Şimdi Ara

Hangi notebook karar verememe sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çoğu insan gibi benden aldıktan sonra beni 2-3 sene idare etmesini istediğim bir laptop arıyorum.

Başlarda taşınabilirlik ve ağırlık nedeniyle 14" ekran boyutunda olmasını istiyordum. Ancak bu fikrim düzgün bir laptop bulamadığından rafa kalkıyor gibi.

Laptoptan beklentim aslında çok fazla değil AutoCAD photoshop ve birkaç inşaat mesleki bazlı programları çalıştırsın. Zaten bunları çalıştırması halinde arada can sıkıntımı giderecek oyun ve film aktivitelerine yeterince cevap vereceğini düşünüyorum.

Aklımda olan iki marka lenova ve asus özellikle 14" uygun notebook-ultrabook bulamadığımdan 15.6" asus x550jk ve k550ln modelleri çok dikkatimi çekti.
    Lenova ya ait ya çoğu üründe hd4000 Intel ekran kartını görüyorum bu yüzden bilgim olmadığı için herhangi bir karşılaştırmada yapamıyorum.

Ve tabiki en önemli kriter bütçe ... 2000 TL +- bir fiyat düşünüyorum. Ve notebook u alacağım tarih te ocağın ilk haftasonu. ( belki dolar biraz düşer...)

Bu konuda vereceğiniz her cevap için ayrı ayrı teşekkürler... Çoğu insan gibi benden aldıktan sonra beni 2-3 sene idare etmesini istediğim bir laptop arıyorum.

Bakalım 20 gün sonunda hangi laptopu alacağız...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yazım hataları ve imla için özür dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 14'' Ekranlı notebook ararken özelliklrini yazdığım notebook.u gördüm. AMD işlemci ve GeForce 820M bi arada oluyormu ..GeForce 820M ekrankart intel işlemcilere ait değilmi..yanlış mı biliyorum...1200.- tl .civarında bu cihaz için bilenlerden yorum lütfen.Şimdiden .Çok sağolun..

LENOVO 14D 59-412733 14 inç A4-5000 GeForce 820M 4 GB 500 GB Notebook
    İşlemci
    İşlemci:
    AMD A4-5000 Quad Core
    İşlemci Üreticisi:
    AMD
    İşlemci Modeli:
    A4-5000
    İşlemci Sayısı:
    A4-5000
    Ürün numarası:
    1120720
    RAM
    Toplam Bellek:
    4 GB DDR3-RAM
    Çıkışlı:
    DDR3
    Bellek Hızı:
    1600 MHz
    Ekran
    Çözünürlük:
    1366 x 768
    Dokunmatik Ekran:
    Evet
    Ekran Boyutu (inç):
    14 inç
    Grafik kart
    Grafik Kart:
    AMD Radeon HD 8570
    Grafik Kart Üreticisi:
    AMD
    Sabit disk
    Sabit Disk Kapasitesi:
    500 GB
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    birde 1700.-tl civarında dell var .kararsız kaldım.. 14'' ekran boyutlu
    İşlemci: 4.Nesil Intel Core i5-4210U
    Çift Çekirdekli işlemci İşlemci Modeli: Core i5-4210U
    İşlemci Sayısı: i5-4210U İşlemci Hızı: 1.7 GHz Turbo Boost ile 2.7 GHz'e kadar İşlemci Çekirdek Sayısı: Çift Çekirdek
    Önbellek Boyutu: 3 MB
    Toplam Bellek: 4 GB DDR3-RAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi durrsun -- 19 Aralık 2014; 22:05:09 >

• http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=464795&kat=6454&lang=tr-TR
    Bu bilgisayar işini görür diye tahmin ediyorum
    Kasa kalitesi olarak biraz kötü ama F/P olarak gayet iyi ve çok oyun oynamıyorsan seni rahat 4-5 sene götürür :D
  • http://www.victor.com.tr/ProductContent.aspx?PC=VIC-G451K
    i7 ile alırsanız işinizi fazlasıyla görür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.