Bildirim
Hangi Operatör?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yeri burası değil ama... Aveanin 23 tlye yıkılan paketi var dakika,sms,net herşey var ve faturasız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: jasonw
Yeri burası değil ama... Aveanin 23 tlye yıkılan paketi var dakika,sms,net herşey var ve faturasız
Yıkılan Paketi diyorsunuz sanırım. Onu biliyorum aklımda yalnız şöyle bir şey aklıma takıldı o paketi arkadaşım 19 TL ye alıyor. Bu arada böyle bir konuya ait forumda yer olduğunu bilmiyordum -
Ben vodafoneum fakat aveaya gecebilirim vodafone da kazik olmaya basladi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: GeceGezeR
quote:
Orijinalden alıntı: jasonw
Yıkılan Paketi diyorsunuz sanırım. Onu biliyorum aklımda yalnız şöyle bir şey aklıma takıldı o paketi arkadaşım 19 TL ye alıyor. Bu arada böyle bir konuya ait forumda yer olduğunu bilmiyordum
Arkadaşın
her yöne 1000 sms Avealılara ''1000'' dakika 1 gb olanında alıyordur
Birde her yöne 500 dakika olan var ? 23 tl
Fark sadece birinde her yöne
diğerinde sadece avea
Bende türkcell den hattımı aveaya taşıdım bakalım
Ayrıca vf cepnet kullanıyorum onda da kafam rahat aslında.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X