Şimdi Ara

Hangi Pivot santrafor en 'efsane'ydi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

Hangi Pivot santrafor en "efsane"ydi?

(En Son Oy Tarihi: 16.12.2009)
Giriş
  • crespo pivot santraforsa bende ofansif orta saha oyuncusuyum.
  • Hepsini anladımda Vieri, Crouch, Zigic bunların neresi efsane?

Klose'de pivot santrafor olacak adam değil o boyla.
  • Vieri,Palermo,Crespo ve Hakan hariç diğerleri efsane falan değil...belki Koller'ide ekleyebiliriz.
  • Serkan Çalık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: blade77

Vieri,Palermo,Crespo ve Hakan hariç diğerleri efsane falan değil...belki Koller'ide ekleyebiliriz.

Palermoyu bilen bir tek sizsiniz galiba,bence de Palermo tam bir efsaneydi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: gazozvar

quote:

Orjinalden alıntı: blade77

Vieri,Palermo,Crespo ve Hakan hariç diğerleri efsane falan değil...belki Koller'ide ekleyebiliriz.

Palermoyu bilen bir tek sizsiniz galiba,bence de Palermo tam bir efsaneydi..

olurmu yaw palermoyu çok kişi bilir çok iyi oyuncuydu çokta severdim ama kadın kılığına girip basına verdiği pozlardan sonra soğudum.meğilli olamyan bi erkek durduk yere kadın kılığına girip poz vermez.PALERMO CROSS-DRESSER
  • Serkan ÇAlık
  • Hakan Şükür
  • anket devam ediyor,

Serkan Çalık açık ara liderliğini sürdürüyor.Bakalım kazanacak mı ama bence kesin kazanacak demedi demeyin
  • Serkan Çalık tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Girdap_uA

quote:

Orjinalden alıntı: mw@ruw@ri

Vay be Crespo pivot santrfor olmuşta bizim haberimiz yok..

Ben şıklarda olmamasına rağme Romario diyorum, belki Bebeto ve Saviola'da biraz zorlar..

romario ve bebetonun da savioladan farkı yok(fizik olarak), yani arkadaş bilerek öyle yazmış. :)

ayrıca evet crespo pivot santrafor değil, bu listedeki en büyük golcü vieri ama hangisi daha iyi pivot santrafor bilmiyorum. ya vieri ya koller bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aimar

quote:

quote:

Ben şıklarda olmamasına rağme Romario diyorum, belki Bebeto ve Saviola'da biraz zorlar..

romario ve bebetonun da savioladan farkı yok(fizik olarak), yani arkadaş bilerek öyle yazmış. :)

ayrıca evet crespo pivot santrafor değil, bu listedeki en büyük golcü vieri ama hangisi daha iyi pivot santrafor bilmiyorum. ya vieri ya koller bana göre.

Serkan Çalık bilader. Ne Vieri' si falan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cehennemmarşı

quote:

Orijinalden alıntı: aimar

quote:

quote:

Serkan Çalık bilader. Ne Vieri' si falan.

serkan çalıktan sonra gelenleri söylüyorum tabiki, o kadar futbol biliyoruz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.