Şimdi Ara

Hangi platform ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Digitürk ve Dsmart paketlerinde çok farklı kanallar var. Örneğin; Dsmart da Star HD, HDe, NBA TV, Discovery HD kanalları bulunurken, Digitürk de bu kanallar yok. Digitürk de ise Dsmart dan farklı olarak: NTVSpor HD, Sports tv HD, ESPN HD, İZ HD, Nat Geo HD kanalları, Lig Tv 90+1 ve İngiltere Premier Ligi var.

Taahhüt olayı olunca "hangisi 2 yıl daha iyi olur diye" kararsızlık oluyor. Digitürk ü alınca ileride ligtv bağlatabilirsin. Ama lig tv olmazsa sanki Digitürk bağlatmak mantıksız gibi. Belgesel ve HD kanallar için dsmart daha mı mantıklı sizce?

Aslında sıkıntı HD kanal farklılıklarında. Yukarıda belirttiğim gibi Star HD Digitürk de yok Şam.Ligi maçlarını HD izleyemezsin Dsmart da NTVspor Hd yok La liga maçlarını hd seyredemezsin Dsmart da NBA tv var digitürk de yok, Digitürk de Premier lig var D smart da yok. Digitürk de Nat Geo var D-smartta yok. Çık çıkabilirsen işin içinden. Digitürk ligtv den müşteri topluyor o yüzden çok fazla yayın hakkı almak istemiyor. D smart da çok izlenen kanalların yayın hakkını alıyor o da ordan vuruyor voleyi.Ah şu rekabet ortamı yok mu

Birde şu uydu alıcı olayını anlamadım. Dsmart da 2 yıl sonra uydu alıcı bende kalıyor, üyeliği iptal edersem normal türksat uydusundan tv izleyebilir miyim? Forumdaki bazı kullanıcılar izleyemiyorum demiş. Eğer uydu alıcısı, aboneliği kapatınca bir işe yaramıyorsa uydu alıcısını kendim alırım en azından aboneliği kapatınca uyduya devam ederiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: lovewhisper

Digitürk ve Dsmart paketlerinde çok farklı kanallar var. Örneğin; Dsmart da Star HD, HDe, NBA TV, Discovery HD kanalları bulunurken, Digitürk de bu kanallar yok. Digitürk de ise Dsmart dan farklı olarak: NTVSpor HD, Sports tv HD, ESPN HD, İZ HD, Nat Geo HD kanalları, Lig Tv 90+1 ve İngiltere Premier Ligi var.

Taahhüt olayı olunca "hangisi 2 yıl daha iyi olur diye" kararsızlık oluyor. Digitürk ü alınca ileride ligtv bağlatabilirsin. Ama lig tv olmazsa sanki Digitürk bağlatmak mantıksız gibi. Belgesel ve HD kanallar için dsmart daha mı mantıklı sizce?

Aslında sıkıntı HD kanal farklılıklarında. Yukarıda belirttiğim gibi Star HD Digitürk de yok Şam.Ligi maçlarını HD izleyemezsin Dsmart da NTVspor Hd yok La liga maçlarını hd seyredemezsin Dsmart da NBA tv var digitürk de yok, Digitürk de Premier lig var D smart da yok. Digitürk de Nat Geo var D-smartta yok. Çık çıkabilirsen işin içinden. Digitürk ligtv den müşteri topluyor o yüzden çok fazla yayın hakkı almak istemiyor. D smart da çok izlenen kanalların yayın hakkını alıyor o da ordan vuruyor voleyi.Ah şu rekabet ortamı yok mu

Birde şu uydu alıcı olayını anlamadım. Dsmart da 2 yıl sonra uydu alıcı bende kalıyor, üyeliği iptal edersem normal türksat uydusundan tv izleyebilir miyim? Forumdaki bazı kullanıcılar izleyemiyorum demiş. Eğer uydu alıcısı, aboneliği kapatınca bir işe yaramıyorsa uydu alıcısını kendim alırım en azından aboneliği kapatınca uyduya devam ederiz.

Bende kara kara düşünüyorum bu dediklerini çıkamadım işin içinden ama dsmart bağlatırım gibi duruyor

• yerli dizilieri izliyorsan dsmart... kanald star cok onemli iki kanal hd, en azından diziler hd...

nba izliyorsan dsmart

su an ttnet 8mbps deysen smile+dsmart kampanyasından dolayı dsmart

gerisi için digiturk...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 20 Şubat 2012; 15:55:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metbey

yerli dizilieri izliyorsan dsmart... kanald star cok onemli iki kanal hd, en azından diziler hd...

nba izliyorsan dsmart

su an ttnet 8mbps deysen smile+dsmart kampanyasından dolayı dsmart

gerisi için digiturk...

d smarttaki sinema tv kanallarını unutma hocam.
  • digiturk bana herzaman daha cazip gelmiştir
  • Maç için digitürk altgernatifin yok zaten ancak sinema ve bilhassa belgesellerde D-smart digitürk ü geçti diyebiliriz.
  • Kesinlikle d Smart ,Eniştemde digiturk var. Lig tv harici alınmaz bence d smartin görüntü kaliteside daha iyi gibi geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Giriş paketlerinde en çok HD kanalı hangi platform en ekonomik olarak veriyor yarımcı olabilirmisiniz arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.