Diamond ve Pearl, Soul Silver ve Heart Gold aynı oyunlardır.Sadece artı olarak birkaç özel pokemon var her oyunda.
Yanlış bilgi.
Heart Gold / Soul Silver Johto'da geçer. Diamond / Pearl ise Sinnoh'da geçer. HG/SS ile D/P nin birbiriyle alakası bile yok.
HG ile SS arasındaki fark, Pokemonlar. Birinde çıkan Pokemon diğerinde çıkmıyor. D / P arasındaki fark da aynı. -
D/P ilk çıktı.Platinum onun biraz gelişmişi.Platinum daha gelişmiş.Ama konusu genelde aynı.O yüzden D/P yerine platinum oynamanı tavsiye ederim.Platinumdan sonra hg/ss cıktı.Bunlar gold ve silver'ın remakesi.O da baya gelişmiş.Bence önce platinum sonra hg /ss den birini oyna -
quote:
Orijinalden alıntı: Pentacle*
quote:
Orijinalden alıntı: Estheim
1- Diamond ya da Pearl
2-Platinum
3-SS ya da HG
Diamond ve Pearl, Soul Silver ve Heart Gold aynı oyunlardır.Sadece artı olarak birkaç özel pokemon var her oyunda.
Yanlış bilgi.
Heart Gold / Soul Silver Johto'da geçer. Diamond / Pearl ise Sinnoh'da geçer. HG/SS ile D/P nin birbiriyle alakası bile yok.
HG ile SS arasındaki fark, Pokemonlar. Birinde çıkan Pokemon diğerinde çıkmıyor. D / P arasındaki fark da aynı.
Aynı oyun demedim ki zaten! Bak araya virgül koydum karışmasın diye.Ayrıca aynı oyun olsalardı, sıralamada aynı numaraya yazardım
''Diamond ve Pearl, Soul Silver ve Heart Gold''
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X