Şimdi Ara

HANGİ NOTEBOOK ÇANTASI ? en iyi laptop çantası incelemeleri...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
13.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüm notebook laptop çantası deneyimlerimizi, testlerimizi ve incelemelerimiz bu topic altında tartışalım arkadaşlar...
    İLK ÜRÜNÜMÜZ BUGÜN BİZZAT KENDİ ALDIĞIM VE OLDUKÇA BAŞARILI BULDUĞUM BİR ÜRÜN:

1- CASELOGIC NBP3
    En Uygun Fiyatı : Vatanbilgisayar 71 YTL + KDV (Cardfinans)
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=13759

Ürünün "+" ve "-" leri ise şöyle :
    + Dış ön cephede mikrofon çıkışı mevcut.
    + Sayısız cep ve benzeri fonksiyona sahip (kalem, cüzdan, evrak, cd çalar, mp3 çalar, cep telefonu bölmeleri gibi...)
    + Toplam 14 cdlik bir cd cüzdanı ve tam bu cüzdana göre de bir cebe sahip.
    + Kaçkapçılara engel olabilmesi için ön gözde bir adet sabit klipse sahip. böylece o klipslere fotoğraf makinesi, anahtar, cüzdan gibi birtakım değerli eşyalarınızı kilitleyebilirsiniz. Böylece kaçkapçılar çantanızı açsa bile değerli eşyalarınızı çalamazlar.
    + 2 büyük göze sahip. bir laptop için; bir de evraklar için. Birçok sırt çantası modelinde bu işi tek gözle çözümlemeye çalışmışlar.
    + Sırt kollarının sağında bir cep telefonu cebi var ki bu cebin önde olması çok hoş.

- Yan ceplerin notebook laptop kabloları için olduğu düşünülmüş ancak; ne yazık ki fermuarsız ! yani son derece güvensiz !
    - Notebook cebinde çıtçıtlı bir notebook sabitleyici şerit yok.
    - Notebook cebinin ön,arka ve sağ sol kısımları darbelere karşı güçlendirilmiş ama asıl önemli olan, çantanın yere değen alt kısmı ne yazık ki bana göre yeterli derecede güçlendirilmemiş !

Sonuç:
    Ürün Genel Olarak Oldukça Başarılı. 1 haftada yaklaşık 10 küsür laptop sırt çantası inceledim. fiyat performans ve kalite açısından bana göre 1 numarayı aldı Caselogic NBP3 !

Peki ya SİZCE ?

• bu alan iskiye aittir
  • gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş ben de bu aralar çanta almayı düşünüyordum çok işime yaradı. başka ürünleri de inceleme fırsatı bulduysan onu da paylaşırımısın iski karşılaştırma şansımız olur...

quote:

Orjinalden alıntı: ŞEBEK NİYAZİ

kaç para bu çantalar?
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar benim alışveriş yaptığım ve önerdiğim bir firma var. Mecidiyeköyde.
    Kılıf ve çanta satışları yapılıyor.Adres aşağıda inceleyin

http://www.plmbilgisayar.com/product/index.asp?git=sct&cid=4

Fiyatları çok uygun çünkü kendi imalatları ayrıca kaliteli ürünler yapıyorlar. Bunları emin olarak sözylüyorum . Orda çalışan bir arkadaşım var

Benim aldığım kılıf aşağıda Fiyatı kdv dahil 56 ytl inceleyin karar verin baa çok uygun geldi..

http://www.plmbilgisayar.com/product/index.asp?git=urundetay&uid=227

Eğer satın almak isterseniz oradaki arkadaşımla irtibat kurabilirsiniz

Birol Tekin'le. Adımı verin yeterli . Suna dersiniz, o size daha çok yardımcı olur.Merak etmeyin benim bir komisyonum falan yok :)

• yaw tamda laptop için sırt çantası arayıp bulamadığım zaman denk geldi.
    bulduğum hep cantalar geniş oluyo buda iğrenç oluyo
    bu dar görün,üyo ama bakalım gercektede öylemi
    brde fiyat biraz ++++ değilmi?
  • evet caselogic gerceken iyi cantalar uretiyor ben su an fotograf makinamin orjinal kabini degil caselogic'in kabini kullaniyorum. Bu canta da gercekten cok guzel ve kullanisli, ama 2. ve 3. eksi faktorler bende suphe uyandirdi.

çanta parasından 500 ytl olas kaçınmam çünki nede olsa laptopu taşıyorusn sağlam olması lazım
    HP Pavilion dv5196(EW776EA):intel core duo t2400(2 Mb L2 Cache, 1,83Ghz, 667Mhz FSB),1GB ddr2 533mhz RAM,100gb Hitachi 5400rpm Sata HDD,512mb Nvidia GeForce Go 7400 Turbocache,LG dvd-rw (+/-) Double Layer,Wireless 802,11b/g, /Bluetooth/HP Mobile uzaktan kumanda,6-in-1 kart okuyucu
  • quote:

Orjinalden alıntı: WirL

ben 172 milyona aldım :S valla o kadar para verdim laptopta sağlam ve kaliteli çantaya üşenmeden para verirsin eğer o kadar para verirsen..

çanta parasından 500 ytl olas kaçınmam çünki nede olsa laptopu taşıyorusn sağlam olması lazım

ben de sana %100 katiliyorum ama iski arkadasimiz cantanin alt kisminin dayanikli olmadigini ve laptop gozunde laptopu sabitleyen hicbir sey olmadigini yazmis. Onlar beni suphelendiriyor.

Orjinalden alıntı: serdar139

tabanın korumalı olmaması büyük hata yaa :(

bence de. o kadar guzel bir cantada bunlarin dusunulmesi lazimdi bence.

Orjinalden alıntı: Fırat Duygun

Fiyatı çok yüksek ya

en ucuzu 40 ytl'den başlıyor bunların fırat.

o 40 ytl'likleri de ben inceledim. ne bilim çok dandikti...

yani boşuan caselogicepara vermeyin..

HP Pavilion dv5196(EW776EA):intel core duo t2400(2 Mb L2 Cache, 1,83Ghz, 667Mhz FSB),1GB ddr2 533mhz RAM,100gb Hitachi 5400rpm Sata HDD,512mb Nvidia GeForce Go 7400 Turbocache,LG dvd-rw (+/-) Double Layer,Wireless 802,11b/g, /Bluetooth/HP Mobile uzaktan kumanda,6-in-1 kart okuyucu
  • ne aldın wirl ?

biraz bahsetseydin keşke
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.