Şimdi Ara

Hangi pire damlası alınmalı ? (KEDİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
13.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bahçede baktığımız çok sağlıklı kediler var. Fakat havaların ısınmasıyla kedilerde bir zayıflama oldu çok fazla şekilde .
    Bu gün severken tüylerin arasında resmen ordu gibi pire olduğunu gördüm ve anladım ki bu Pireler kediyi yiyip bitirmiş
    Pazartesi pire damlası almaya gideceğim fakat daha önce hiç almadığım birsey hangi marka almam gerekir bir liste yapar misiniz ? Bulabildiğim en iyi markayı almak istiyorum tabi uygun bir bütçe ile .
    Bu yüzden acil tavsiye bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bayerin var hocam onu tavsiye ediyorum. Daha oncekilerden cok daha etki etti.

• b437 kullanıcısına yanıt
    Bir konuda frontline ismini çok duydum çok iyi diyorlar bilginiz var mı

Az önce 15 liraya 1 tüp frobline marka buldum frontline çakması midir bilemiyorum ama burada tüm hepsinde bu marka var herkes de iyi diyor 1 tüp aldım dediğim gibi neredeyse tamamını 1 yaşındaki büyük kediye 2 3 damla da diğer yavru 2 kediye damlattım
    Anne kediye damlatırken 1 tane pirenin üzerine geldi lanet böcek kaçanadan oracıkta öldü :)
    Ama anne de çok pire var inşallah hepsi temizlenir
    Deriye damlatırken tüyleri de çekti biraz bu sorun yaratır mı etki etmesinde?

• dejavu177 D kullanıcısına yanıt
    Hocam bizim kedide frontline hicbir ise yaramamisti desem yeridir. Bayerin advanced damlasi direkt yok etmisti hepsini. Petshoplarda 20 liraya bile bulabilirsin ancak veterinerler 45-60 lira arasinda satiyor. Ensesine surduyseniz sikinti yok hocam

Ensesine sürdüm fakat tüyleri de ıslandı
    Ayrıca 1 tüpü 3 kediye paylaştırdık hata yaptık sanırım doz olarak az gelebilir değil mi ?

• dejavu177 D kullanıcısına yanıt
    Hocam yalayabildigi bir yer islanmadiysa sikinti olmaz ancak yalayabildigi noktalara gelmemesine dikkat edin. Bir tup bir kedi icindir yetecegini sanmiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kafeste kuş beslemek doğru mu?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.